Theminen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά καλή μέρα σε όλους. Λοιπόν σκέφτομαι για πια σχολή να βάλει στόχο φέτος που δίνω πανελλαδικές. Είμαι θετική. Δεν θα είχα θέμα να περάσω βιολογικό, χημικό, φαρμακευτικο ή έστω γεωπονικό. Παρ'ολα αυτά θέλω ιατρική. Το θέμα είναι ότι θα με ενδιέφερε και η οδοντιατρική. Για αυτό θέλω να μου πείτε ΓΙΑΤΙ να διαλέξω την οδοντιατρική, τι κατεύθυνσεις έχει ( που να μην χρειάζομαι και πτυχιο ιατρικής) και εάν έχει λεφτά (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό δεν έχω θέμα να φύγω) Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από Theminen
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 οτι και να διαλεξεις, φροντισε να βγαζεις καπου 5Κ καθαρα. 1
G.bar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ; Αυτό μπορούσες να γράψεις σαν τίτλο νήματος και κανενας που δεν τον ενδιέφερε (σαν εμένα) δεν θα έμπαινε. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από G.bar 2
doctorkostis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Αν ξεκινάς τη διαδικασία να γίνεις γιατρός για τα λεφτά, σε περιμένουν ζόρικα χρόνια. Ίσως πριν 30 χρόνια να ήταν εξασφάλιση η ιατρική. Υπάρχουν επαγγέλματα με πολύ καλύτερες οικονομικές προοπτικές και χωρίς να εφημερεύεις νύχτες. 1
lactate Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Theminen είπε Αρχικά καλή μέρα σε όλους. Λοιπόν σκέφτομαι για πια σχολή να βάλει στόχο φέτος που δίνω πανελλαδικές. Είμαι θετική. Δεν θα είχα θέμα να περάσω βιολογικό, χημικό, φαρμακευτικο ή έστω γεωπονικό. Παρ'ολα αυτά θέλω ιατρική. Το θέμα είναι ότι θα με ενδιέφερε και η οδοντιατρική. Για αυτό θέλω να μου πείτε ΓΙΑΤΙ να διαλέξω την οδοντιατρική, τι κατεύθυνσεις έχει ( που να μην χρειάζομαι και πτυχιο ιατρικής) και εάν έχει λεφτά (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό δεν έχω θέμα να φύγω) Ευχαριστώ Εκτός από τη γναθοπροσωπική χειρουργική όλες οι άλλες ειδικότητες της οδοντιατρικής δε θέλουν πτυχίο Ιατρικής. Βέβαια είναι λίγο παράδοξο να ψάχνεις ειδικότητα πριν μπεις και δεις την οδοντιατρική. Και το θεωρώ ακόμα πιο περίπλοκο από τις ειδικότητες της ιατρικής ως προς το να έχεις μια εικόνα τι θα θελες να κάνεις. Οι βασικές είναι ορθοδοντική, περιοδοντολογία, ενδοδοντία, προσθετική και στοματολογία. Λεφτά αν έχεις άκρη όλες έχουν. Και όταν λέω άκρη εννοώ ιατρείο με καλό πελατολόγιο. Υπάρχουν προσθετολόγοι που δεν ξέρουν πόσα έχουν. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που πασχίζουν να επιβιώσουν, Οδοντιατρική όπως και οτιδήποτε άλλο να το διαλέξεις επειδή σαρέσει. Προφανώς δεν μπορείς να ξέρεις αν σαρεσει ένα επάγγελμα αν δεν το δουλέψεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να πάρεις ασθενή στα χέρια σου δοκιμαστικά
AgnwstosY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Οδοντιατρική οι πήγαινε γιατί αν έχεις μπανκα βγαζεις λεφτά από τα 23.Στην ιατρική στα 23 σου ακόμα θα κάνεις τον φοιτητή όσο ο άλλος βγάζει λεφτά.Ειδικα αν έχεις συγγενή οδοντίατρο όπωσδηποτε οδοντιατρική.Παντως καλό θα ήταν να ψάξεις εσύ τι θες περισσοτερο αν αυτό είναι ιατρική,χημικό,γεωπονικό κλπ τότε να το επιλέξεις.Επειδη αυτό που θα επιλέξεις θα το κάνεις για μια ζωή καλό θα ήταν να μην επηρεαστεις από βλακείες του τύπου χρήματα(ότι σου είπα δηλαδή πιο πάνω) κύρος κλπ.Μην πέσεις σε αυτό το τρυπάκι θα το μετανιώσεις.Επισης όσον αφορά την ιατρική ψάξε καλά μέσα σου γιατί σου αρέσει αυτή η επιστήμη μη κάνεις τις φιφες τις δικές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα