MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 12:56 ΜΜ, asdfaster είπε Τιποτα. Κάτι που ξέχασα να σας πω. Oλοι βάζετε google camera αλλα δεν κάνετε load το αντίστοιχο script που έχει φτιάξει ο developer τις κάμερας για το κινητο σας. Για παράδειγμα διπλα από το όνομα τις κάμερας γραφή configs: στο configs κατεβάζετε το αντίστοιχο script για το κινητό σας. Οταν το κατεβάσετε το κάνετε load μέσα από την κάμερα. Πατώντας δυο click στην μαύρη μπάρα διπλα από το κουμπί που πατάς για να βγάλεις φωτογραφία. Και όλα τα settings είναι έτοιμα στο maximum τον δυνατοτήτων τους για χρήση. Oταν βάζετε google camera την βάζετε με stock settings. Aλλα άμα την βάλετε με τα πειραγμένα settings που πρεπει να κανετε load που τα έχει φτιάξει ο developer της cameras είναι ακόμα καλύτερη. Αν δεν κανετε Load το σωστό script με τα σωστά settings το κινητό σας μην περιμένετε μεγάλη διαφορα με google camera. H google camera θα σας δόση τεραστια διαφορα όταν την σεταρετε σωστά. Και επειδή έχει παρα πολλά settings και ο κόσμος δεν ξέρει τι να βάλει. Η αρμόδιοι τις κάμερα την έχουν σταρι ήδη για εσάς. Απλά πρέπει να κάνετε ένα load το script σας για το κινητο σας. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Gcam Latest Version Mi A1 Gcam_6.2.030_Advanced_BF_V2.2.1.190822.1145.apk Script Latest Version Xiaomi Mi A1 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-arnova-02-bf/ Είχα δοκιμάσει παλιά την Google camera στο Galaxy S8+ και δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά με την κανονική. Η απάντηση σου νομίζω μου εξηγεί ξεκάθαρα το γιατί. 1
chios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Είχα δοκιμάσει παλιά την Google camera στο Galaxy S8+ και δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά με την κανονική. Η απάντηση σου νομίζω μου εξηγεί ξεκάθαρα το γιατί. Λογικό οι gcam είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν με snapdrgon όχι με exynos
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, chios είπε Λογικό οι gcam είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν με snapdrgon όχι με exynos Όντως; Γιατί υπάρχει apk και για τους 2 επεξεργαστές.
asdfaster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε Λογικό οι gcam είναι φτιαγμένες για να δουλεύουν με snapdrgon όχι με exynos Kαι ο snap και ο exynos εχει. Ti έχει snap τι έχει exynos δεν παιζει ρολο. Αυτός που τις φτιάχνει τις φτιάχνει με exynos μοντέλα γιατί είναι ευρωπαίος. Δουλεύει και σε snap. Απλά πρέπει να προσεχεις πια θα πας και θα κανεις install. Για παράδειγμα διπλα από κάθε gcam έχει και για πια μοντέλα είναι η κάθε version. Επίσης έχει και το αντίστοιχο script που πρέπει να κανεις load. Αφού πρώτα βρείς το σωστό μοντέλο gcam για το κινητό. Οπως εδω. (Gcam Arnova8G2, 2018-12-21, Exynos, Kirin, changelog) 2 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Είχα δοκιμάσει παλιά την Google camera στο Galaxy S8+ και δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά με την κανονική. Η απάντηση σου νομίζω μου εξηγεί ξεκάθαρα το γιατί. Θέλει προσοχή πιο μοντέλο πρέπει να μπει. Είναι παρα πολλά και είναι μπέρδεμα τα gcams. Aμα δεν μπει το σωστό συνήθως δεν λειτουργεί το HDR+ και συνήθως άμα πας να βγάλεις φωτογραφία η γίνετε μαύρη η οθόνη η άσρη. Tότε σημαίνει είναι λάθος gcam version και πρέπει να μπει η σωστή. 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Όντως; Γιατί υπάρχει apk και για τους 2 επεξεργαστές. Γιατί έχουν διαφορετική cpu. Επειδή θέλει άλλο κώδικα ο exynos και άλλο ο snap για να μπορεί να δεχτεί την gcam. Γιια αυτούς που τις φτιάχνουν δεν είναι μεγάλη δουλειά. Μόλις κάνουν για ένα cpu απλά την κάνουν port και για αλλα cpu. Οπως για παράδειγμα τα apps από το note10+ για να τα βάλεις σε note 9 η σε note 8 η σε αλλα κινητά πρέπει να γίνουν port. Αλλιος δεν τρεχουν. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
Keith1404 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 12:56 ΜΜ, asdfaster είπε Τιποτα. Κάτι που ξέχασα να σας πω. Oλοι βάζετε google camera αλλα δεν κάνετε load το αντίστοιχο script που έχει φτιάξει ο developer τις κάμερας για το κινητο σας. Για παράδειγμα διπλα από το όνομα τις κάμερας γραφή configs: στο configs κατεβάζετε το αντίστοιχο script για το κινητό σας. Οταν το κατεβάσετε το κάνετε load μέσα από την κάμερα. Πατώντας δυο click στην μαύρη μπάρα διπλα από το κουμπί που πατάς για να βγάλεις φωτογραφία. Και όλα τα settings είναι έτοιμα στο maximum τον δυνατοτήτων τους για χρήση. Oταν βάζετε google camera την βάζετε με stock settings. Aλλα άμα την βάλετε με τα πειραγμένα settings που πρεπει να κανετε load που τα έχει φτιάξει ο developer της cameras είναι ακόμα καλύτερη. Αν δεν κανετε Load το σωστό script με τα σωστά settings το κινητό σας μην περιμένετε μεγάλη διαφορα με google camera. H google camera θα σας δόση τεραστια διαφορα όταν την σεταρετε σωστά. Και επειδή έχει παρα πολλά settings και ο κόσμος δεν ξέρει τι να βάλει. Η αρμόδιοι τις κάμερα την έχουν σταρι ήδη για εσάς. Απλά πρέπει να κάνετε ένα load το script σας για το κινητο σας. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Gcam Latest Version Mi A1 Gcam_6.2.030_Advanced_BF_V2.2.1.190822.1145.apk Script Latest Version Xiaomi Mi A1 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-arnova-02-bf/ Ευχαριστώ για την απάντηση... Αλλά όταν πάρω το note 7 θα το δω στην πράξη.. Εκτός αν πάρω το note 8 pro που νομίζω δν δέχεται την gcam λόγω επεξεργαστή.. Σωστά;
asdfaster Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Keith1404 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση... Αλλά όταν πάρω το note 7 θα το δω στην πράξη.. Εκτός αν πάρω το note 8 pro που νομίζω δν δέχεται την gcam λόγω επεξεργαστή.. Σωστά; Τιποτα. Εδω λεει πως εχει Gcam. Αρα θα εχει. https://c.mi.com/thread-2519698-1-0.html https://www.gizchina.com/2019/11/10/how-to-install-redmi-note-8-pro-gcam/ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα