Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας,

ένας φίλος έχει δικό του μαγαζί, μικρή εταιρία που εμπορευετε εξοπλισμό επιχειρήσεων (ράφια κλπ) και μου ζήτησε να του φτιάξω μια σελίδα για το μαγαζί του, εγώ δέχθηκα επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τέτοιου είδους πράγματα , το θέμα είναι οτι έχω τις βασικές και κάτι παραπάνω γνώσεις σε html, σε photoshop/corel καθως και πολύ αμυδρά θυμάμαι php/mysql.. η μικρή μου ιστορία, κάπου στο 2006-2007 οταν είχαν ανθίσει τα warez sites τύπου warezakias/ellinadiko/greekfun/forumw για τους παλιούς,κάναμε μια σελίδα με ενα φιλο μου, οπου εκείνος την διαχειριζόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου με εμένα στον ρόλο της ''συντήρησης'' συνεπώς δεν γνωρίζω και πολλά για το πως να ''ξεκινήσω'' κάτι τώρα, πέρα απο 2-3 σελίδες της πλάκας που έφτιξα στο wix για την σχολή καθώς και για δικά μου πειράματα..

2 βασικά ερωτήματα:

1. είναι προτιμότερο να γίνει η σελίδα σε web desighner τυπου wix για μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία, ή να το πάω χειροκίνητα και να βάλω wordpress με ένα ωραίο free theme? τι θα βοηθούσε πιο πολύ στην προκειμένη περίπτωση μια σελίδας που θα έχει 30-35 υλικά ΣΤΑΘΕΡΑ, και το μονο που θα αυξομειώνετε τον μήνα είναι η επισκέψεις.

2. σε περίπτωση που πω να το στήσω εξ αρχής σε wordpress , κατα πόσο έιναι εύκολο για εναν υπερβολικά αρχάριο σαν εμένα να ανταπεξέλθει ωστε να μπορέσω να το διαμορφώσω σύμφωνα με τα κρητήρια/γούστα του φίλου μου; δε μιλάω για το layout απαραίτητα, αλλα για παραμετροποίηση In-page..

το budget του φίλου μου γύρω στο 100άρι,αλλα άν βγει πιο κάτω θα είναι καλύτερα φυσικά

θα μπορούσα να αφιερώσω στην σελίδα 1-2 ώρες την ημέρα για μερικές εβδομάδες προκειμένου να την ολοκληρώσω, δεν θα πληρωθώ το κάνω καθαρά για την δική μου εμπειρία.

αν γνωρίζει κάποιος ή εαν έχει χρόνο κάποιος να ασχοληθεί παρακαλώ ας απαντήσει η ας μου στείλει μήνυμα, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να το κάνεις με Wordpress. Πιστεύω θα βγάλεις άκρη εάν αφιερώσεις κάποιο χρόνο.

Υπολόγιζε hosting και domain γύρω στα 70 ευρώ το χρόνο. Βρες και ένα επί πληρωμής theme με κανένα 30 ευρώ και είναι εντός budget.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Γνώμη μου είναι να το κάνεις με Wordpress. Πιστεύω θα βγάλεις άκρη εάν αφιερώσεις κάποιο χρόνο.

Υπολόγιζε hosting και domain γύρω στα 70 ευρώ το χρόνο. Βρες και ένα επί πληρωμής theme με κανένα 30 ευρώ και είναι εντός budget.

ευχαριστώ για την απάντηση.

πόσο δύσκολο συγκριτικά με το wix ειναι να στήσω μια σελίδα σε wordpress όντας αρχάριος; μπορεί να απαντήσει κανείς παρακαλώ; γνωριζω πως είναι υποκειμενικό αυτό, απλά θα ήθελα να δω τις γνώμες σας.

το μόνο σίγουρο είναι πως έχω μεράκι για αυτό, και θα ασχοληθώ έντονα

Δημοσ.

Υποθέτω πως θα χρειαστεί να αφιερώσεις στο WordPress, γύρω στις 30 ώρες (+/- 10). Δες κανένα tutorial/manual αν βαριέσαι να το ψάξεις μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...