Σεράν Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω πολύ πράμα που θέλω να ξεφορτωθώ και ίσως να πάρω και λίγα χρήματα αν κάτι από όλα αυτά αξίζει κάτι. Παλιοί υπολογιστές (με προβλήματα ), καλώδια και άλλα μαραφέτια ηλεκτρονικά. Ξέρετε κανένα μέρος που να αξίζει να πάω να τα δώσω και να πάρω και κατιτίς στο χέρι? Υ.Γ: Δεν ψήνομαι να μπω στη διαδικασία αγγελίας γιατί είναι πολλά πράγματα μικρής η μηδαμινής αξίας, θέλω να τα δώσω όλα μαζί να φεύγουν Ευχαριστώ πολύ!
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Ξεχώρισε ένα δύο που ίσως πιάσουν και τα υπόλοιπα ανακύκλωση. Για πενταροδεκαρες δεν αξίζει. Πχ έχεις κάρτα voodoo?
helicoid Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχεις παλιό hardware, φάση PI-PII-PIII με ανάλογα παρελκόμενα (μητρικές, pci, gpus, κτλ) μην τα πας ανακύκλωση. Αν δεν είσαι σε κάποιο απομονωμένο μέρος αλλά κοντά σε αστικό κέντρο σίγουρα θα βρεθούν άτομα να τα τσιμπήσουν. Υπάρχει και ανάλογο thread εδώ για χάρισμα hardware που δεν θέλουμε. Για όσα νομίζεις οτι αξίζουν μπορείς να τα αραδιάσεις όλα σε ένα τραπέζι, να τα τραβήξεις 5 φωτογραφίες, να ανεβάσεις αγγελία στο διάφορα με τίτλο "ανταλλακτικά και ψιψιψόνια" γράφοντας όμως τι δουλεύει και τι όχι ε, να βάλεις και μια συμβολική τιμή και έτοιμος. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από helicoid 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα