Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Δες και εδώ λεπτομέρειες

https://www.theverge.com/2019/10/15/20915462/google-pixel-4-xl-iphone-11-pro-camera-comparison-test-photos-specs

Δηλαδή οποίο οι υπόλοιποι πληρώνουν στο dxo και είναι τελευταιοο η apple δεν πληρώνει αλλά είναι πρώτη?

Πρώτη που την είδες!Εκτός δεκάδας είναι εδώ και χρόνια.

Αν και το ophone 11 pro max βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με το xs max πάλι οι φωτογραφίες που βγάζει το pixel είναι πολύ καλύτερες.Και στο πρώτο update θα είναι ακόμα καλύτερες.

Χαχαχαχαχα δίνεις ρέστα...ότι να ναι λες πάλι! Φίλε σε έχω κάνει εικόνα μόνιμα μεθυσμένο...δεν εξηγείται αλλιώς!!!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας ΖΑΛΙΣΑΝ τον έρωτα για να φτάσουν το Mate 20 Pro που κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο..

Μπαταρία αίσχος , μνήμη της πλάκας, κάμερα περσινού κινητού και τιμή στο θεό είναι τα μέχρι σήμερα κύρια χαρακτηριστικά του Pixel 4.

Αν δεν πιστεύετε εμένα , δείτε τα παρακάτω reviews σε 2 από τα μεγαλύτερα portals για android.

Spoiler

Spoiler

Επεξ/σία από Looter
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, giorgosbabis2034 είπε

ειχα s10 και πηγα σε p30pro..η γνωμη μου ειναι οτι αν η huawei φτιαξει λιγο το αυτοματο σε HDR και Χρωματα δεν υπαρχει ανταγωνισμος..
οι φωτογραφιες που θα δειτε απο κατω ειναι τραβηγμενες με αυτο χωρις edit..το χω 1 εβδομαδα οποτε δν εχω πολυ υλικο..
https://drive.google.com/open?id=1Zjv6zPzk0HpdwL9lcSXWF1EJIzQbaNbP- <--- φωτο

Το είχα για λίγες μέρες και είδα τα καλά τού,ναι φωτογραφίες καλές αλλά πολύ έντονα χρώματα ,δεν αποτυπώνεται το φυσικό χρώμα, βίντεο .. σχετικά καλό, χαλιά σταθεροποίηση και όχι πολλές επιλογές,νύχτα καλές φωτογραφίες αλλά αδιάφορο για μένα  διότι πόσες φωτογραφίες θα βγάλεις νύχτα; μπαταρία πάρα πολύ καλή κ βέβαια αστραπιαία φόρτιση!Έχω το S10 Plus πλέον που σίγουρα έχει διαφορά με το S10 και είναι πολύ καλύτερο σε οθόνη , βίντεο δεν υπάρχει ιδικά η σταθεροποίηση είναι τέλεια και βέβαια φυσικές φωτογραφίες ... μέρα γαμάτες.. νύχτα αρκετά καλές ,και τελευταία με την αναβάθμιση και τα εφέ βίντεο και φωτογραφίας είναι τέλειο!

(

Συγκεκριμενα γραφω για τις διαφορες S10 PLUS και P30 PRO,Για το S10 plus τωρα οσον αφορα τις self καμερες σαφως εχει καλυτερες απο το s10..Aυτα ;0 )

Επεξ/σία από SpayrosG
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, makridis είπε

Χαχαχαχαχα δίνεις ρέστα...ότι να ναι λες πάλι! Φίλε σε έχω κάνει εικόνα μόνιμα μεθυσμένο...δεν εξηγείται αλλιώς!!!

2020 ανακάλυψε η apple το nigh shot και την ultra wide camera.

Μέχρι σήμερα είναι 12η στο Dxomark με συσκευές 1/4 της τιμής του xs max να βγάζουν καλύτερες φωτό

Το pixel βγάζει καλύτερες φωτό με περισσότερες λεπτομέρειες από το iphone 11 pro max

Πιο γρήγορο σε ταχύτητα

καλύτερος ήχος

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, makridis είπε

Η περίπτωση του είναι παθολογική. Μόνο αν δεν του απαντούσε κανείς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Και αυτό με ερωτηματικό δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

Μια DSLR των 200€ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και έχεις και δυνατότητα να αλλάζεις και φακούς μακριά /κοντινά πάρτε κανα κινητό τίμιο που να βγάζει απλά φωτογραφίες και να κρατάει η μπαταρία μπας και σας μείνει και κανα 10€ τον μήνα να βάζετε και κάρτα γιατί μερικοί ακόμα στην εποχή του call me back είναι και έχουν iPhone x69 και pixel 69 και huawei 79 οποίος θέλει να γίνει φωτογράφος πάει σε μια DSLR κλπ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Μέχρι σήμερα είναι 12η στο Dxomark με συσκευές 1/4 της τιμής του xs max να βγάζουν καλύτερες φωτό

Το pixel βγάζει καλύτερες φωτό με περισσότερες λεπτομέρειες από το iphone 11 pro max

Πιο γρήγορο σε ταχύτητα

καλύτερος ήχος

ΕΒΙΒΑ!!!!

E51A479E-8B40-4D19-99FC-FB97861F9B2D.jpeg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Πιο γρήγορο σε ταχύτητα

καλύτερος ήχος

Τι λες άνθρωπε μου;;; Σοβαρά τώρα...ΤΙ ΛΕΣ;;;!!!

Υ.Γ. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Τι να σου εξηγήσουμε τώρα...

Για πες μου για το geekbench

49 λεπτά πριν, makridis είπε

Τι λες άνθρωπε μου;;; Σοβαρά τώρα...ΤΙ ΛΕΣ;;;!!!

Υ.Γ. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Για ποιο γελάνε?ότι ανακάλυψε την ultrawide camera το 2020?

Ότι μέχρι σήμερα στο dxomark το xs max είναι δωδέκατο στην κατάταξη κάτω από το mi9?

Ότι το pixel 4 xl κάνει boot πιο γρήγορα από τον a13?ότι οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγορότερα?

Ότι έχει καλύτερο ηχο?

Ότι βγάζει καλύτερες φωτό?

Γελάνε τα τσιμέντα αλλά με το 11 pro max 

1 ώρα πριν, KAKADI είπε

ΕΒΙΒΑ!!!!

E51A479E-8B40-4D19-99FC-FB97861F9B2D.jpeg

Στην υγειά του pixel

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SpayrosG είπε

Έχω το S10 Plus πλέον που σίγουρα έχει διαφορά με το S10 και είναι πολύ καλύτερο σε οθόνη

Έχει καλύτερη οθόνη το s10+ από το s10?

Y.Γ. έχει καταλάβει κανείς γιατί δεν έχει τεσταριστεί το iPhone 11 ακόμα στο Dx αλλά τεστάραν τον ήχο μόνο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Looter είπε

Μας ΖΑΛΙΣΑΝ τον έρωτα για να φτάσουν το Mate 20 Pro που κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο..

Μπαταρία αίσχος , μνήμη της πλάκας, κάμερα περσινού κινητού και τιμή στο θεό είναι τα μέχρι σήμερα κύρια χαρακτηριστικά του Pixel 4.

Αν δεν πιστεύετε εμένα , δείτε τα παρακάτω reviews σε 2 από τα μεγαλύτερα portals για android.

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Με περσινή κάμερα και σας γλενταει

https://www.androidauthority.com/camera-google-pixel-4-vs-iphone-11-pro-max-vs-huawei-p30-pro-vs-samsung-galaxy-note-10-vs-oneplus-7t-1043855/

Που να βαλει και καμιά καινούργια.

Μπαταρία 3700mAh αισχος?

Οθονη 90hz θα βάλετε το 2025

Καλύτερο face unlock

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, JcD said:

Έχει καλύτερη οθόνη το s10+ από το s10?

Y.Γ. έχει καταλάβει κανείς γιατί δεν έχει τεσταριστεί το iPhone 11 ακόμα στο Dx αλλά τεστάραν τον ήχο μόνο?

Οι κακές γλώσσες λένε πως το Dx δεν τα πάει και πολύ καλά με την Apple και τους κάνουν μουτράκια...

Οι πιο καλές γλώσσες λένε πως και καλά περιμένουν πρώτα να βγει από beta το Deep Fusion για την κάμερα και μετά να κάνουν το τεστ...

Ο Bill ο Danos λέει πως περιμένουν πρώτα να βγει ένα μελλοντικό μοντέλο με καλύτερο score από το 11 pro και μετά να το βάλουν στη λίστα...

:P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οι κακές γλώσσες λένε πως το Dx δεν τα πάει και πολύ καλά με την Apple και τους κάνουν μουτράκια...

Οι πιο καλές γλώσσες λένε πως και καλά περιμένουν πρώτα να βγει από beta το Deep Fusion για την κάμερα και μετά να κάνουν το τεστ...

Ο Bill ο Danos λέει πως περιμένουν πρώτα να βγει ένα μελλοντικό μοντέλο με καλύτερο score από το 11 pro και μετά να το βάλουν στη λίστα...

:P

Δηλαδή το iphone 11 κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα ,έχει βγάλει και 7 update και περιμένουν και το deep fusion για να το βαθμολογήσουν.Ενω το pixel το χουν βαθμολογήσει χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει.

Αντικειμενικό! που να τα πήγαιναν και καλά με την Apple 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...