_DiMoN_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Έχουμε και λέμε P3 650 196MB Ram WinXP PRO SP1 Και όπως καταλαβαίνεται δεν μου παίζει καλά (κάνει σπασίματα) τις ταινίες DVD, αν εγκαταστήσω τους drivers της Diamond Speedstar A55 (S3 Trio 3D/2X) θα μου παίξει καλά, θα βοηθούσε μια αγορά μιας κάρτας γραφικών? Υπάρχει κάποια κάρτα γραφικών που να κάνει αποδικοποιήση MPEG-2 ? Το motherboard είναι συμαβτό με AGP Rev. 1 στα 3.3V στα 66/133MHz Bus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 kati se ati???? px 9600 i an thes kati pio ftino 9200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Εμενα ο Ρ2/350 τις έπαιζε μια χαρά με riva128. Τώρα δεν ξέρω τι φταίει στο σύστημά σου... Μάλλον τις παίζεις με καινούριες εκδόσεις powerdvd/windvd ε; Δοκίμασε καμία παλαιότερη. Επίσης δες αν είναι ενεργοποιημένο το UDMA στο DVD σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Με μια geforce2 θα βλέπεις άνετα DVD, μπορείς να βρεις άνετα μια μεταχειρισμένη με μικρό κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ναι μάλλον με τελευταίες εκδόσεις, ποιά έκδοση να δοκιμάσω? Όταν το έτρεξα δεν είχα εγκαταστήσεις τους drivers και ήταν σκέτο... Μάλλον ούτε UDMA είχα.. Μόλις πάω στον H/Y εκείνο θα κάνω όλα αυτά και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μάλλον τα XP έπεσαν βαριά στο σύστημά σου... Πριν από 4 χρόνια, σε K6-2 350MHz με 128ΜΒ RAM και ATI Rage Fury Pro, έπαιζα άνετα DVD και οριακά DivX. Εσύ με τέτοιο σύστημα δε θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Μήπως το σύστημά σου είναι υπερφορτωμένο; Αν αυτό δεν είναι το κύριό σου σύστημα, δοκίμασε κάτι πιο ελαφρύ για λειτουργικό σύστημα. Και βέβαια, drivers της κάρτας γραφικών και ενεργοποιημένο το DMA στο DVD-ROM είναι εκ των ουκ άνευ! Επ'ίσης, αν η μητρική δε χρησιμοποιεί Intel chipset, μην ξεχάσεις να βάλεις τους drivers του chipset, ειδικά εκείνους για το busmaster και το AGP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 energopoihse Ultra DMA 2 sto dvd-rom kai bale tous teleytaious Aspi Drivers tis Adaptec kai tis kartas vga sou.an ta kaneis ola ayta kai pali de sou paizei kala poli apla pare mia kainourgia karta vga (kati se radeon 9500 kai anw opou 8a exeis kai divx hardware acceleration). oso gia ta xp den exeis kanena problima...kai se pentium 2 exw dei na trexoun mia xara! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Με XP το παλιό μου laptop, με P-3 733MHz και 192ΜΒ RAM, είχε πρόβλημα να παίζει mp3 με το winamp! Αρκουσε να ανοιξεις ένα παράθυρο, ακόμα και το "my computer", και έκανε διακοπές στην αναπαραγωγή! Όσον αφορά το hardare acceleration, οι ΑΤΙ κάρτες έχουν από το Rage128. Οποιαδήποτε Radeon έχει και hardware IDCT, και γενικά βοηθάει σε συστήματα με (σχετικά) αργούς επεξεργαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Η κάρτα γραφικών που έχω έχει hardware IDCT ; Αν δεν μου δουλεύει θέλω κάτι πολύ οικονομικό για κάρτα γραφικών και να είναι συμβατό με το motherboard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_crete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 dwse 15 euros vres apo kapou mia dxr2 kai des dvd gia thn plaka sou. (Aneta se p1-133 me 32 mb ram gia na katalaveis). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Η κάρτα σου δεν έχει iDCT hardware... Κοίτα στα μεταχειρισμένα και πάρε μία καλύτερη (μην φανταστείς κανένα θηρίο...) και θα βοηθήσει και σε παιχνίδια. Για κορυφαία απεικόνιση DVD ---> ΑΤi (σε κάρτα γραφικών και όχι σε βοηθητική κάρτα αποκωδικοποίησης MPEG2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Αν αλλάξεις κάρτα vga με σύγχρονη, πρόσεξε τα voltage. Η μητρική σου κατά πάσα πιθανότητα δίνει 3,3v στην agp. Αν βάλεις vga 1,5v ή πόσο μάλλον 0,8v έστω και για δοκιμή, την καις επιτόπου. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.