sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν το βλεπω στο φυλλαδιο δεν το έχει τώρα. Το είχε για πολλοστή φορά πριν λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε δεν το έχει τώρα. Το είχε για πολλοστή φορά πριν λίγες μέρες. φτου και το ηθελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου https://www.sdna.gr/auto-moto/1248011_ti-shesi-mporei-na-ehei-i-porsche-911-me-mia-mihani-espreso-6000-eyro-vid καφετιέρα από την Porsche 911 Carrera RSR. https://youtu.be/IQaiM4zHkU0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, avacan23 είπε https://www.sdna.gr/auto-moto/1248011_ti-shesi-mporei-na-ehei-i-porsche-911-me-mia-mihani-espreso-6000-eyro-vid καφετιέρα από την Porsche 911 Carrera RSR. https://youtu.be/IQaiM4zHkU0 λινεα μικρα ειναι, τωρα αν θες να δωσεις 3 εξτρα χιλιαρικα για αυτοκολλητο πορσε γκοου φορ ιτ ΥΓ το πλαστικο στο πορταφιλερ σε μηχανηη τριων η εξι χιλιαδων ευρω εχει την πλακα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου προσπαθούμε να βρούμε dual boiler μηχανή στο 1000αρικο...διαβάσε το θέμα λίγο πριν. για χαβαλέ το ανέβασα αυτό. εννοειται δεν θα το αγόραζα. 3 βδομάδες έμειναν για BF περιμένω να χτυπήσω την πρώτη μου καλή μηχανή για espresso. https://www.coffeeness.de/en/best-prosumer-espresso-machines/ Rancilio Silvia Pro X Two boilers -PID controller-Soft pre-infusion Ascaso Steel DUO PID Volumetric shot control -Programmable pre-infusion -Dual thermoblocks Lelit Mara X Great value-Compact footprint-Thoughtful features Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Σε κάθε περίπτωση για όσους θέλουν αφρόγαλα κλπ, φανταστική επιλογή ειναι το ακόλουθο απο τα Lidl με15-20€ αν το προλάβετε. Δοκιμασμένο και απίστευτο. 1000 φορές πιο βολικό και επιτυχημένο απο το να φτιάχνετε μέσω του ακροφυσίου της καφετιέρας. Είναι πιο advanced έκδοση του nespresso aeroccino Θα χαλάσει γρηγορα, το ειχα δοκιμάσει. Πας σε αεροτσινο 2 κ κλεινεις. Αλλιως ακροφυσιο απο τη μηχανη για οσους δεν βαριουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, avacan23 είπε προσπαθούμε να βρούμε dual boiler μηχανή στο 1000αρικο...διαβάσε το θέμα λίγο πριν. για χαβαλέ το ανέβασα αυτό. εννοειται δεν θα το αγόραζα. 3 βδομάδες έμειναν για BF περιμένω να χτυπήσω την πρώτη μου καλή μηχανή για espresso. https://www.coffeeness.de/en/best-prosumer-espresso-machines/ Rancilio Silvia Pro X Two boilers -PID controller-Soft pre-infusion Ascaso Steel DUO PID Volumetric shot control -Programmable pre-infusion -Dual thermoblocks Lelit Mara X Great value-Compact footprint-Thoughtful features Τι σημαίνει volumetric, δε νομίζω ότι παίζει για την ασκασο. Δεν έχει έλεγχο του όγκου του νερού. Η Μάρα δεν έχει επιλεξιμο πιδ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Τι σημαίνει volumetric, δε νομίζω ότι παίζει για την ασκασο. Δεν έχει έλεγχο του όγκου του νερού. Η Μάρα δεν έχει επιλεξιμο πιδ volumetric σημαινει δοσομετρικη, και ναι η ασκασο ειναι δοσομετρικη, εχω την plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 17 hours ago, Vagosman said: Τι σημαίνει volumetric, δε νομίζω ότι παίζει για την ασκασο. Δεν έχει έλεγχο του όγκου του νερού. Η Μάρα δεν έχει επιλεξιμο πιδ 15 hours ago, alefther said: volumetric σημαινει δοσομετρικη, και ναι η ασκασο ειναι δοσομετρικη, εχω την plus Επειδή το ψευτοψαχνω τώρα τελευταία και η ascaso φαινετε αρκετα ενδιαφέρουσα(ίσως και το μικρότερο μοντέλο "dream" pid). Ναι, μεν έχουν volumetric αλλά από όσο έχω δει το έχουν σε λάθος σημείο. Μετραει λέει τον όγκο του νερού πριν την τρόμπα οπότε δεν μπορεί να "ξέρει" εάν τα π.χ 60ml που θα ρυθμίσεις εάν περνάνε μέσα από τον καφέ κ πέφτουν στο ποτήρι η εάν επιστρέφουν πίσω στο tank μέσω opv. Στα θετικά τους όλοι αναφέρουν το thermoblock και το heated group head(σε αντίθεση με bambino που δεν υπάρχει τρόπος να ζεσταθεί). Λίγο με προβληματίζει η μακροζωία του thermoblock μιας και εδώ μιλάμε για ~1000+. Στην bambino των ~300ευρω εάν το κάψει λες οκ, πάμε για άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Για αποκλείεται χρήση espresso specialty για να αναδεικνύει στο ποτήρι αυτά τά λουλουδένια και αρώματα. Κάνω χρήση αποκλειστικά ελαφρύ ψήσιμο single origin από underdog κόκκο espresso. Έχω την lelit annita αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μύλο έχω το df64 2gen. Νά βρώ την κατάλληλη μηχανή ώστε black Friday χτυπάω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για τούς γνωστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, freelove είπε Για αποκλείεται χρήση espresso specialty για να αναδεικνύει στο ποτήρι αυτά τά λουλουδένια και αρώματα. Κάνω χρήση αποκλειστικά ελαφρύ ψήσιμο single origin από underdog κόκκο espresso. Έχω την lelit annita αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μύλο έχω το df64 2gen. Νά βρώ την κατάλληλη μηχανή ώστε black Friday χτυπάω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για τούς γνωστές Χοντρικά, πόσο κοντά θα έλεγες ότι είσαι τώρα στον καφέ που θες να πίνεις? Σε ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Θά έλεγα 75% περίπου. Έχω πάει την πίεση 9.5bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Είσαι κοντά. Θα σου πω τι σου λείπει σε σχέση με το τον καφέ του Underdog (χωρίς να θυμάμαι τι εξοπλισμό έχει): 1. Πάντα φρέσκος καφές σε άπειρη ποσότητα (για να μπορείς να πετάξεις μέχρι να κάνεις dial το shot κάθε μέρα) 2. Μεγαλύτερα μαχαίρια στο μύλο 3. Μεγαλύτερη θερμοκρασιακή σταθερότητα στο group 4. Μεγαλύτερη θερμοκρασιακή σταθερότητα στο boiler 5. Πιθανό line pre-infusion από μηχανή συνδεδεμένη στο δίκτυο 6. Πιθανό πρόγραμμα pressure profile 7. Καλύτερο water distribution στο group 8. Πιθανό καλύτερο καλαθάκι 9. Πιθανή καλύτερη τεχνική barista Σκέψου ότι αν τα είχες όλα τα παραπάνω θα έπινες 15% καλύτερο καφέ. Εκτός του 9, όλα μπορείς να τα αγοράσεις. Το κόστος όμως ίσως να μην αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, majunior είπε Είσαι κοντά. Θα σου πω τι σου λείπει σε σχέση με το τον καφέ του Underdog (χωρίς να θυμάμαι τι εξοπλισμό έχει): 1. Πάντα φρέσκος καφές σε άπειρη ποσότητα (για να μπορείς να πετάξεις μέχρι να κάνεις dial το shot κάθε μέρα) 2. Μεγαλύτερα μαχαίρια στο μύλο 3. Μεγαλύτερη θερμοκρασιακή σταθερότητα στο group 4. Μεγαλύτερη θερμοκρασιακή σταθερότητα στο boiler 5. Πιθανό line pre-infusion από μηχανή συνδεδεμένη στο δίκτυο 6. Πιθανό πρόγραμμα pressure profile 7. Καλύτερο water distribution στο group 8. Πιθανό καλύτερο καλαθάκι 9. Πιθανή καλύτερη τεχνική barista Σκέψου ότι αν τα είχες όλα τα παραπάνω θα έπινες 15% καλύτερο καφέ. Εκτός του 9, όλα μπορείς να τα αγοράσεις. Το κόστος όμως ίσως να μην αξίζει. Νά μήν κάνω υπέρβαση λές για μηχανή?? Μύλο πιστεύω έχω φτάσει ταβάνι Με το df64 gen2 που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου ψαξε να δεις αν μπορεις να κανεις preinfusion στη μηχανη σου. πολλες φορές κάνει τεράστια διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα