MisterY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Με μυωπία/πρεσβυωπία/αστιγματισμό θα έρχονται? Αν όχι ΑΠΑΤΟ 1
morgan21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Άστα θα ανέβει και το τιμολόγιο της ΔΕΗ πως θα βγουν οι δόσεις Το ήξερα ότι θα τα πάρεις τα γυαλιά μαζί με τα καινούργια AirPods. Θα σε βοηθήσουμε εμείς με τις δόσεις μην ανησυχείς
Deadpool 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, morgan21 είπε Το ήξερα ότι θα τα πάρεις τα γυαλιά μαζί με τα καινούργια AirPods. Θα σε βοηθήσουμε εμείς με τις δόσεις μην ανησυχείς Και να κυκλοφορώ έτσι?Άστο να μου λειπει
atheatos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Και με τι θα τα συνδέσεις?θα τα φοράς μέσα στην καφετέρια για μούρη επειδή θα έχουν το μήλο? Θα τα φοράω επειδή θα έχει ήλιο. Μούρη στην καφετέρια ? Ποσό χρόνων είσαι είπαμε? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από atheatos 1
lelisjr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Και να κυκλοφορώ έτσι?Άστο να μου λειπει Πραγματικά όμως! Η μόνη γυναίκα που θα σε δει έτσι και θα γουστάρει θα είναι η ιδιοκτήτρια του τοπικού Apple store. 🤣
ignome4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Παίζει να τα καταφέρει επειδή όλοι οι άλλοι απέτυχαν ή το είδαν σαν toy. 1
stafaf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Κλασσική ιστορία. Θα κυκλοφορήσουν, θα δουλεύουν τέλεια, θα βγουν μετά 700 κινεζικοί κλώνοι που θα δουλεύουν "κάπως", θα κυκλοφορήσει μετά και η samsung μια έκδοση για usa σωστή και μία για Ευρώπη με σάπιο exynos που θα λαγκάρει και θα σου κάνει το κεφάλι θερμοσίφωνα, θα βγουν οι γνωστοί εμμονικοί να μας πουν ότι δεν ανακάλυψε η apple την τεχνολογία αλλά ένας τουρκμένος που δεν τον ξέρουμε είναι απ' το χωριό και πόσο πρόβατα είναι οι apple users και ο deadpool θα μας πει ότι βρέθηκε bug και πάλι θα γελάμε μαζί του. Τί τα θες, κύκλους κάνει η ζωή.
Deadpool 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, MisterY είπε Με μυωπία/πρεσβυωπία/αστιγματισμό θα έρχονται? Αν όχι ΑΠΑΤΟ Μ αρέσει που μερικοί το χε τε πιστέψει ότι θα βγάλει γυαλιά και ψάχνετε για φακούς. 14 λεπτά πριν, ignome4 είπε Παίζει να τα καταφέρει επειδή όλοι οι άλλοι απέτυχαν ή το είδαν σαν toy. 1
stafaf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε Μ αρέσει που μερικοί το χε τε πιστέψει ότι θα βγάλει γυαλιά και ψάχνετε για φακούς. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν πολυπιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. 1
morgan21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Και να κυκλοφορώ έτσι?Άστο να μου λειπει Γιατί έτσι είναι τα μούτρα σου; Εγώ σε είχα για υπέρ ήρωα
Deadpool 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, stafaf είπε Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν πολυπιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Ούτε η apple
whoever81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Φαντάζομαι απλά θα μπορείς να βλέπεις ειδοποιήσεις και πληροφορίες πλοήγησης κλπ. Δε νομίζω να έχουμε τόσο πολύπλοκα γραφικά ώστε να βλέπεις κάτι περισσότερο! Διαβάζουμε και λίγο το άρθρο 😀 Λέγεται επίσης ότι η Apple προσλαμβάνει ειδικούς τόσο στον χώρο των γραφικών όσο και της ανάπτυξης παιχνιδιών για να διασφαλίσει ότι τέτοιου είδους παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα των γυαλιών. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από whoever81
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, whoever81 said: Διαβάζουμε και λίγο το άρθρο 😉 Λέγεται επίσης ότι η Apple προσλαμβάνει ειδικούς τόσο στον χώρο των γραφικών όσο και της ανάπτυξης παιχνιδιών για να διασφαλίσει ότι τέτοιου είδους παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα των γυαλιών. "Λέγεται" είναι η λέξη κλειδί, οπότε και οι δικές μου εκτιμήσεις δεν διαφέρουν και πολύ από τα άρθρα που διαβάζουμε! 1
takis! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Κλασσικη παπατζα της apple και το 2020 θα το ακυρωσει,οπως εκανε με το φορτιστη που θα φορτιζε ταυτοχρονα πολλες συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα