Προς το περιεχόμενο

Αγορά μηχανής espresso

nkapsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε υπεραυτοματη τι ρυθμισεις θα προτιμουσατε για freddo espresso? καπου στα 30-40ml? ρωταω γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποσα γρ κοβει για να ξερω τι να "ζητησω" σε υγρο ωστε να ειμαι κοντα στον κανονα του 1:2 ratio

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 19/10/2023 στις 8:00 ΠΜ, Sablj είπε

Από την στιγμή που στους τρόπους πληρωμής έχει αντικαταβολή, δεν υπάρχει κανενάς λόγος να μην παραγγείλεις. Το βάζεις με αντικαταβολή, και είσαι ήρεμος.

Στις 19/10/2023 στις 5:17 ΠΜ, @topos είπε

Δεν έχω παραγγείλει από εκεί και για να είμαι ειλικρινης δεν την ήξερα την ιστοσελίδα.

Αλλά για δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην την "εμπιστευτείς" για μια αγορά καφέδων αξιας ~30ευρω.

Υ.γ Έχω κάνει αρκετές αντιστοιχες παραγγελιες από διάφορα καταστήματα που δεν τα "ήξερα" και όλες ήρθαν μια χαρα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Κοιτα να δεις ειναι αναλογα τι θες , αμα εχεις κεφι να αφιερωνεις χρονο ( θελει ) για να πιεις ενα καλο καφε οχι.
Αμα δεν εχεις χρονο τοτε ναι 

2 ώρες πριν, villasg είπε

Κοιτα να δεις ειναι αναλογα τι θες , αμα εχεις κεφι να αφιερωνεις χρονο ( θελει ) για να πιεις ενα καλο καφε οχι.
Αμα δεν εχεις χρονο τοτε ναι 

Κατάλαβα, δεν έχω και πολύ χρόνο. Οπότε μια αυτόματη στα 350Ε θα κάνει καλό καφέ;

1 hour ago, gianniskpatra said:

Κατάλαβα, δεν έχω και πολύ χρόνο. Οπότε μια αυτόματη στα 350Ε θα κάνει καλό καφέ;

ανάλογα τι καφέ θες να φτιάχνεις (espresso, cappuccino, etc) και με τι το συγκρίνεις (καφετέριας, σπιτικής καφετιέρας με προτριμμένο καφέ)

Αν δεν έχεις πολλές γευστικές απαιτήσεις είναι ΟΚ .. δες καμία απο Delonghi

Στις 19/10/2023 στις 12:18 ΜΜ, greekboy είπε

σε υπεραυτοματη τι ρυθμισεις θα προτιμουσατε για freddo espresso? καπου στα 30-40ml? ρωταω γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποσα γρ κοβει για να ξερω τι να "ζητησω" σε υγρο ωστε να ειμαι κοντα στον κανονα του 1:2 ratio

Εγώ προσωπικά την έχω στα 30 ml και στο ψιλό κόψιμο. Με dimello capri είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στις 8/11/2023 στις 2:07 ΜΜ, slaughter είπε

ανάλογα τι καφέ θες να φτιάχνεις (espresso, cappuccino, etc) και με τι το συγκρίνεις (καφετέριας, σπιτικής καφετιέρας με προτριμμένο καφέ)

Αν δεν έχεις πολλές γευστικές απαιτήσεις είναι ΟΚ .. δες καμία απο Delonghi

Αποκλειστικά freddo espresso φτιάχνω. Και μύλο κοπής έχω και μηχανή είχα την dedica αλλά πλέον τα έπαιξα επομένως ψάχνω νέα μηχανή. Ποια ακριβώς της delonghi? 

9 minutes ago, gianniskpatra said:

Αποκλειστικά freddo espresso φτιάχνω. Και μύλο κοπής έχω και μηχανή είχα την dedica αλλά πλέον τα έπαιξα επομένως ψάχνω νέα μηχανή. Ποια ακριβώς της delonghi? 

αν έχεις καλό μύλο δεν αξίζει σε καμία περίτπωση η αυτόματη γιατί ο μύλος που θα έχει θα είναι χειρότερος

Απο αυτόματες πάνω κάτω όλες την ίδια δουλειά κάνουν στο κομμάτι καφέ και οι διαφορές τους είναι αν έχουν πολλαπλές πηγές ή αυτόματα αφρογάλατα χεχε οπότε για τον φρέντο σου είσαι οκ με οτι και αν πάρεις στα λεφτά που θες να δώσεις

π.χ. https://www.skroutz.gr/s/12476827/Delonghi-Magnifica-S-ECAM-22-110-SB-Aytomati-Michani-Espresso-1450W-Piesis-15bar-me-Mylo-Alesis-Asimi.html

αυτή έχει και πολλές κριτικές 

Αν ο μύλος σου είναι ΟΚ τότε μπορείς είτε να πάρεις πάλι την Dedica είτε να πας σε κάτι πιο ποιοτικό π.χ. καμιά lelit

Καλησπέρα σε όλους 

μετα από διάβασμα για το τι και πως έχει γίνει το κεφάλι μου πίτουρο από τόσες γνώμες που έχω διαβάσει 

θα ήθελα λοιπόν αν έχει κανείς όρεξη να συζητήσουμε σχετικά με το θέμα αγοράς με budget 250-300 μαξ για ένα σύνολο μηχανής μύλου εργαλείων κτλ 

παρακαλω μόνο επειδή έχω διαβάσει πολλά δεν θα ήθελα απαντήσεις του στυλ δεν πας πουθενά και πάρε μηχανή 1000 ευρώ κτλ 

δεν πρόκειται να ξεκινήσω τόσο ψηλά σιγά σιγά και βλέπουμε έτσι κι αλλιώς πιστεύω απ έξω πάλι καλύτερα θα είναι 

Ροφήματα που θα γίνονται κατά κύριο λόγο είναι 

cappuccino/freddo cap 

macchiato 

latte 

Ευχαριστω σε κάθε βοήθεια ξαι είμαι εδώ για συζήτηση 

3 ώρες πριν, johnmambo είπε

παρακαλω μόνο επειδή έχω διαβάσει πολλά δεν θα ήθελα απαντήσεις του στυλ δεν πας πουθενά και πάρε μηχανή 1000 ευρώ κτλ 

παρε μια dedica (150 ευρω), ενα χειροκινητο μυλο ~ 85 ευρω και κανα naked/unpressurized portafilter ~40

μεχρι εκει παει το budget σου

αν και προσωπικα θα σου ελεγα παρε μονο τη μηχανη και το portfilter, αγοραζε κομμενο καφε απο καφεκοπτεια και μαζεψε λεφτα για αξιοπρεπη μυλο, κατανοω την εννοια του budget αλλα καποιες φορες το budget απλα δε φτανει γιαυτο που θες να κανεις

• Like 1
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, fredd0 είπε

παρε μια dedica (150 ευρω), ενα χειροκινητο μυλο ~ 85 ευρω και κανα naked/unpressurized portafilter ~40

μεχρι εκει παει το budget σου

αν και προσωπικα θα σου ελεγα παρε μονο τη μηχανη και το portfilter, αγοραζε κομμενο καφε απο καφεκοπτεια και μαζεψε λεφτα για αξιοπρεπη μυλο, κατανοω την εννοια του budget αλλα καποιες φορες το budget απλα δε φτανει γιαυτο που θες να κανεις

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proino-kafes/kafetieres-espresso/izzy-kafetiera-espresso-xeirokiniti-iz-6007_3819159

για αυτή εδώ που έχει και μύλο και unpressurized κτλ πως σου φαίνεται σε σχέση με το να πάρω μια delonghi με ένα μύλο graef 702 που έχω δει ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...