Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας θυμίζω και πάλι πως εδώ μιλάμε για την ταινία. Αν συνεχίσετε με τις πολιτικές και τις κομματικές αναλύσεις, την κατάληξη τη γνωρίζετε... 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, billdanos said:

Σας θυμίζω και πάλι πως εδώ μιλάμε για την ταινία. Αν συνεχίσετε με τις πολιτικές και τις κομματικές αναλύσεις, την κατάληξη τη γνωρίζετε... 

Δεν έχω δει την ταινία ακόμα, αλλά το έχω απορία πραγματικά, πώς θα κάνουμε ανάλυση επάνω στο σενάριό της χωρίς να αναφερθούμε στο πολιτικό σκέλος που εξιστορεί;

Στο νήμα του Chernobyl μια χαρά γίνονταν πολιτικές τοποθετήσεις (κακοί Αμερικάνοι, κομμουνισμός κοκ) χωρίς να θίγεται κανείς αφού ήταν στα πλαίσια της σειράς.

Εδώ πως θα σχολιάζουμε; Για παράδειγμα αν πω «η ταινία δείχνει τον ανίκανο Βαρουφάκη να τρώει ορντέβρ με τα λεφτά του ελληνικού φορολογούμενο λαού» θεωρείται πολιτικό σχόλιο ή σχόλιο επί του σεναρίου της ταινίας;

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Για παράδειγμα αν πω «η ταινία δείχνει τον ανίκανο Βαρουφάκη να τρώει ορντέβρ με τα λεφτά του ελληνικού φορολογούμενο λαού» θεωρείται πολιτικό σχόλιο ή σχόλιο επί του σεναρίου της ταινίας;

Έχεις δει την ταινία; Διότι δεν έχει τέτοια δείγματα. Για αυτό και δεν μπορεις να σχολιάσεις σε επίπεδο κομματικό αλλά καθαρά πάνω στην υπόθεση της ταινίας, η οποία φυσικά ειναι πολιτική.

Πρόκειται για την αποτύπωση κάποιον γεγονότων που δεν έχουν διαψευτεί ως τωρα βασιζόμενος σε ένα βιβλίο. Πολιτικό μυθιστόρημα θα το χαρακτήριζα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχω δει την ταινία ακόμα, αλλά το έχω απορία πραγματικά, πώς θα κάνουμε ανάλυση επάνω στο σενάριό της χωρίς να αναφερθούμε στο πολιτικό σκέλος που εξιστορεί;

Μπορει να σχολιαστει ο φωτισμος της ταινιας :D

Εξαλλου με αυστηρα... κινηματογραφικα κριτηρια  ειπωθηκε οτι η ταινια ειναι προχειροφτιαγμενη , μετρια, ο Γαβρας λιγος και κατωτερος των περιστασεων και η ταινια σχεδον παρωδια  😂

Με πολυ αυστηρα ομως ε .Τοσο αυστηρα που θα εκαναν και τον (....δικαιο, ευγενικο, αντικειμενικο, γλυκομιλητο , ρεαλιστη Σοιμπλε ) *, να θελει να χαλαρωσει  😂

*  οι χαρακτηρισμοι εγιναν με αυστηρα κινηματογραφικα κριτηρια .Ενας κινηματογραφικος ρολος που πολλοι θα τον εχουν για παντα στην καρδια τους , σαν την πρωτη τους μεγαλη αγαπη :D

Επεξ/σία από bluesattack
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...