Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας θα ηθελα να σας ενημερωσω για κατι που μου συνεβη κατα την προσπαθεια μου να παω απο την Forthnet στην Cosmote μπας και καταφερω να εχω 50mbps ιντερνετ καθως η συνδεση που εχω ειναι ελεεινη και τρισαθλια εχω ΕΩΣ 24 mbps και φυσικα με ευνοικο τυφωνα πιανω 7-8 mbps. Μιλησα λοιπον με εκπροσωπο της Cosmote και μου προσεφερε ενα πακετο 50mbps VDSL με τηλεφωνο και πληρες πακετο Cosmote TV (hybrid) στα 52 Ευρω το μηνα. Μου αρεσε η προσφορα καθως πληρωνω στην Forthnet 49 ευρω με το προαναφερθεν ιντερνετ και πληρες το πακετο νοβα. Εκανα λοιπον τηλεφωνικα την αιτηση στις 7 Οκτ 2019 και με ενημερωσαν οτι μεσα σε 14 μερες μπορω να υπαναχωρισω ... Προσοχη μεσα σε 14 μερες. Μεσα σε αυτο το διαστημα μου ειπαν επισης οτι θα λαβω μυνημα στο κινητο μου να παραλαβω τον εξοπλισμο που χρειαζεται. Φτασαμε αισιως στις 21 Οκτ 2019 και η forthnet μας πηρε τηλεφωνο για αντιπροσφορα η οποια ηταν τρελο VFM μου προσεφεραν 50Mbps VDSL τηλεφωνο και το πληρες πακετο της ΝΟΒΑ με 39 ευρω το μηνα. Να σας ενημερωσω οτι ειμαι στη Forthnet 105 μηνες τουτεστην 8,5 χρονια και ποτε δεν εχω καθυστερησει πληρωμη(το λεο αυτο γιατι ολα μετρανε).

Αφου λοιπον ζητησα να υπαναχωρησω απο την αιτηση μου στην Cosmote μια καλη κυρια μου ειπε οτι ΔΕΝ μπορω να υπαναχωρισω διοτι εχουν περασει 14 μερες και οτι αν το κανω θα πρεπει να πληρωσω 88 ευρω στην Cosmote. Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι μεχρι και σημερα 15 μερες απο την αιτηση μου η Cosmote ΔΕΝ μου εστειλε το μυνημα να παω να παραλαβω τον εξοπλισμο μου. Συνεπως θα πρεπει να καταβαλω το ποσο των 88 ευρω για καμια υπηρεσια. Οπως καταλαβαινετε η ενημερωση της Forthnet εγινε απο εκπροσοπο της Cosmote καθυστερημενα (με προθεση κατα την γνωμη μου) για να μην υπαναχωρισω στην αιτηση μου και να σκεφτω τα 88 ευρω.

Ειναι κριμα εν ετη 2019 να συμπεριφερονται κατ΄αυτο τον τροπο οι εταιριες παροχης τηλεφωνιας και ιντερνετ.

Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι παραπανω και μπορει να με βοηθησει να αντιμετωπισω την κατασταση θα με βοηθουσε πολυ.

Προς ενημερωση σας οτι και να γινει εγω θα παραμεινω στην Forthnet και δεν θα παω στην Cosmote.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως παλια η μεταβιβαση του αιτηματος απο την χ εταιρεια στην ψ γινοταν αμεσα. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα αντιπροσφορα στην αντιπροσφορα με αποτελεσμα ολη η ελλαδα να εχει κατι unlimited πακετα με 20 κ 25 ευρω. Συνενοηθηκαν λοιπον ολες οι εταιριες, κρατανε το αιτημα για 14 ημερες κ μετα το στελνουν στον υπαρχων παροχο ετσι ωστε να μην μπορεις να κανεις υπαναχωρηση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maverickj13 είπε

Δυστυχως παλια η μεταβιβαση του αιτηματος απο την χ εταιρεια στην ψ γινοταν αμεσα. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα αντιπροσφορα στην αντιπροσφορα με αποτελεσμα ολη η ελλαδα να εχει κατι unlimited πακετα με 20 κ 25 ευρω. Συνενοηθηκαν λοιπον ολες οι εταιριες, κρατανε το αιτημα για 14 ημερες κ μετα το στελνουν στον υπαρχων παροχο ετσι ωστε να μην μπορεις να κανεις υπαναχωρηση. 

Δηλαδη την 14η δεν γινεται υπαναχωρηση , μονο μεχρι την 13η στην οποια δεν θα εχει γινει αντιπροσφορα ??

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, soter79 είπε

Καλημερα σας θα ηθελα να σας ενημερωσω για κατι που μου συνεβη κατα την προσπαθεια μου να παω απο την Forthnet στην Cosmote μπας και καταφερω να εχω 50mbps ιντερνετ καθως η συνδεση που εχω ειναι ελεεινη και τρισαθλια εχω ΕΩΣ 24 mbps και φυσικα με ευνοικο τυφωνα πιανω 7-8 mbps. Μιλησα λοιπον με εκπροσωπο της Cosmote και μου προσεφερε ενα πακετο 50mbps VDSL με τηλεφωνο και πληρες πακετο Cosmote TV (hybrid) στα 52 Ευρω το μηνα. Μου αρεσε η προσφορα καθως πληρωνω στην Forthnet 49 ευρω με το προαναφερθεν ιντερνετ και πληρες το πακετο νοβα. Εκανα λοιπον τηλεφωνικα την αιτηση στις 7 Οκτ 2019 και με ενημερωσαν οτι μεσα σε 14 μερες μπορω να υπαναχωρισω ... Προσοχη μεσα σε 14 μερες. Μεσα σε αυτο το διαστημα μου ειπαν επισης οτι θα λαβω μυνημα στο κινητο μου να παραλαβω τον εξοπλισμο που χρειαζεται. Φτασαμε αισιως στις 21 Οκτ 2019 και η forthnet μας πηρε τηλεφωνο για αντιπροσφορα η οποια ηταν τρελο VFM μου προσεφεραν 50Mbps VDSL τηλεφωνο και το πληρες πακετο της ΝΟΒΑ με 39 ευρω το μηνα. Να σας ενημερωσω οτι ειμαι στη Forthnet 105 μηνες τουτεστην 8,5 χρονια και ποτε δεν εχω καθυστερησει πληρωμη(το λεο αυτο γιατι ολα μετρανε).

Αφου λοιπον ζητησα να υπαναχωρησω απο την αιτηση μου στην Cosmote μια καλη κυρια μου ειπε οτι ΔΕΝ μπορω να υπαναχωρισω διοτι εχουν περασει 14 μερες και οτι αν το κανω θα πρεπει να πληρωσω 88 ευρω στην Cosmote. Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι μεχρι και σημερα 15 μερες απο την αιτηση μου η Cosmote ΔΕΝ μου εστειλε το μυνημα να παω να παραλαβω τον εξοπλισμο μου. Συνεπως θα πρεπει να καταβαλω το ποσο των 88 ευρω για καμια υπηρεσια. Οπως καταλαβαινετε η ενημερωση της Forthnet εγινε απο εκπροσοπο της Cosmote καθυστερημενα (με προθεση κατα την γνωμη μου) για να μην υπαναχωρισω στην αιτηση μου και να σκεφτω τα 88 ευρω.

Ειναι κριμα εν ετη 2019 να συμπεριφερονται κατ΄αυτο τον τροπο οι εταιριες παροχης τηλεφωνιας και ιντερνετ.

Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι παραπανω και μπορει να με βοηθησει να αντιμετωπισω την κατασταση θα με βοηθουσε πολυ.

Προς ενημερωση σας οτι και να γινει εγω θα παραμεινω στην Forthnet και δεν θα παω στην Cosmote.

Δυστυχώς με τους νέους κανόνες φορητότητας έτσι γίνεται πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τωρα αν η 14η μερα μετραει απο την μερα της αιτησης ή την επομενη ειναι η υποσημειωση της υποσημειωσης. Δε ξερω, μπορει να εχουν cut off time. Γενικα, πλεον, δε λαμβανεις αντιπροσφορες στο διαστημα υπαναχωρησης

• Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα κι εγώ αίτηση στις 7/10 και μου είχαν πει ότι μπορούσα να υπαναχωρήσω μέχρι και την Κυριακή 20/10. Μετράνε από την ημέρα που έκανες την αίτηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μηπως τοτε πρεπει να ξεκινας τα παζαρια νωριτερα πριν κανεις αποδοχη της προσφορας του οποιουδηποτε?
καταλαβαινω βεβαια οτι αυτο δεν ειναι παντα εφικτο αν δεν φτανει ο κομπος στο χτενι (δηλαδη η ενημερωση αλλαγης ISP) αλλα λεμε τωρα...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Μηπως τοτε πρεπει να ξεκινας τα παζαρια νωριτερα πριν κανεις αποδοχη της προσφορας του οποιουδηποτε?
καταλαβαινω βεβαια οτι αυτο δεν ειναι παντα εφικτο αν δεν φτανει ο κομπος στο χτενι (δηλαδη η ενημερωση αλλαγης ISP) αλλα λεμε τωρα...

Η μαγεια σε ολο το θεμα ειναι οτι και η forthnet ενω ειμαι απο του παλιους πελατες και δεν εχω καθυστερησει πληρωμη ποτε αντι να με παρει τηλεφωνο μολις ξεκινησε να εχει VDSL γραμμες

με αφηνε με την ΕΛΕΕΙΝΗ εως 24mbps( που ποτε της δεν επιασε ουτε 10mbps) χωρις να μου  κανει μια προσφορα να αναβαθμισω την γραμμη μου.

Οταν τους το ειπα μου απαντησαν οτι περιμενανε να ληξει το διαστημα του συμβολαιου αλλα μολις εσκασε η αιτηση στην αλλη εταιρια αμεσως σηκωσανε το τηλεφωνο.

29 λεπτά πριν, vsk είπε

Έκανα κι εγώ αίτηση στις 7/10 και μου είχαν πει ότι μπορούσα να υπαναχωρήσω μέχρι και την Κυριακή 20/10. Μετράνε από την ημέρα που έκανες την αίτηση.

αυτο εμαθα κι εγω εκ των υστερων

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει αίτηση φορητότητας μπορείς να πάρεις ο ίδιος την νυν εταιρεία σου και να τους πεις "ορίστε, έχω κάνει αίτηση για να φύγω, καντε μου αντιπρόταση";

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι η δική μου πληροφόρηση σχετικά με τις 14 ημέρες είναι πως υπολογίζονται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Τουλάχιστον αυτό μου γνωστοποίησε εμένα η Wind όταν αποδέχτηκα τηλεφωνική προσφορά τους για φορητότητα από τη Vodafone. Καταλαβαίνω ότι παραπλανούν τον κόσμο και ο καθένας λέει τα δικά του προκειμένου να κάνει τη δουλίτσα του. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ για διευκρινήσεις σχετικά με την έναρξη υπολογισμού των δεκατεσσάρων ημερών. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kpapageo1 είπε

Αν έχεις κάνει αίτηση φορητότητας μπορείς να πάρεις ο ίδιος την νυν εταιρεία σου και να τους πεις "ορίστε, έχω κάνει αίτηση για να φύγω, καντε μου αντιπρόταση";

νομιζω οτι αυτο δεν γινεται διοτι υπαρχει μια διαδικασια συγκεκριμενη απο οτι εχω καταλαβει

Δλδ Το τμημα προσφορων της εκαστοτε εταιριας ενεργοποιειται αυτοματα με την καταθεση αιτησης φορητοτητας απο την αλλη εταιρια

εν ολιγης οταν δουν οτι πανε να σε χασουν τοτε ξεκινανε τις προσφορες διαφορετικα μας αφηνουν σε προπολεμικα προγραμματα ασχετα αν εχει

φτασει η τεχνολογια στο Fiber at home (που λεει ο λογος).

2 ώρες πριν, tyxeros είπε

ο μονος τροπος διαπραγματευσης ειναι η αιτηση σε αλλο πάροχο απο οτι εχω καταλαβει διοτι υπαρχει συγκεκριμενη προσφορα και κινδυνος να χαθει ο πελατης.

Αν τωρα παρω τηλεφωνο και αρχισω παζαρια στον αερα δεν θα ασχοληθουν μαζι μου. Ετσι πιστευω

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα

update στην ιστορια μας . Η forthnet μου εστειλε εξοπλισμο πριν απο μερικες μερες και μου αλλαξε το τιμολογιο ηδη . Τηλεφωνησα να δω τι γινεται με το VDSL και μου

ειπαν οτι εχει δωθει εντολη να γινει η αλλαγη της γραμμης μου απο ADSL σε VDSL αλλα αυτο το κανει ο ΟΤΕ και μεσολαβει 28 ΟΚΤ και σαββατοκυριακο.

Απο την cosmote δεν εχω ουτε φωνη ουτε ακροαση. Απο οτι φαινεται τα 88 ευρω δεν θα τα πληρωσω στην Cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ο οτε με λεει εξοπλισμο και συνδεση Δεκεμβρη . Και κατσε να περιμενεις πλερωνε και 50 το μηνα  για να συνεχιζεις  αοριστου με τη νοβα . Vdsl δε δινουμε και τα 15 μπορει να γινουν και 8 "μεσος ορος περιοχης "  και θα σου γμησουμε και το τηλεφωνο να παιζει μονο σε μας voip . Και θα πληρωνεις και τα διπλα .  Kαι γμο τα deal δηλαδη . Μπορει να το θυμηθούν τελος του χρονου .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλό μήνα εχθές 31 οκτ έγινε η ενεργοποίηση του VDSL από τη forthnet (48 down ,4.7up) αλλά το τηλέφωνο δεν δουλεύει. Σήμερα 1 Νοεμβρίου θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται με τη γραμμή. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, soter79 είπε

Καλημέρα σας και καλό μήνα εχθές 31 οκτ έγινε η ενεργοποίηση του VDSL από τη forthnet (48 down ,4.7up) αλλά το τηλέφωνο δεν δουλεύει. Σήμερα 1 Νοεμβρίου θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται με τη γραμμή. 

Αν δεν δουλεύει, ίσως δεν έχουν περάσει από POTS σε VOIP την τηλεφωνία. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, τους κάλεσα (voda) και σε μια ώρα δούλευαν όλα. Κάνεις και πατέντα με φιλτράκια στο ρούτερ και παίζουν οι πρίζες σε όλα τα δωμάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...