efib Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ 25 λεπτά πριν, Vagosman είπε Αφου πηρε μυλο και μάλιστα με φλατ μαχαίρι, γιατι να γυρισει σε κωνικό; Αν καποιος ειναι του clarity δεν πάει Niche. Niche zero duo 43 λεπτά πριν, Vagosman είπε Αφου πηρε μυλο και μάλιστα με φλατ μαχαίρι, γιατι να γυρισει σε κωνικό; Αν καποιος ειναι του clarity δεν πάει Niche. Γιατί είναι πολύ καλύτερος μύλος και εκεί θα δει διαφορα.
Vagosman Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ O Duo δεν εχει λαβει τις καλύτερες κριτικές. Ο Zero ναι παραμένει πολύ καλός και forgiving μύλος
sakis697 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο.
skritikos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:04 μμ 15 λεπτά πριν, sakis697 είπε Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο. https://support.wholelattelove.com/hc/en-us/articles/4406270516115--Gaggia-Cadorna-How-to-Use-Menus-and-Customize-Drinks Μήπως σε βοηθάει αυτό; 1
greekboy Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sakis697 είπε Καλησπερα παιδες, πηρα και εγω προχθες την Gaggia Gardona Plus. Ερχομαι απο Gaggia παλι, οποτε δεν περιμενα διαφορες στον καφε. Η παλιο ωστοσο ισως εβγαζε πιο πολυ ποσοτητα στον διπλο εσπρεσο απο κακη ρύθμιση. Η νεα βγαζει μετρημενο 40ml, αλλα ταυτοχρονα μπορεις να το αλλαξεις κιολας πανευκολα. Μου αρεσε η επιλογη Americano που εχει, αλλα δεν ξερω πως θα τον κανω διπλο. τυχαινει να εχω την ιδια. δεν γινεται στον αμερικανο (το αναφερει και το βιντεο που παρεθεσε ο φιλος απο πανω). διπλο αμερικανο μονο χειροκινητα. εχεις καταλαβει τι καφες ειναι η επιλογη cafe (καφες) που εχει? Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:21 μμ από greekboy
sakis697 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, greekboy είπε τυχαινει να εχω την ιδια. δεν γινεται στον αμερικανο (το αναφερει και το βιντεο που παρεθεσε ο φιλος απο πανω). διπλο αμερικανο μονο χειροκινητα. εχεις καταλαβει τι καφες ειναι η επιλογη cafe (καφες) που εχει? Ναι ναι ειναι τυπου σαν "γαλλικος" Στον κάνει ελαφρυ δηλαδη και με μεγαλη ποσοτητα, λογικα πιο μεγάλη απο Αμερικανο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:40 μμ από sakis697
skritikos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ 2 λεπτά πριν, sakis697 είπε Ναι ναι ειναι τυπου σαν "γαλλικος" Στον κανε ελαφρυ δηλαδη και με μεγαλη ποσοτητα, λογικα πιο μεγάλη απο Αμερικανο. 120ml
sakis697 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ 7 λεπτά πριν, skritikos είπε 120ml Εγω που δοκιμασα παντως ενα τετοιο φλυτζανι, ηταν οντως σαν γαλλικος!
greekboy Δημοσ. Δευτέρα στις 03:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:43 μμ εκτος αν χανω κατι, οποτε ειναι κατι ενδιαμεσο σε lungo και americano?
sakis697 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ 1 λεπτό πριν, greekboy είπε εκτος αν χανω κατι, οποτε ειναι κατι ενδιαμεσο σε lungo και americano? Ε ναι και εγω ετσι νομιζω. Το κανει η γυναικα μου και το πινει αυτο για κατι πιο ελαφρύ απο ολα τα αλλα.
bmitr Δημοσ. Δευτέρα στις 04:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:13 μμ Καλησπερα! τη βοηθεια σας θα ηθελα.ειμαι αναμεσα σε Estia epoque retro και Primo prem 40445.ποια απο τις 2 λετε? ευχαριστω!
moutzah3d1n Δημοσ. Δευτέρα στις 05:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:51 μμ 1 ώρα πριν, bmitr είπε Καλησπερα! τη βοηθεια σας θα ηθελα.ειμαι αναμεσα σε Estia epoque retro και Primo prem 40445.ποια απο τις 2 λετε? ευχαριστω! Πανω κάτω τον ίδιο καφέ θα πάρεις.
bmitr Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Πολυ απλες μηχανες?εχετε να συστησετε καποια ισως καλυτερη vintage?
TheoV Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ (επεξεργασμένο) παιδια οι γνωστες εαν βρειτε καμμια προσφορα μηχανης εσπρεσο ποσταρετε , ειμαι αναμεσα σε pl41tem pid lelit, rancilio silvia k profitec go εαν βγει σ καποια καλη εκπτωση , παρολα αυτα δεν βρισκω πουθενα καμμια εκπτωση της προκοπης Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:45 μμ από TheoV
freelove Δημοσ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:13 μμ 7 ώρες πριν, efib είπε Niche zero duo Γιατί είναι πολύ καλύτερος μύλος και εκεί θα δει διαφορα. Είναι ο niche πολύ καλύτερο από το df64 gen2 me SSP μαχαίρια??? Σε όλα τά review πού είδα τους έχουν για ισάξιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα