Προς το περιεχόμενο

Αγορά μηχανής espresso

nkapsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 hours ago, moutzah3d1n said:

Είσαι σίγουρος πως με τη flair θα σε κουράσει πρώτα ο μύλος; 
Αν παρεις χειροκίνητο (έχει και το θετικό πως σε ακολουθεί σε διακοπές, εξοχικά κλπ) εγώ θα πήγαινα στον 1zpresso j max ή j ultra.

Η χρήση της flair δε μου είναι κουραστική μέχρι τώρα, ίσα ίσα έχει ένα ενδιαφέρον με την ελευθερία που σου δίνει στον έλεγχο της πίεσης. Το ερώτημα μου κυρίως είναι, στα 200 ευρώ πας σε DF54 με ότι πιθανά προβλήματα έχει ή σε 1zpresso;

1 hour ago, nvel said:

έχω το j max για χειροκίνητη μηχανή, για σχεδόν δυο χρόνια δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα ο μύλος.

Τον χρησιμοποιείς για εσπρέσσο καθημερινά; Αν ναι περίπου πόση ώρα σου παίρνει να κόψεις μια δόση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 09/11/2024 at 07:54, k4ts0u said:

Έχει πάρει κανείς το DF54? Πρόσφατα απέκτησα ένα flair58 και ψάχνω ένα μύλο για εσπρέσσο.

Σαν αρνητικά βλέπω ότι έχει ένα μέτριο σε δύναμη μοτέρ καθώς και αναφορές για retention/static/clogging.

Σκεφτόμουν και χειροκίνητους μύλους όπως k6 Kingrinder ή κάτι από 1zpresso αλλά ακόμα και με 2 καφέδες που φτιάχνω τη μέρα μάλλον θα γίνει ταλαιπωρία σύντομα.

Οποιαδήποτε άλλη γνώμη ή πρόταση για vfm espresso grinder δεκτή!

Έχω flair pro 2 με τον c40 comandante και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό (για τα γούστα μου). Για flair 58 όμως, θα πήγαινα σε ηλεκτρικό γιατί θα πρέπει να κόβεις αρκετά πιο fine από ότι εγώ. Γινεται η δουλειά και με χειροκίνητο αλλά θα κανεις μπράτσα αν πίνεις κάθε μέρα 2-3 καφέδες :).

Θα κοιτούσα κανένα df64 αν ειχα μπατζετ γύρω στα 500€

Επεξ/σία από @sterios

8 ώρες πριν, k4ts0u είπε

Τον χρησιμοποιείς για εσπρέσσο καθημερινά; Αν ναι περίπου πόση ώρα σου παίρνει να κόψεις μια δόση; 

καθημερινά, τα 16gr τα κόβει λίγο πάνω από ένα λεπτό

• Like 2

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αλλά θέλω να αγοράσω μια αυτόματη μηχανή καφέ. Κατα κύριο λόγο πίνω capuccino αλλά μπορώ να κάνω το αφρόγαλα με την μηχανή του lidl. Στην αναζήτηση μου έπεσαν αυτές....

έχει κανένας καμία άποψη;

phillips 2330/10

philips 3326/90

3 hours ago, vagos789 said:

εχω δοκιμασει διαφορες υπεραυτοματες μηχανες,η gaggia μου δινει παντα το καλυτερο αποτελεσμα γευστικα

Ναι και ο αδερφός μου έχει πάρει την cadorna και ο espresso που ήπια ήταν πολύ καλός.... Αλλά βλέπω ότι το ατού της είναι ότι μπορεί και κρατάει πολλά προφίλ. Εμένα δεν μου χρειάζεται, μιας και μόνο εγώ θα πίνω. Επίσης δεν βλέπω να κάνει καμια προσφορά στο black friday σαν την delongi

2 hours ago, avacan23 said:

Δεν έχω δοκιμάσει delonghi και εκεί κολλάω. Και εγώ είδα τις προσφορές και τσίμπησα για την evo.....

Αυτή η ninja τι διαστημόπλοιο είναι???? Πάντως δεν θα την έπαιρνα γιατί αν πάθει κάτι ψάξε βρες......

"λίγες ώρες μείνανε. Ξεκινάει η αναζήτηση της 1ης καθαροαιμης μηχανής espresso."

Έτσι και εγώ εδώ και μια εβδομάδα ψάχνω τις προσφορές.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...