Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,απο το καλοκαιρι προσπαθω  να αγορασω καινουργια παπουτσια,αλλα δεν βρισκω κανενα να ταιριαζει στο πλατος του πελματος μου.Μεχρι προσφατα αγοραζα χωρις καποιο ιδιαιτερο θεμα,την τελευταια φορα που ειχα αγορασει (nike court) μου ταιριαζαν μια χαρα.Αντιθετα τωρα εχω δοκιμασει nike,adidas και assos,το ιδιο νουμερο που φοραω και κανενα δεν ταιριαζει στο πλατος του ποδιου.Εχω σχετικα απελπιστει γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα και τα assos που προμοταρονταν ως wide feet παλι δεν μου εκαναν.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aGka8l είπε

Δεν λες τι νουμερο φοράς , ούτε αν δοκίμασες 1 μεγαλύτερο .. 

Φοραω 46,εχω δοκιμασει μεχρι 47 1/3 τα οποια ηταν μεγαλα μπροστα στο ποδι αλλα παλι στενα

6 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Scuba δοκιμασες?

scuba να υποθεσω ειναι εφαρμοστες λαστιχενιες μποτες?

Δημοσ.

Αυτό το μοντέλο έχει άνετη φορμα στο πλάι και γενικά μόνο κάτι τέτοιο θα σου κανει καλή εφαρμογή επειδή είναι σαν ύφασμα το υλικό (άρα και να σου είναι κάπως στενό, δεν θα σε ενοχλήσει γιατί είναι μαλακό το υλικό κι επίσης με το κορδόνι μπορείς να το προσαρμόσεις).

Μιας και είμαι σε οικογενειακό μαγαζί με γυναικεία παπούτσια, θα σου πω ότι είναι σύνηθες πλέον πολλά πόδια να είναι "μεγάλα" στο φάρδος ενώ στο μάκρος είναι κανονικά. Στα γυναικεία συχνά έχουμε παπούτσια με μεγάλη γραμμή σε όλες τις κατηγορίες και οι αντίστοιχες γυναίκες με το "πρόβλημα" κάτι θα βρουν. Η τελευταία λύση είναι πάντα το αθλητικό επειδή με τα κορδόνια εφαρμόζει όπως θες. Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα τύπου voi noi με μεγάλη ποικιλία τόσο σε μάρκες αθλητικά όσο και σε casual και να πεις ότι θέλεις παπούτσι με μεγάλη γραμμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις...

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Otter είπε

Έχεις μήπως κάποιο είδος πλατυποδίας;

Οχι,μεχρι πριν 2 χρονια εβρισκα σχετικα ανετα παπουτσια.

6 ώρες πριν, 1comment είπε

Αυτό το μοντέλο έχει άνετη φορμα στο πλάι και γενικά μόνο κάτι τέτοιο θα σου κανει καλή εφαρμογή επειδή είναι σαν ύφασμα το υλικό (άρα και να σου είναι κάπως στενό, δεν θα σε ενοχλήσει γιατί είναι μαλακό το υλικό κι επίσης με το κορδόνι μπορείς να το προσαρμόσεις).

Μιας και είμαι σε οικογενειακό μαγαζί με γυναικεία παπούτσια, θα σου πω ότι είναι σύνηθες πλέον πολλά πόδια να είναι "μεγάλα" στο φάρδος ενώ στο μάκρος είναι κανονικά. Στα γυναικεία συχνά έχουμε παπούτσια με μεγάλη γραμμή σε όλες τις κατηγορίες και οι αντίστοιχες γυναίκες με το "πρόβλημα" κάτι θα βρουν. Η τελευταία λύση είναι πάντα το αθλητικό επειδή με τα κορδόνια εφαρμόζει όπως θες. Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα τύπου voi noi με μεγάλη ποικιλία τόσο σε μάρκες αθλητικά όσο και σε casual και να πεις ότι θέλεις παπούτσι με μεγάλη γραμμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις...

Σε ευχαριστω για την εμπεριστατωμενη απαντηση.Τα πρωτα παπουτσια που δοκιμασα ηταν τα  https://www.amazon.com/NIKE-Experience-Running-Black-Electro/dp/B00BS4S7MA με τα οποια ειχα αυτο που περιγραφεις,ναι μεν ηταν πιο ανετο στο πλαι απο ενα ''σκληρο παπουτσι'' αλλα εν τελη πιεζε τα δαχτυλα προς το πλαι επειδη ηταν στενο.Οποτε ναι μεν λογο υφασματος ηταν πιο ανετο αλλα μετα απο 5 λεπτα που το περπαταγα μεσα στο σπιτι δεν με βολευε.

Δημοσ.

Έχεις τσεκάρει τα λεγόμενα 'skater' shoes? Αυτά συνήθως είναι πιο πλατιά σε μέγεθος. Και stan smith ίσως να σε βολέψουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το νημα γιατι βρηκα οτι το myshoe φερνει καποια wide shoes (4E)

Συγκεκριμενα Nike Air Zoom Vomero 15 4E

Δεν ξερω αν καποιο αλλο ελληνικο καταστημα φερνει 4E

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για δοκίμασε κι αυτά...

Είμαι 1,85, 115 κιλά κι αυτά είναι αρκετά άνετα. Δύο φορές μόνο αυτά αγόρασα και άντεξαν τρία χρόνια έκαστο.

IMG_20211203_213744.jpg

IMG_20211203_213824.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...