Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, με καλεσαν για συνεντευξη την πεμπτη  σε ενα ξενοδοχειο για μια δουλεια στο εξωτερικο και μου εχουν δωσει το περιθωριο να επιλεξω εγω την ωρα που με βολευει μεταξυ 10:30 με 18:30.

Ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να κλεισεις συνεντευξη? προς το παρον εχω επιλεξει 11:00 - 11:30. Εψαξα στο google και αλλοι λενε πρωι αλλοι απογευμα. Αλλοι λενε οτι δε παιζει σημαντικο ρολο στο αν θα παρεις τη θεση.

Τι πιστευετε?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Καλησπερα, με καλεσαν για συνεντευξη την πεμπτη  σε ενα ξενοδοχειο για μια δουλεια στο εξωτερικο και μου εχουν δωσει το περιθωριο να επιλεξω εγω την ωρα που με βολευει μεταξυ 10:30 με 18:30.

Ποια ειναι η καλυτερη ωρα για να κλεισεις συνεντευξη? προς το παρον εχω επιλεξει 11:00 - 11:30. Εψαξα στο google και αλλοι λενε πρωι αλλοι απογευμα. Αλλοι λενε οτι δε παιζει σημαντικο ρολο στο αν θα παρεις τη θεση.

Τι πιστευετε?

Δεν ξέρεις πραγματικά.

Θα έπαιζε ρόλο μόνο αν ήξερες τον χαρακτήρα αυτού που θα σου έπαιρνε την συνέντευξη.

Προσωπικά θα προτιμούσα ο μεσημέρι να έχει δει 3-4 πριν από εμένα αλλά όχι απόγευμα που θα είναι κουρασμένος.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Δεν ξέρεις πραγματικά.

Θα έπαιζε ρόλο μόνο αν ήξερες τον χαρακτήρα αυτού που θα σου έπαιρνε την συνέντευξη.

Προσωπικά θα προτιμούσα νωρίς το μεσημέρι να έχει δει 2-3 πριν από εμένα.

εβαλα το 2ο slot και θα δει εναν πριν απο μενα. Μετα απο μενα ειναι αλλοι 4 συνεχομενα. Σκεφτομουν ακομα να το παω απογευμα  3-4 ενω θα εχει δει τους υπολοιπους.

Δημοσ.

Καλά έκανες , μην τρελενεσαι. Επιχειρήματα μπορεί να παραθέσεις κάποιος προς υπεράσπισης καθε ώρας. Προσωπικά θεωρώ όσο πιο ξεκούραστος ο συνομιλητής τόσο καλύτερο Ρυθμό μπορεί να βρείτε. Άμα είναι απόγευμα και έχει βαρεθεί/ειναι κουρασμένος ενδεχομένως θα πέφτει περισσότερο το βάρος σε σένα να οδηγήσεις την συζήτηση, που μπορεί να είναι και καλό και κακό.

Φρόντισε να δείξεις ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για την θέση, αφήνει πολύ θετική εντύπωση.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Papakaliati είπε

Καλά έκανες , μην τρελενεσαι. Επιχειρήματα μπορεί να παραθέσεις κάποιος προς υπεράσπισης καθε ώρας. Προσωπικά θεωρώ όσο πιο ξεκούραστος ο συνομιλητής τόσο καλύτερο Ρυθμό μπορεί να βρείτε. Άμα είναι απόγευμα και έχει βαρεθεί/ειναι κουρασμένος ενδεχομένως θα πέφτει περισσότερο το βάρος σε σένα να οδηγήσεις την συζήτηση, που μπορεί να είναι και καλό και κακό.

Φρόντισε να δείξεις ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για την θέση, αφήνει πολύ θετική εντύπωση.

Ναι οι αποψεις διίστανται στο google λενε οτι το πρωι ειναι καλο αλλα εχεις ολους τους υπολοιπους μπροστα σου και μπορει να σε "ξεχασει" ο αλλος. Απτην αλλη οσοι λενε για απογευμα φερνουν στο μυαλο οτι ο αλλος θα ειναι κουρασμενος αν και θα μεινεις τελευταιος στο μυαλο του. Ακομα προτειναν να μην πας πριν το lunch break του γιατι θα σκεφτεται ποτε θα φαει...τρεχα γυρευε.

Δημοσ.

Σημειώσεις και εντυπώσεις γραφονται η κατά την διάρκεια της συνέντευξης, είτε ακριβώς μετά. Δεν θα κάτσουν το απόγευμα μετά από 10 συνέντευξεις και 10 ώρες να κανουν συγκρίσεις. Θα το αφήσουν για την επόμενη μέρα με καθαρό μυαλό. Αμφιβάλλω άμα ο τελευταίος αφήνει πιο έντονη εντύπωση. 

Για τι θέση και χώρα και εταιρία είναι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε

Σημειώσεις και εντυπώσεις γραφονται η κατά την διάρκεια της συνέντευξης, είτε ακριβώς μετά. Δεν θα κάτσουν το απόγευμα μετά από 10 συνέντευξεις και 10 ώρες να κανουν συγκρίσεις. Θα το αφήσουν για την επόμενη μέρα με καθαρό μυαλό. Αμφιβάλλω άμα ο τελευταίος αφήνει πιο έντονη εντύπωση. 

Για τι θέση και χώρα και εταιρία είναι;

Για ρεσεψιον σε ξενοδοχειο στο dubai.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα πρώτος για να είμαι φρέσκος , ξεκούραστος καί να ξεμπερδευω να μην έχω το άγχος και περιμένω να περάσει η ώρα για να πάω και αγχωθω περισσότερο.

Όπως είπαν και άλλοι θα κρατάνε σημειώσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Εγώ θα πήγαινα πρώτος για να είμαι φρέσκος , ξεκούραστος καί να ξεμπερδευω να μην έχω το άγχος και περιμένω να περάσει η ώρα για να πάω και αγχωθω περισσότερο.

Όπως είπαν και άλλοι θα κρατάνε σημειώσεις

πρωτος χωθηκε αλλος, ειμαι δευτερος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωστη ωρα. 

Υπάρχει μονο σωστο timing και χημεια με αυτον που κανει τη συνέντευξη, τα οποια δεν μπορεις να τα ελέγξεις, ειναι θεμα τυχης. 

Φρόντισε απλα να εισαι άνετος και να λες μονο θετικα πραγματα, ακομα και για παλιες δουλειες σου. 

May the force be with you. 

Δημοσ.

Πολλοί επικεντρώνονται στο «πώς θα τα πάνε καλά» σε μια συνέντευξη, αφήνοντας ελάχιστη εγκεφαλική λειτουργία στο τεράστιο κομμάτι του να ανιχνεύσουν σημαντικά σημεία ασυμφωνίας τους με την κουλτούρα της εταιρείας που συζητούν για τη θέση.

Κάποιοι σοβαροί career consultants στο εξωτερικό, έχουν αρχίσει να καλλιεργούν τη φυγή από παρελθοντικά μοντέλα σκέψης επί των συνεργασιών. Διατυπώνουν, σωστά, ότι σημαντικότερο είναι το cultural fit κάποιου, το οποίο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι σωστή η εταιρεία και φάουλ ο υποψήφιος, αλλά και το ανάποδο.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά πήγα και μου πρόσφεραν θέση για Butler εχω ψιλοξενερωσει δε ξερω αν θα φυγω.

Απτη μια δεν έχω κατι εδω κ ισως να χει καποιες προοπτικες αμα κάνεις κ τις σωστες γνωριμιες απτην αλλη δε τρελαίνομαι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Παιδιά τελικά πήγα και μου πρόσφεραν θέση για Butler εχω ψιλοξενερωσει δε ξερω αν θα φυγω.

Απτη μια δεν έχω κατι εδω κ ισως να χει καποιες προοπτικες αμα κάνεις κ τις σωστες γνωριμιες απτην αλλη δε τρελαίνομαι.

Τι σε χαλάει;Τι θέση περίμενες να σου προτείνουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παει με σκοπο για reception front office. Μου ειπε οτι επειδη εχω μεγάλη προϋπηρεσία σε customer service κ επαίνους σχετικά με αυτο οτι ταιριάζει περισσότερο στο ,προφιλ μου. Αυτη μου πε οτι ειναι καλυτερο απο το front office. Τα χρηματα δεν ειναι τιποτα περιπου 1000 tax free ευρω φαγητα διαμονη κλπ πληρωμένα το front office παιρνει λιγότερα Αμα εισαι καλος παίρνεις promotion  και ισως το κανεις καριερα σαν team leader 1) με χαλανε τα χρήματα, για dubai περιμένα περισσότερα 2) με χαλαει η συγκατοίκηση 3) με χαλάει να είμαι  σαν προσωπικός υπηρέτης.

Ειναι 6μηνο συμβολαιο  που αμα το σπασω πληρώνω  εισητήριο  το οποίο δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβο, αμα μεινω 6 μήνες κ φυγω μετα δε πληρωνω κατι.

Το μονο που με τραβάει είναι η εμπειρία, το οτι δεν εχω κατι σοβαρο εδω κ οι προοπτικές που δε ξερεις που μπορεις να φτασεις. Μονο αυτά

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.

Aν δεν εχεις σοβαρο βιοποριστικο προβλημα μην πας. το ντουμπαι ειναι γεματο απο μισθωτους σκλαβους που μενουν 30 χιλιομετρα εκτος πολης σε κοινοχρηστο διαμερισμα με ενα τσουρμο αλλους σκλαβους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...