Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά μαγκες. Πείτε το νοσταλγία πείτε το backlog απωθημένο με έχει πιάσει να ασχοληθω με παιχνίδια εκείνης της γενιάς τα οποία βέβαια γέρασαν τίμια σε γραφικά και gameplay και μπορούν να παιχτούν και σήμερα. Ρίξτε ότι πρόταση έχετε ξαναλέω βγάζοντας το κομμάτι της νοσταλγίας έξω. Φέτος τερμάτισα το castlevania sotn και το final Fantasy Tactics και έχω να πω πως πατάνε άνετα πολλά σημερινά παιχνίδια. Δοκίμασα  το tomb raider και το mdk επίσης αλλά τα ντροπαρα, απλά δεν παίζονται . Κατηγορίες ψάχνω κυρίως  rpg/action/platform και γενικά που να στηρίζονται σε διαχρονικό gameplay  σενάριο μουσική και fun factor. Όχι τύπου σπορτ η ραλακια η fighting. Τέλος metal gear final Fantasy resident evil και τα υπόλοιπα που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις κάθε top ten έχουν τερματιστει πρό πολλού άρα τα προσπερνάμε. 

Δημοσ.

Alundra 1 και 2

Parasite Eve 1 και 2

Vagrant Story 

Oddworld

Heart of Darkness

Σε PSP που έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά τα γραφικά ήταν μια χαρά. 

Σε άλλη συσκευή με μεγαλύτερη ανάλυση δεν ξέρω πως θα είναι. 

Δημοσ.

Soul Reaver, Dino Crisis 1&2, Parasite Eve 1&2, Suikoden 1&2, Xenogears, Vagrant Story,Persona 2 eternal punishment.Αν έχεις psp παίξε πρώτα το innocent sin και μετά το eternal punishment,Legend of mana,Star ocean second story, Valkyrie Profile,Breath of fire IV,Chrono Cross,Wild Arms 1&2,Persona 1, Legend of dragoon.Αυτα τα έχω παίξει και τερματίσει και είναι όλα φοβερά παιχνίδια εκτός του legend of dragoon που το βαρέθηκα αλλά το τερμάτισα γιατί όλοι έλεγαν πόσο γαμάτο είναι αλλά δεν μου άρεσε τελικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...