Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kabalaris83 είπε

ποια έχεις? ΄η ποια θα μου πρότεινες για πρωτη αυτόματη μηχανή?

Εχω μια Magnifica απο τις δεκαδες παραλλαγες που βγαζει η delo

Οπως ειπα και πριν, απο αποψη γευσης προτεινω την gaggia και αυτη θα προτεινα

Αν καποιος την θελει πχ για γραφειο κτλ,καλυτερα την delo 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, vagos789 said:

Εχω μια Magnifica απο τις δεκαδες παραλλαγες που βγαζει η delo

Οπως ειπα και πριν, απο αποψη γευσης προτεινω την gaggia και αυτη θα προτεινα

Αν καποιος την θελει πχ για γραφειο κτλ,καλυτερα την delo 

Την θέλω για οικιακή χρήση οπότε μάλλον θα πάω σε gaggia. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kabalaris83 είπε

Την θέλω για οικιακή χρήση οπότε μάλλον θα πάω σε gaggia. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Περίμενε την ninja luxe. 

Δημοσ.
Στις 21/11/2024 στις 11:30 ΠΜ, moutzah3d1n είπε

Εξαιρετικός ο μύλος που σκέφτεσαι. Πόσο τον βρηκες και που; Αν θες να πάρεις κάτι εφάμιλλο σε ηλεκτρικό θα πρέπει να δώσεις τα διπλάσια. 

Από το site , περίμενα black friday προσφορά γιατί πέρυσι είχε 20% και όντως τόσο κάνανε και φέτος . Οπότε μου βγήκε 158 ευρώ. Το μόνο κακό είναι ότι θα αποσταλεί μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Δημοσ.

Εχει βρει κανείς καμιά προσφορά για αυτόματη μηχανή μέχρι 400 ευρώ? 

Κάτοχος Gaggia Brera αλλά μάλλον έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι και με έχει εκνευρίσει πολύ (βλάβη σε σωληνάκια, πριν λίγες μέρες είχε διαρροή από κάπου και έτρεχαν εκτός tray νερά). 

Κάτι επιπλέον που δεν έχω διαβάσει πουθενά για την μηχανή είναι ότι αν επιλέξεις να κάνεις καφέ και δεν φτάνουν οι κόκκοι, απλά αλέθει όση ποσότητα έχει την αδειάσει στο πίσω μέρος μηχανής, πίσω από το κουτί που ρίχνει το "δίσκο" του ψημένου καφέ. Με αποτέλεσμα να μένει εκεί αλεσμένος Καφές και αν ανοίξεις το πλαϊνό καπάκι να φεύγει ο καφές.. 

Δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι δεν ήταν επίσημος μεταπωλητής το μαγαζί από το οποίο την πήρα με αποτέλεσμα ο σειριακός αριθμός της να μην αναγνωρίζεται από την επίσημη αντιπροσωπεία (στο σύστημα της Gaggia). 

Σκέφτομαι σοβαρά αντικατάσταση οπότε ποιοτικά κάτι καλύτερο από την Brera κι ας ανέβει το budget κάνα 50αρικο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...