Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bmitr είπε

Πολυ απλες μηχανες?εχετε να συστησετε καποια ισως καλυτερη .

Σε αυτά τα χρήματα όλες πάνω κατω οι ίδιες ειναι αλλά τίμιες για καφέ από σουπερμάρκετ οπότε διάλεξε όποια σου αρέσει εμφανισιακά (εντάξει δες λίγο και τα σχόλια στο Skroutz). 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερες! Είμαι ανάμεσα σε gaggia brera και delonghi magnifica s, εκτός και αν έχετε να προτείνετε άλλο μοντέλο από αυτές τις εταιρίες γυρο στα 350..

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 8:13 ΜΜ, freelove είπε

Είναι ο niche πολύ καλύτερο από το df64 gen2 me SSP μαχαίρια???

Σε όλα τά review πού είδα τους έχουν για ισάξιο.

Από αυτά που έχω διαβάσει αυτή την εικόνα είχα. 

Υπάρχει ένα μύλος απο Έλληνα και είχα ακούσει καλά λόγια. Τάλως το όνομα του. 

Γενικά, ο μύλος είναι το βασικότερο, μετά ο κόκκος και η μηχανή.

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 2:04 ΠΜ, freelove είπε

Θέλω νά κάνω αναβάθμιση από την lelit Anita που έχω...
Για μύλο πήρα το df64 gen2 είναι απίστευτος ο μύλος, σάς το συνιστώ με κλειστά μάτια.

Τώρα στο θέμα μηχανής τί νά πάρω για αναβάθμιση στο φλιτζάνι καφέ???

Είναι ευκαιρία όσο κοντεύει το black Friday 

Πόσο καιρό χρησιμοποιείς το υπάρχον setup;

Στις 18/11/2024 στις 8:11 ΜΜ, TheoV είπε

παιδια οι γνωστες εαν βρειτε καμμια προσφορα μηχανης εσπρεσο ποσταρετε , ειμαι αναμεσα σε pl41tem pid lelit, rancilio silvia  k profitec go εαν βγει σ καποια καλη εκπτωση , παρολα αυτα δεν βρισκω πουθενα καμμια εκπτωση της προκοπης 

Έχουν σημαντική διαφορά τιμής (και χαρακτηριστικών) μεταξύ τους. Μήπως να κατατάξεις σε μια σειρά ποια χαρακτηριστικά της κάθε μηχανής είναι σημαντικά για σένα πριν προβείς σε αγορά;

4 ώρες πριν, efib είπε

Από αυτά που έχω διαβάσει αυτή την εικόνα είχα. 

Υπάρχει ένα μύλος απο Έλληνα και είχα ακούσει καλά λόγια. Τάλως το όνομα του. 

Γενικά, ο μύλος είναι το βασικότερο, μετά ο κόκκος και η μηχανή.

Αυτός ο μύλος έχει σημαντικά ψηλότερο κόστος και δεν είναι ακριβώς "εμπορικά" διαθέσιμος.

Δημοσ.

@majunior, ψάχνει να αναβαθμίσει το φλυτζάνι από την λάθος μεριά. Πρώτα παίρνεις καλό μύλο και μετά όλα τα άλλα. Δεν ξέρει καν τι δεν του αρέσει από την ήδη υπάρχουσα μηχανή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλάτε για μύλους. Σκέφτομαι να αγοράσω τον J ultra ,το χειροκίνητο πιστεύω δεν θα με κουράσει καθώς η χρήση θα είναι μόνο για σαββατοκύριακο . Οι γνώστες έχετε να προτείνεται εφάμιλλο ηλεκτρικό ή έστω κάποιον καλύτερο χειροκίνητο ; 

Κάποιο αρνητικό στον συγκεκριμένο μύλο  ; 

Καθαρά για εσπρέσο η χρήση

Επεξ/σία από Crbull
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Crbull είπε

Μιας και μιλάτε για μύλους. Σκέφτομαι να αγοράσω τον J ultra ,το χειροκίνητο πιστεύω δεν θα με κουράσει καθώς η χρήση θα είναι μόνο για σαββατοκύριακο . Οι γνώστες έχετε να προτείνεται εφάμιλλο ηλεκτρικό ή έστω κάποιον καλύτερο χειροκίνητο ; 

Εξαιρετικός ο μύλος που σκέφτεσαι. Πόσο τον βρηκες και που; Αν θες να πάρεις κάτι εφάμιλλο σε ηλεκτρικό θα πρέπει να δώσεις τα διπλάσια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Crbull είπε

Αν πούμε ότι ο J Ultra είναι στα €200, σε αυτά τα λεφτά συν λιγάκι παραπάνω, μπορείς να βρεις μικρούς μεταχειρισμένου μύλους όπως Ascaso Mini ή κάποιο μικρό Eureka Mignon. Δεν έχω ιδέα αν σαν άλεση είναι καλύτερος ή χειρότερος ο J Ultra, απλά αναφέρω τι άλλο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά.

Επεξ/σία από majunior
Δημοσ.
18 ώρες πριν, efib είπε

@majunior, ψάχνει να αναβαθμίσει το φλυτζάνι από την λάθος μεριά. Πρώτα παίρνεις καλό μύλο και μετά όλα τα άλλα. Δεν ξέρει καν τι δεν του αρέσει από την ήδη υπάρχουσα μηχανή. 

Δλδ ο df64 gen2 και με SSP μαχαίρια Δεν είναι καλός μύλος??

Τοπ 5 μύλους τόν έχουν όλοι οι reviews Sto youtube 

Δημοσ.
Στις 19/11/2024 στις 6:38 ΜΜ, kabalaris83 είπε

Καλησπερες! Είμαι ανάμεσα σε gaggia brera και delonghi magnifica s, εκτός και αν έχετε να προτείνετε άλλο μοντέλο από αυτές τις εταιρίες γυρο στα 350..

Gaggia καλυτερη γευση,delonghi λιγοτερο καθαρισμα

Δημοσ.
33 minutes ago, vagos789 said:

Gaggia καλυτερη γευση,delonghi λιγοτερο καθαρισμα

Σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες, απο αξιοπιστία, service etc γνωρίζεις κάτι?

Δημοσ.

Καλημέρα έχω δει την παρακάτω προσφορά από De'Longhi +10% για νέο λογαριασμό και είμαι σε σκέψη να την πάρω.

Έχω μια dedica 685 και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε υπεραυτοματη λόγο ευκολίας.

Είναι καλό μοντέλο η συγκεκριμένη?

Η τιμή από ότι βλέπω και σε ελληνικά site είναι αρκετά καλή ισχύει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-dinamica-ecam350-15-b/p/ECAM350.15.B?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=GR_DL_hq_all-all_performance-max_googleads_STO-PMC_purchase&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA0fu5BhDQARIsAMXUBOLEIR9VdCrDSAQ9yJFkpJZC9PnKkX3qNTTFic0H1xxs7QsR6F0wWygaAihrEALw_wcB

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kabalaris83 είπε

Σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες, απο αξιοπιστία, service etc γνωρίζεις κάτι?

Απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι η delonghi μου φαινεται πιο στιβαρη

Δημοσ.
43 minutes ago, vagos789 said:

Απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι η delonghi μου φαινεται πιο στιβαρη

ποια έχεις? ΄η ποια θα μου πρότεινες για πρωτη αυτόματη μηχανή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...