Προς το περιεχόμενο

Αγορά μηχανής espresso

nkapsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Kαλησπέρα σας,

Για συγκεκριμένους λόγους πρέπει να επιλέξω μία από τις παρακάτω 3 μηχανές. 

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/first-austria-fa-5476-2-michani-espresso-gia-alesmeno-kafe-i-pods-15-bar-850-w.html

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/gorenje-espresiera-escm15dbk-737434.html 

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/gruppe-cm4677-inox-kafetiera-esresso-20bar-italiana.html

Απαιτήσεις:

Καθημερινά 3-4 καφέδες

Να σταματά αυτόματα και όχι χειροκίνητα κατά την παρασκευή καφέ, ώστε να μπορείς να πατήσεις το κουμπί και να μην είσαι από πάνω περιμένοντας.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα αφρόγαλα, καθώς πινω αποκλειστικά εσπρέσο. 

Εχετε γνώμη? Θα προτείνατε ή απορρίπτατε κάποια?

Την Gruppe μόνο και μόνο επειδή είναι πιο φθηνή και επειδή έχει πολλές αξιολογήσεις στο skroutz. Κατά τ' άλλα καμία, αν ήταν μετά θα πήγαινα σε delonghi dedica.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, thodoris5321 είπε

Την Gruppe μόνο και μόνο επειδή είναι πιο φθηνή και επειδή έχει πολλές αξιολογήσεις στο skroutz. Κατά τ' άλλα καμία, αν ήταν μετά θα πήγαινα σε delonghi dedica.

Η delonghi είναι εκτός συζήτησης. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/3/2023 στις 8:26 ΜΜ, thodoris5321 είπε

Το νερό στην Αττική που έρχεται από Μαραθώνα, από ~145 σκληρότητα, με κανάτα brita πέφτει ~100. Που είναι και μια χαρά, αν πέσεις παρακάτω σίγουρα μένουν λιγότερα άλατα στη μηχανή (πχ κάποια φίλτρα στη ρίχνουν και περίπου στο 10) αλλά μειώνεται και το σώμα στη γεύση του καφέ.

Είσαι βέβαιος για τον Μαραθώνα; Πριν πάνω από 15 χρόνια σε κουβέντα με τεχνικούς στον Μαραθώνα μου είχανε πει πως ούτε το 10% της Αττικής δεν μπορεί να καλυφθεί από Μαραθώνα. Τότε, πόσο μάλλον τώρα.

Μόρνο θυμάμαι είχαν αναφέρει και νομίζω από εκεί έρχονται οι μεγάλοι αγωγοί που κατεβαίνουν από το όρος Πατέρα προς Ελευσίνα;

5 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Kαλησπέρα σας,

Για συγκεκριμένους λόγους πρέπει να επιλέξω μία από τις παρακάτω 3 μηχανές. 

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/first-austria-fa-5476-2-michani-espresso-gia-alesmeno-kafe-i-pods-15-bar-850-w.html

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/gorenje-espresiera-escm15dbk-737434.html 

https://www.e-felekis.gr/mikrosyskeues/kafes-rofimata/kafetieres-espresso/gruppe-cm4677-inox-kafetiera-esresso-20bar-italiana.html

Απαιτήσεις:

Καθημερινά 3-4 καφέδες

Να σταματά αυτόματα και όχι χειροκίνητα κατά την παρασκευή καφέ, ώστε να μπορείς να πατήσεις το κουμπί και να μην είσαι από πάνω περιμένοντας.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα αφρόγαλα, καθώς πινω αποκλειστικά εσπρέσο. 

Εχετε γνώμη? Θα προτείνατε ή απορρίπτατε κάποια?

Νομίζω καμία από τις 3 δεν κάνει το αυτόματο stop. Και οι 3 δυστυχώς είναι ποιότητας...super market!

Κάνουν κάτι σαν espresso που δεν είναι espresso.

Επεξ/σία από skritikos

• 1 μήνα μετά...
31 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Σε ενδιαφέρει να κάνει αυτόματα και αφρόγαλα;

Πιστευω πως καλυτερα θα ηταν παρω συσκευη για αφρογαλα με αυτα που διαβαζω στις κριτικες

15 λεπτά πριν, Gataros είπε

Jura ENA 4 ή την 8 αν την πάρεις με τιμολόγιο.

Δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα

6 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

είναι οι μύλοι/καφετιέρες προϊόντα που μπορείς να πάρεις με φοροαπαλλαγή?

Λογικα εντάσσεται στον εξοπλισμο γραφειου 

2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Παιδες ποια προτεινετε μεχρι 600-700€ αυτοματη; 

Ρίξε μια μάτια στο πλαίσιο, έχει δωρο τον ΦΠΑ μέχρι σήμερα στις 1200.

15 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Πιστευω πως καλυτερα θα ηταν παρω συσκευη για αφρογαλα με αυτα που διαβαζω στις κριτικες

Ρωτήσα γιατι πολυ σωστό αφρόγαλα θα βρεις μονο σε υπερατόματες των 2 χιλιάδων, τύπου Sage Oracle. Στα 600 ευρώ θα προτείνω την Philips EP4341. Νομιζω θα ειναι αρκετα καλή για καθημερινή χρήση (σημείωση, δεν ξερω ποσο ψείρας εισαι στον καφέ, μιλαω για αξιολογο αποτέλεσμα τύπου "μηχανη στο γραφειο").

15 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

είναι οι μύλοι/καφετιέρες προϊόντα που μπορείς να πάρεις με φοροαπαλλαγή?

Το αρθρο 39 (αν αυτό ρωτάς) ειναι μόνο για tablet, κινητά, laptop και κονσόλες παιχνιδιών. Αν υπάρχει κάποια άλλη κατηγορία που μπορείς να πάρεις πράγματα χωρίς ΦΠΑ / φόρο, ενδιαφέρομαι, πες λεπτομέριες.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μηχανή με pressurised portafilter, αν βάλω κάποιο φίλτρο απο αυτά στο Ali, που μπαίνει σαν καπάκι πάνω στο portafilter και διαχέει το νερό, θα έχω θέμα;

Για να γλιτώσω το πολύ καθάρισμα της μηχανής το θέλω, από τον καφέ είμαι ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από gorilas13

Θέλω να αγοράσω μία φτηνή μηχανή για espresso και cappuccino, 50-60 ευρώ το πολύ. Θα έρθουν παιδιά και εγγόνια και συνέχεια διαμαρτύρονται που δεν έχει κοντά μαγαζί για να πάρουν φρέντο και αναγκαστικά κάνουν φραπέ. Οπότε θέλω να τους κάνω έκπληξη. Τι προτείνετε και τι να προσέξω;

2 ώρες πριν, SofosChoriou είπε

Θέλω να αγοράσω μία φτηνή μηχανή για espresso και cappuccino, 50-60 ευρώ το πολύ. Θα έρθουν παιδιά και εγγόνια και συνέχεια διαμαρτύρονται που δεν έχει κοντά μαγαζί για να πάρουν φρέντο και αναγκαστικά κάνουν φραπέ. Οπότε θέλω να τους κάνω έκπληξη. Τι προτείνετε και τι να προσέξω;

Προτεινω να παραμεινουν στο φραπε.Ενας τιμιος εσπρεσσο θελει τουλαχιστον 200-300 ευρω σε κοστος μηχανης-μυλου ή εστω αυτοματης μηχανης(οπου εχω κι εγω)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...