Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Εχω την παραπανω καρτα γραφικων.. Σε παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις (fortnite ολα mid προς low) κανει πολυ θορυβο ..τα ανεμηστηρακια του πιανουν max στροφες. Ενω η θερμοκρασια ειναι 40 βαθμους. Ειναι φυσιολογικο για αυτην την καρτα? Μπορω να κανω κατι ? Πχ στο παραπανω παιχνιδι με αυτες τις ρυθμισεις ξεκιναει απο 60% και μετα απο 10-15 λεπτα η καρτα ειναι στο 99%. Ειναι νορμαλ ολα αυτα? Ευχαριστω
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Βάλε πρόγραμμα για custom profile για τα ανεμιστηρακια. 1
Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε Βάλε πρόγραμμα για custom profile για τα ανεμιστηρακια. το afterburner ειναι καλο της msi? εχεις να προτεινεις κατι?
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Rpanagos είπε το afterburner ειναι καλο της msi? εχεις να προτεινεις κατι? Αυτό ναι. 30% μέχρι 50 βαθμούς. Από εκεί γραμμικά μέχρι 100% στους 80.
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέχρι 30 βαθμούς να μην δουλεύουν. 30 έως πχ 60 βαθμούς γραμμικά από 0 στροφές στο 60%. Από 60 βαθμούς μέχρι 75 βαθμούς γραμμικά από το 60% στο 95%. Μετά στο 100%. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα. 1
Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Κατι τετοιο εχω κανει με περισσοτερα σημεια ομως.. Το afterburner Θα πρεπει να το εχω ανοιχτο οταν παιζω καποιο game? Γιατι βλεπω κατι ρυθμισεις για να βλεπω fps θερμοκρασιες κλπ δεν φαινονται οταν δεν το εχω ανοιχτο.(ειναι και με τις ρυθμισεις στα fans ετσι?)
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Κατι τετοιο εχω κανει με περισσοτερα σημεια ομως.. Το afterburner Θα πρεπει να το εχω ανοιχτο οταν παιζω καποιο game? Γιατι βλεπω κατι ρυθμισεις για να βλεπω fps θερμοκρασιες κλπ δεν φαινονται οταν δεν το εχω ανοιχτο.(ειναι και με τις ρυθμισεις στα fans ετσι?) Ναι θα τρέχει στο background. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα