efib Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, Vagosman είπε Αφου πηρε μυλο και μάλιστα με φλατ μαχαίρι, γιατι να γυρισει σε κωνικό; Αν καποιος ειναι του clarity δεν πάει Niche. Niche zero duo 43 λεπτά πριν, Vagosman είπε Αφου πηρε μυλο και μάλιστα με φλατ μαχαίρι, γιατι να γυρισει σε κωνικό; Αν καποιος ειναι του clarity δεν πάει Niche. Γιατί είναι πολύ καλύτερος μύλος και εκεί θα δει διαφορα.
Vagosman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 O Duo δεν εχει λαβει τις καλύτερες κριτικές. Ο Zero ναι παραμένει πολύ καλός και forgiving μύλος
sakis697 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο.
skritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, sakis697 είπε Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο. https://support.wholelattelove.com/hc/en-us/articles/4406270516115--Gaggia-Cadorna-How-to-Use-Menus-and-Customize-Drinks Μήπως σε βοηθάει αυτό; 1
greekboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sakis697 είπε Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο. τυχαινει να εχω την ιδια. δεν γινεται στον αμερικανο (το αναφερει και το βιντεο που παρεθεσε ο φιλος απο πανω). διπλο αμερικανο μονο χειροκινητα. εχεις καταλαβει τι καφες ειναι η επιλογη cafe (καφες) που εχει? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από greekboy
sakis697 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, greekboy είπε τυχαινει να εχω την ιδια. δεν γινεται στον αμερικανο (το αναφερει και το βιντεο που παρεθεσε ο φιλος απο πανω). διπλο αμερικανο μονο χειροκινητα. εχεις καταλαβει τι καφες ειναι η επιλογη cafe (καφες) που εχει? Ναι ναι ειναι τυπου σαν "γαλλικος" Στον κάνει ελαφρυ δηλαδη και με μεγαλη ποσοτητα, λογικα πιο μεγάλη απο Αμερικανο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από sakis697
skritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, sakis697 είπε Ναι ναι ειναι τυπου σαν "γαλλικος" Στον κανε ελαφρυ δηλαδη και με μεγαλη ποσοτητα, λογικα πιο μεγάλη απο Αμερικανο. 120ml
sakis697 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, skritikos είπε 120ml Εγω που δοκιμασα παντως ενα τετοιο φλυτζανι, ηταν οντως σαν γαλλικος!
greekboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 εκτος αν χανω κατι, οποτε ειναι κατι ενδιαμεσο σε lungo και americano?
sakis697 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, greekboy είπε εκτος αν χανω κατι, οποτε ειναι κατι ενδιαμεσο σε lungo και americano? Ε ναι και εγω ετσι νομιζω. Το κανει η γυναικα μου και το πινει αυτο για κατι πιο ελαφρύ απο ολα τα αλλα.
bmitr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα! τη βοηθεια σας θα ηθελα.ειμαι αναμεσα σε Estia epoque retro και Primo prem 40445.ποια απο τις 2 λετε? ευχαριστω!
moutzah3d1n Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, bmitr είπε Καλησπερα! τη βοηθεια σας θα ηθελα.ειμαι αναμεσα σε Estia epoque retro και Primo prem 40445.ποια απο τις 2 λετε? ευχαριστω! Πανω κάτω τον ίδιο καφέ θα πάρεις.
bmitr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Πολυ απλες μηχανες?εχετε να συστησετε καποια ισως καλυτερη vintage?
TheoV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) παιδια οι γνωστες εαν βρειτε καμμια προσφορα μηχανης εσπρεσο ποσταρετε , ειμαι αναμεσα σε pl41tem pid lelit, rancilio silvia k profitec go εαν βγει σ καποια καλη εκπτωση , παρολα αυτα δεν βρισκω πουθενα καμμια εκπτωση της προκοπης Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από TheoV
freelove Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, efib είπε Niche zero duo Γιατί είναι πολύ καλύτερος μύλος και εκεί θα δει διαφορα. Είναι ο niche πολύ καλύτερο από το df64 gen2 me SSP μαχαίρια??? Σε όλα τά review πού είδα τους έχουν για ισάξιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα