Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

σε 6 ή 7 μερες και δεν προλαβα τα παντα... :( :(

Εγώ 10 και άφησα ελλείψεις :)

Βέβαια στην περίπτωσή μου παραχαλαρώσαμε με το σκεπτικό "έχουμε χρόνο" και ίσως τελικά να είδαμε και λιγότερα από κάποιον που πήγε μόνο...5!!! :wacko:

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, squib είπε

Ναι μαζί σου και σαφώς αυτός είναι ο λόγος κάθε leisure ταξιδιώτη αλλά υπάρχει ένα αλλά...νιώθω ότι επιβραβεύουμε όλη τη πάγια συμπεριφορά τους. 

ε καλα με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε καν να παταμε στις ΗΠΑ, εφοσον εχουν βομβαρδισει ολον τον κοσμο.

Προσωπικα διαχωριζω την πολιτικη απο το τι μπορει να μου δωσει μια χωρα.

Τελος, αν θες να το δεις πολιτικα, εμας μας συμφερει να πηγαινει καλα η τουρκικη οικονομια. οταν αυτη καταρρεει τοτε ο Ερντογαν τιθασευει τα πληθη του με αλλες ενεργειες (προκλησεις προς Ελλαδα κλπ).

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, squib είπε

Το ξέρω ότι θα ακούσω κράξιμο αλλά πραγματικά υπάρχει λόγος να αφήνουμε συνάλλαγμα στη Τουρκια? 

Αν αγοράσεις ΤΟΥΟΤΑ, δεν θα αφήσεις συνάλλαγμα στην ΤΟΥΡΚΙΑ αφού εκεί κατασκευάζεται? 

Καταλαβαίνω τη λογική που το λες, αλλά είναι τόσο ανεφάρμοστη στην εποχή που ζούμε, που δεν έχει καν ουσία. 

22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο για cosmote καλο  αλλα εχουν Vodafone.

Όλες οι εταιρίες έχουν την ίδια φάση:

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/roaming/pas-pantou/

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αν αγοράσεις ΤΟΥΟΤΑ, δεν θα αφήσεις συνάλλαγμα στην ΤΟΥΡΚΙΑ αφού εκεί κατασκευάζεται? 

Καταλαβαίνω τη λογική που το λες, αλλά είναι τόσο ανεφάρμοστη στην εποχή που ζούμε, που δεν έχει καν ουσία. 

Όλες οι εταιρίες έχουν την ίδια φάση:

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/roaming/pas-pantou/

Τι πληρώνω

• €7,90/ημέρα στη Ζώνη A (Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Ελβετία, και Τουρκία)

32 ευρω για 4 μερες δεν ειναι και λιγα .

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι πληρώνω

• €7,90/ημέρα στη Ζώνη A (Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Ελβετία, και Τουρκία)

32 ευρω για 4 μερες δεν ειναι και λιγα .

Θέμα προτεραιοτήτων είναι. Μπορεί κάλλιστα να μιλάει 2 λεπτά την ημέρα και να πληρώνει τα μισά. Αν θέλει να μιλάει συνέχεια, θα πληρώσει! Αν δεν θέλει να μιλάει, τότε είναι τσάμπα!

Επίσης μπορεί να μιλάει μέσω Viber/messenger/skype και wifi και πάλι να μην πληρώνει.

image.png.6bfb1e22705842156e97be11e5f4312b.png 

• Thanks 1
Δημοσ.

κλήσεις μέσω viber δεν εξυπηρετούν? από δωρεάν wifi κλπ? και σε περίπτωση ανάγκης πραγματικής ας πληρώσουν. 

Δημοσ.
1 hour ago, squib said:

Το ξέρω ότι θα ακούσω κράξιμο αλλά πραγματικά υπάρχει λόγος να αφήνουμε συνάλλαγμα στη Τουρκια? 

Ακριβώς. Και όχι μόνο για το συνάλλαγμα αλλά επειδή είναι unsafe χώρα του κερατά. Ατατούρκ αεροδρόμιο. Λέρα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, squib είπε

κλήσεις μέσω viber δεν εξυπηρετούν? από δωρεάν wifi κλπ? και σε περίπτωση ανάγκης πραγματικής ας πληρώσουν. 

Μια χαρα εξυπηρετουν αλλα wifi ελευθερο θα υπαρχει ?

Θυμαμαι πριν 13 χρονια η μεγαλη ειχε βρει wifi ελευθερο  σε Μοσχα στην Eurοvision που ειχε παει .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κάποια πρόταση για ταξιδιωτική ασφάλεια κυρίως σε θέματα υγείας; 

Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να ξέρει και η Τουρκία δεν είναι σε ΕΕ 

Mondial Assistance, αυτή μας κάνει το γραφείο στα πολυήμερα επαγγελματικά ταξίδια. Την προτιμώ και εγώ όταν ταξιδεύω μόνος ή με την σύζυγο εκτός Ε.Ε.

Ενα 10ήμερο πχ ταξίδι στο Σίδνεϋ φέτος μας βγήκε περί τα 130 ευρώ με πλήρη κάλυψη. Μπες στο site τους και έχει εφαρμογή που υπολογίζει το κόστος και τις καλύψεις.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, squib είπε

Εννοειται πως ναι! οπως αφήνουν οι Τουρκοι εδώ ή όπως κάνει τόσος και τόσος λαός οταν ερχεται στη χώρα μας.

Μην μπερδευεις τις πολιτικες παπατζες με τον απλό κόσμο στη Τουρκία. 

βγαινουμε εκτός θέματος όμως.

ΥΓ Η Κωνσταντινούπολη είναι από τις πιό ωραίες πολεις κατά την άποψη μου. Αν βρείτε χρόνο περάστε με το καραβάκι και απέναντι στο Βόσπορο! Αξίζει φουλ!

• Like 1
Δημοσ.

Την άνοιξη ταξίδεψα  με Turkish airlines για Βοστώνη .Η αλήθεια είναι ότι δεν τους πολυγουσταρω και δεν ήξερα το προσωπικό πως θα μας φερθεί Τελικά όλα ήταν μια χαρά πιάσαμε και τη συζήτηση οταν τελείωσαν το σερβίρισμα .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια σοβαρα τωρα 3 μερες θα παει και πρεπει να παρει και καρτα ΣΙΜ? με wifi σε καθε ξενοδοχειο και καθε καφετερια?

Ας τσεκαρει το πολυ πολυ στην εταιρεια κινητης που εχει αν παιζει κανενα πακετο τυπου 200-300 μβ να εχει σε περιπτωση που χαθει καπου.

Για συναλλαγμα μπορει απλα να βγαλει απο ΑΤΜ τραπεζας οταν παει στη χωρα (οχι στο αεροδρομιο) ειτε με revolut (λογικα στο site της revolut θα λεει ποιες χωρες υποστηριζει......)

Επεξ/σία από epp
  • Like 1
Δημοσ.

Ειχα παει το καλοκαιρι, στα περισσοτερα σημεια περνουσε η χρεωστικη μου οποτε χρησημοποιουσα αυτη. Ειχα κανει συναλλαγμα 50-60 ευρω σε ενα atm για να εχω να κινουμαι σε περιπτωση που δεν εχει καπου pos αλλα γενικα ειχαν.

Για ταξι δεν υπαρχει λογος να το επιχειρησουν, εχει καλους συρμους και εμενα με ειχαν εξυπηρετησει αρκετα για να δω τα αξιοθεατα και να παω και σε καποια σημεια εκτος πολης. Βγαζουν απλα μια καρτα και την φορτιζουν με χρηματα για τις μετακινησεις τους. Επισης σε ωρες που ηταν φουλ τα μεσα ενιωθα περισσοτερο ασφαλεια σε σχεση με τα δικα μας, γενικα δεν μου φανηκε οτι δεν ηταν ασφαλης πολη, επρεπε να εχεις λιγο το νου σου αλλα μεχρι εκει.

Τωρα σχετικα με τα δεδομενα, τοτε ειχα παρει μια sim της turkcel απο το official καταστημα τους εδω. Ειχα παει για μια εβδομαδα και ειχα βαλει ενα πακετο με 20 gb που το καναμε Hotspot με καπου στα 20-25 ευρω νομιζω. Αλλα επειδη στην περιπτωση σας ειναι πιο λιγες οι μερες φανταζομαι ενα πακετο του τυπου 200-500mb αρκει μονο για τους χαρτες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...