Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Ποση ωρα κανεις απο τη στιγμη που βαζεις το γαλα στο καλαθι μεχρι να φτάσεις σπίτι και να βαλεις το γάλα στο ψυγείο; Φρεσκο αγοραζεις ή μακράς διαρκείας; Αγοραζεις σημερινό και το ανοιγεις την ιδια μερα; Σου συμβαίνει απο διαφορετικα σούπερ μάρκετ στην ιδια μαρκα;
zoranb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Talepwros είπε Ποση ωρα κανεις απο τη στιγμη που βαζεις το γαλα στο καλαθι μεχρι να φτάσεις σπίτι και να βαλεις το γάλα στο ψυγείο; Φρεσκο αγοραζεις ή μακράς διαρκείας; Αγοραζεις σημερινό και το ανοιγεις την ιδια μερα; Σου συμβαίνει απο διαφορετικα σούπερ μάρκετ στην ιδια μαρκα; Μένω Καβάλα κ ψωνίζω γάλα από Αθήνα... λες να φταίει αυτό; Χαχαχα όχι βρε φίλε, τρολάρω, κάνω 10λεπτά. Φρέσκο Σημερινό κ το ανοίγω την επόμενη Δεν έχω δοκιμάσει από άλλο SMarket
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Μένω Καβάλα κ ψωνίζω γάλα από Αθήνα... λες να φταίει αυτό; Χαχαχα όχι βρε φίλε, τρολάρω, κάνω 10λεπτά. Φρέσκο Σημερινό κ το ανοίγω την επόμενη Δεν έχω δοκιμάσει από άλλο SMarket Δοκιμασε και απο αλλο super market γιατι δεν αποκλείεται να γινετε καποια κακη μεταχείριση. Εχω πολυ καιρο να αγορασω φρεσκο γαλα για να σκεφτω κατι αλλο.
talibanakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εαν πινεις με το στομα απο το μπουκαλι,μπορει να αλλοιωνεται απο εκει. Δευτερον,εαν το αποθηκευεις στην πορτα του ψυγειου και ανοιγεις συχνα ( και χωρις λογο ) το ψυγειο τοτε μπορει να αλλοιωνεται απο εκει. Τελευταιο,μπορει να φταιει το ιδιο το ψυγειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα