BlueAverage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω αποφασίσει να προχωρήσω στο modding ενός κουτιού υπολογιστή και συγκεκριμένα, στο μέρος του σασί που φιλοξενεί την υδρόψυξη. Βέβαια για να γίνει αυτό και να έχει και καλό αισθητικό αποτέλεσμα, πρέπει να βρεθούν και τα ανάλογα υλικά. Όπως για παράδειγμα grommets, σαν και αυτά που φοράνε τα κουτιά, αλλά και κάποιον ή κάποια εταιρεία που να κάνει 3d printing,τόσο σε μέταλλο αλλά και σε πλαστικό, καθώς επίσης και κάπου που να γίνεται κοπή μετάλλου με laiser. Έψαξα αρκετά στο διαδίκτυο και δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι στην ελληνική αγορά. Μήπως κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω τέτοια υλικά αλλά και εργαστήρια με μηχανήματα εντός Αθήνας? Έχω τα σχέδια σχεδόν έτοιμα και δεν ξέρω τι να κάνω για να το προχωρήσω. Αν κάποιος ασχολείται με το 3d printing και θέλει να ασχοληθεί να φτιάξει κάτι( με το αζημίωτο φυσικά) ας μου πει. Όποια πρόταση ή βοήθεια έχει κάποιος να προτείνει, θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα