dimlevi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Aν δεν εχεις σοβαρο βιοποριστικο προβλημα μην πας. το ντουμπαι ειναι γεματο απο μισθωτους σκλαβους που μενουν 30 χιλιομετρα εκτος πολης σε κοινοχρηστο διαμερισμα με ενα τσουρμο αλλους σκλαβους. Ναι σκέφτομαι σοβαρά να το ακυρώσω δε μαρεσει η θεση κ αυτα τα χρήματα τα βγαζω κ εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέψου και tips που θα παίζουν και εκεί όμως πριν πάρεις την απόφαση. Μπορεί τα καθαρά λεφτά να είναι λίγα, αλλά άμα είναι κανά ξενοδοχείο που συχνάζουν σεϊχηδες τότε θα χεστείς στο τάληρο απο τα tips. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Σκέψου και tips που θα παίζουν και εκεί όμως πριν πάρεις την απόφαση. Μπορεί τα καθαρά λεφτά να είναι λίγα, αλλά άμα είναι κανά ξενοδοχείο που συχνάζουν σεϊχηδες τότε θα χεστείς στο τάληρο απο τα tips. λογικα θα εχει tips απλα δε μαρεσει η φυση της δουλειας και ο basic μισθος ειναι πολυ χαμηλός τωρα να παω dubai για δουλος πολυτελειας ?. Χωρις παρεξήγηση αλλα μονο ινδους και φιλλιπινεζους εχουν για τετοιες δουλειες, που στη χωρα τους ειναι πολλα λεφτα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από dimlevi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 εχεις παει στο εξωτερικο ??? εχεις δουλεψει καπου εξωτερικο ??? αν οχι πηγαινε βρε ανθρωπε για 6 μηνες να δεις και να γνωριστεις , ποτε δε ξερεις σε αυτη τη ζωη ποιον θα γνωρισεις αυριο μεθαυριο .................... το Ντουμπαι ειναι γεματο απο νεους-ες σαν εσενα που εχουν πιασει καποια δουλεια και ψαχνουν για την επομενη δεν θελει κοσκινισμα η πρωτη δουλεια...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasbm είπε εχεις παει στο εξωτερικο ??? εχεις δουλεψει καπου εξωτερικο ??? αν οχι πηγαινε βρε ανθρωπε για 6 μηνες να δεις και να γνωριστεις , ποτε δε ξερεις σε αυτη τη ζωη ποιον θα γνωρισεις αυριο μεθαυριο .................... το Ντουμπαι ειναι γεματο απο νεους-ες σαν εσενα που εχουν πιασει καποια δουλεια και ψαχνουν για την επομενη δεν θελει κοσκινισμα η πρωτη δουλεια...... εχω παει και εχω δουλεψει 3 χρονια στα κρουαζιεροπλοια Φυσικα και θελει κοσκινισμα δε σηκωνεσαι και πας καπου ετσι χωρις να σκεφτεις αν σε συμφερει η οχι γιατι στο μεταξυ στους 6 μηνες μπορει να εχεις χασει αλλες καλυτερες προτασεις γιατι εισαι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Aν δεν εχεις σοβαρο βιοποριστικο προβλημα μην πας. το ντουμπαι ειναι γεματο απο μισθωτους σκλαβους που μενουν 30 χιλιομετρα εκτος πολης σε κοινοχρηστο διαμερισμα με ενα τσουρμο αλλους σκλαβους. Αυτό που πολλοί μένουν μαζί στα προσφερόμενα σπίτια από τον εργοδότη στη Μέση Ανατολή, είναι μια επιλογή για να βγάλει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε όσο το δυνατόν λιγότερα χρόνια παραμονής. Αν θέλει κάποιος πάει και μένει μόνος του και περισσεύουν λιγότερα. Όπως και να έχει πολύ πιο ισότιμο και σεβαστό, από το να μένει κανείς στην Ελλάδα σε βιοτικό επίπεδο με χρήματα γονέων. Δηλαδή σκλάβος σε χειρότερη μορφή. Την πνευματική και εγκεφαλική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αυτό που πολλοί μένουν μαζί στα προσφερόμενα σπίτια από τον εργοδότη στη Μέση Ανατολή, είναι μια επιλογή για να βγάλει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε όσο το δυνατόν λιγότερα χρόνια παραμονής. Αν θέλει κάποιος πάει και μένει μόνος του και περισσεύουν λιγότερα. Όπως και να έχει πολύ πιο ισότιμο και σεβαστό, από το να μένει κανείς στην Ελλάδα σε βιοτικό επίπεδο με χρήματα γονέων. Δηλαδή σκλάβος σε χειρότερη μορφή. Την πνευματική και εγκεφαλική. ναι αλλα για ενα τετοιο ποσο αξιζει ? αυτα τα βγαζω και Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Αυτά είναι πολύ προσωπικές υποθέσεις για να απαντηθούν από τρίτους. Όλοι συμβουλάτορες έχουμε γίνει στην Ελλάδα. Είναι θέμα επιδιώξεων. Για παράδειγμα, έχω συναδέλφους ίδιας ηλικίας που βγάζουν τα ίδια χρήματα. Άλλοι μένουν με γονείς και ξοδεύουν τα χρήματα για να νιώθουν «λαρτζ» και άλλοι μένουν μόνοι τους και δεν έχουν χρήματα να κυκλοφορήσουν και να αγοράσουν. Ο κάθε άνθρωπος εξυπηρετεί τον εγκέφαλό του και βάσει των προκλήσεων που αντιμετωπίζει εξελίσσεται ή παραμένει σε νηπιακό στάδιο. Όλα είναι θέμα επιλογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αυτά είναι πολύ προσωπικές υποθέσεις για να απαντηθούν από τρίτους. Όλοι συμβουλάτορες έχουμε γίνει στην Ελλάδα. Είναι θέμα επιδιώξεων. Για παράδειγμα, έχω συναδέλφους ίδιας ηλικίας που βγάζουν τα ίδια χρήματα. Άλλοι μένουν με γονείς και ξοδεύουν τα χρήματα για να νιώθουν «λαρτζ» και άλλοι μένουν μόνοι τους και δεν έχουν χρήματα να κυκλοφορήσουν και να αγοράσουν. Ο κάθε άνθρωπος εξυπηρετεί τον εγκέφαλό του και βάσει των προκλήσεων που αντιμετωπίζει εξελίσσεται ή παραμένει σε νηπιακό στάδιο. Όλα είναι θέμα επιλογών. Ετσι ειναι αμα μεινεις μονος σου δεν ειναι τρομερο ποσο, αλλα μενεις μονος σου ανεξαρτητος. Επειδη εχω δουλεψει σε κρουαζιεροπλοιο ως security και εβγαζα καλα χρηματα σε σχεση με μισθο Eλλαδας μου κακοφαινεται τωρα να παω butler. Ναι μπορει να γνωρισεις κανενα πελατη και σε να παρει στην εταιρεία του, ναι μπορει να ανεβεις στην ιεραρχια και να εισαι υπευθυνος των butler αλλα ολα αυτα ειναι κατι μελλοντικο και σε μεγαλο ποσοστο θεμα τυχης. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από dimlevi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Παρ' όλο που είμαι υπέρ και έχω ζήσει και στο εξωτερικό, στην προκειμένη περίπτωση η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει(πόσο μάλλον για 6 μήνες). Με τα "θα", "ίσως", "μπορεί" γνωρίσεις τον κατάλληλο εκεί δεν θα καταφέρεις τίποτα. Να μην πούμε για την διαφορετική κουλτούρα/ζωή κλπ. Απ' την άλλη αν το δείς ώς μια εμπειρία και μόνο(μιας και τα λεφτά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο) και απλά για να δείς το Dubai τότε ναι πήγαινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimlevi είπε εχω παει και εχω δουλεψει 3 χρονια στα κρουαζιεροπλοια Φυσικα και θελει κοσκινισμα δε σηκωνεσαι και πας καπου ετσι χωρις να σκεφτεις αν σε συμφερει η οχι γιατι στο μεταξυ στους 6 μηνες μπορει να εχεις χασει αλλες καλυτερες προτασεις γιατι εισαι εκει. τι ηλικια εχεις??? 3 χρονια σε κρουαζεροπλοια γιατι εφυγες?? το κοσκινισμα στο ειπα γιατι μου εδωσες την εντυπωση οτι θα δουλευες για πρωτη φορα.....καλο ειναι να το κανεις αλλα αν φτασεις 30 και δεν εχεις ουτε ενα ενσημο(ητοι ανασφαλιστος)και κοσκινιζεις η καταληξη θα ειναι να σου μυριζει η μια και να σου βρωμαει η αλλη,εκτος και αν νομιζεις οτι θα ανεβουν τοσο πολυ τα μεροκαμματα στο εγγυς μελλον και οτι σα σερβιτορος θα κανεις 1500 με 1700 το μηνα.... @gmts σε ποια χωρα εργασθηκες??? απο περιεργεια ,γιατι ξερω πανε πολλοι εξω αλλα δεν αντεχουν το 8ωρο η το 10ωρο και περιμενουν τα χρηματα να πεφτουν απο τον ουρανο.......καθιστος στο σπιτι δε βρισκεις δουλεια δε κανεις γνωριμιες ,εκτος και αν εχεις αλλους να ασχολουνται με αυτο Παρακαλουσα περυσι νεολαια στη γειτονια μου να παει Κυπρο για δουλεια σε ξενοδοχεια με 700_800 διαμονη φαγητο ασφαλιση και δε πηγαινε κανεις..ολοι ηθελαν διπλα στη πορτα τους και αν ειναι δυνατον να επιλεξουν αυτοι το ωραριο εργασιας (γιατι μερικα εχουν σπαστο ωραριο) και σουιτα για διαμονη....... ο καθενας μας κανει τις επιλογες του και θα κανει την αυτοκριτικη του αργοτερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Εμείς λέμε σύμφωνα με τις εμπειρίες μας και τα δεδομένα που αναφέρει ο ts. Προφανώς και είναι δική του η απόφαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kostasbm είπε τι ηλικια εχεις??? 3 χρονια σε κρουαζεροπλοια γιατι εφυγες?? το κοσκινισμα στο ειπα γιατι μου εδωσες την εντυπωση οτι θα δουλευες για πρωτη φορα.....καλο ειναι να το κανεις αλλα αν φτασεις 30 και δεν εχεις ουτε ενα ενσημο(ητοι ανασφαλιστος)και κοσκινιζεις η καταληξη θα ειναι να σου μυριζει η μια και να σου βρωμαει η αλλη,εκτος και αν νομιζεις οτι θα ανεβουν τοσο πολυ τα μεροκαμματα στο εγγυς μελλον και οτι σα σερβιτορος θα κανεις 1500 με 1700 το μηνα.... @gmts σε ποια χωρα εργασθηκες??? απο περιεργεια ,γιατι ξερω πανε πολλοι εξω αλλα δεν αντεχουν το 8ωρο η το 10ωρο και περιμενουν τα χρηματα να πεφτουν απο τον ουρανο.......καθιστος στο σπιτι δε βρισκεις δουλεια δε κανεις γνωριμιες ,εκτος και αν εχεις αλλους να ασχολουνται με αυτο Παρακαλουσα περυσι νεολαια στη γειτονια μου να παει Κυπρο για δουλεια σε ξενοδοχεια με 700_800 διαμονη φαγητο ασφαλιση και δε πηγαινε κανεις..ολοι ηθελαν διπλα στη πορτα τους και αν ειναι δυνατον να επιλεξουν αυτοι το ωραριο εργασιας (γιατι μερικα εχουν σπαστο ωραριο) και σουιτα για διαμονη....... ο καθενας μας κανει τις επιλογες του και θα κανει την αυτοκριτικη του αργοτερα.... 26 ειμαι και ξεκινησα στα 23. Σταματησα για οικογενειακούς λογους προσφατα αλλα θελω να ξαναφυγω. Αυτο με τα ενσημα μαζι σου και εχω δουλεψει αρκετα στην ελλαδα σε ασχετους μεταξυ τους τομεις ώσπου ανέβηκα στα κρουαζιεροπλοια και ειναι ας πουμε σαν μια διεξοδος. Τα χρηματα στα κρουαζιεροπλοια αν δεν εχεις καποιον βαθμο δεν απεχουν ιδιαιτερα απο μισθο ελλαδας και η ζωη και οι συνθηκες ειναι τελειως διαφορετικα αναλογα τη θεση που εχεις ξαναλεω και ατομα απο διαφορετικες χωρες που μια χαρα τα πας μαζι τους αν εισαι open mind. Τωρα σχετικα με τη δουλεια εστειλα emai στο hr και τους ειπα οτι η συγκεκριμενη θεση δε νομιζω οτι μου ταιριαζει και αν θα θελανε να κοιταξουμε αλλες θεσεις. Μου ειπαν ωραια τι θεσεις θα με ενδιέφεραν τους εστειλα καποιες θεσεις και περιμενω απαντηση. Στο glassdoor ειδα πολλα θετικα reviews σχετικα με τη διαμονη τους ανθρωπους αλλα και αρνητικα για τους μισθους και τις προαγωγές ο καθενας βεβαια γραφει τη δικια του εμπειρια αλλα αν μαζεψεις πολλες μαζι εχεις ενα δειγμα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από dimlevi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, dimlevi είπε 26 ειμαι και ξεκινησα στα 23. Σταματησα για οικογενειακούς λογους προσφατα αλλα θελω να ξαναφυγω. Αυτο με τα ενσημα μαζι σου και εχω δουλεψει αρκετα στην ελλαδα σε ασχετους μεταξυ τους τομεις ώσπου ανέβηκα στα κρουαζιεροπλοια και ειναι ας πουμε σαν μια διεξοδος. Τα χρηματα στα κρουαζιεροπλοια αν δεν εχεις καποιον βαθμο δεν απεχουν ιδιαιτερα απο μισθο ελλαδας και η ζωη και οι συνθηκες ειναι τελειως διαφορετικα αναλογα τη θεση που εχεις ξαναλεω και ατομα απο διαφορετικες χωρες που μια χαρα τα πας μαζι τους αν εισαι open mind. Τωρα σχετικα με τη δουλεια εστειλα emai στο hr και τους ειπα οτι η συγκεκριμενη θεση δε νομιζω οτι μου ταιριαζει και αν θα θελανε να κοιταξουμε αλλες θεσεις. Μου ειπαν ωραια τι θεσεις θα με ενδιέφεραν τους εστειλα καποιες θεσεις και περιμενω απαντηση. Στο glassdoor ειδα πολλα θετικα reviews σχετικα με τη διαμονη τους ανθρωπους αλλα και αρνητικα για τους μισθους και τις προαγωγές ο καθενας βεβαια γραφει τη δικια του εμπειρια αλλα αν μαζεψεις πολλες μαζι εχεις ενα δειγμα. οκ καλα εκανες......επειδη ειμαι ενας στην οικογενεια παντα ειχα αυτο το προβλημα και με το παραμικρο επρεπε να ειμαι διπλα οπως και τωρα. αφου εχεις δουλεψει σε συνθηκες εξωτερικου τουλαχιστον ξερεις τι σε περιμενει και αυτο ειναι υπερ σου... ευχομαι ολα να πανε καλα και οσο το ψαχνεις ολο και κατι θα βρεθει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο και αισιοδοξια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε οκ καλα εκανες......επειδη ειμαι ενας στην οικογενεια παντα ειχα αυτο το προβλημα και με το παραμικρο επρεπε να ειμαι διπλα οπως και τωρα. αφου εχεις δουλεψει σε συνθηκες εξωτερικου τουλαχιστον ξερεις τι σε περιμενει και αυτο ειναι υπερ σου... ευχομαι ολα να πανε καλα και οσο το ψαχνεις ολο και κατι θα βρεθει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο και αισιοδοξια Ευχαριστω Κωστα, πηρα απαντηση και η μονη θεση που θα μπορουσα να κανω ειναι για ρεσεψιον, αλλα ο μισθος με αποθαρρύνει τρομερα (3000aed = 737 euro) δε νομιζω να αξιζει για αυτα τα λεφτα να παω εκει παρολο που ειναι ολα πληρωμενα, θα χαλασεις λεφτα και αν βγεις εξω για κανενα ποτο οποτε δεν το βλεπω σαν μια καλη αποταμίευση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από dimlevi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα