xristos80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα εχω vodafone vdsl 50 με το router 300 γιατι εχω το zte 267n απο την cyta εχτες το βραδυ βρηκα τους κωδικους Username:CytaAdmRes Password:cyt@_T3ch_$upp0rt για το zte 267n με βαζει στο router κανωνικα.εχω internet αλλα πρωσπαθω να βαλω voip αλλα δεν λειτουργει γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για ενεργοποιησω το voip πριν ενα μηνα ειχα μιληση με τεχνικο vodafone και μου ειχε πει οτι πρωτος κωδικος ειναι το τηλ και το αλλο ειναι @ngn.hol.net στο zte μου βγαζει διαφορες καρτελες στο voip και μια αλλη ερωτηση αμμα δεν γινεται για voip στο 267n γινεται να βαλω το zte σε bridge μονο για internet και να αφησω μονο το router voip της vodafone? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από xristos80
bill2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 To v h300s είναι τέρμα κλειδωμένο θέλει πολλές ρυθμίσεις για να συνεργαστεί με άλλο ρουτερ Αν θες δες το h267a της vodafone
xristos80 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 γνωριζει κανενας για το zte 267n τι πρεπει να κανω για voip τι ρυθμισεις και αμμα τα εχει καταφερει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα