Edel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Eπειδή το solo queue μειώνει καθημερινά το προσδόκιμο ζωής μου, όποιος θέλει να λιώνουμε compe ας στείλει--> ZuperMan#21244. Gold 2 είμαι παίζω support κυρίως και tank. pc είσαι ε? εγώ μονο κονσόλα 1
sistah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 14 minutes ago, Manoleros95 said: Eπειδή το solo queue μειώνει καθημερινά το προσδόκιμο ζωής μου, όποιος θέλει να λιώνουμε compe ας στείλει--> ZuperMan#21244. Gold 2 είμαι παίζω open queue support κυρίως και tank. Τι open queue ρε συ, σε αυτο μπαινουν οσοι θελουν να παρουν τα rank titles για να flexαρουν. Δεν εχει καμια σχεση με το role queue comp. 1
Manoleros95 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, sistah είπε Τι open queue ρε συ, σε αυτο μπαινουν οσοι θελουν να παρουν τα rank titles για να flexαρουν. Δεν εχει καμια σχεση με το role queue comp. Οpen queue μονο, σκληροπυρηνικα, αντρικα πραγματα! Επιπλέον θέλω να έχω την ελευθερία να αλλάζω ρόλο όταν θέλω ή όταν χρειάζεται.
panagiotis54 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Manoleros95 είπε παίζω open queue support κυρίως και tank. γιατι τι αλλο υπαρχει να παιξεις στο open q δηλ? 😛
panagiotis54 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 In Season 3, we’re bringing back Overwatch Credits, which had been previously shown as Legacy Credits and been unearnable in Overwatch 2. Now, all players can earn up to 1500 credits as free rewards and another 500 credits as premium rewards spread throughout Season 3 Battle Pass. We are also adding more uses for your Credits so you can choose from many potential rewards. Season 2 retrospective: A look back and the road forward
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε one punch doom Saitama Doomfist...ΗΜΑΡΤΟΝ!
panagiotis54 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 τουλαχιστον βαλαν λιγο μυαλο και μπηκαν στη διαδικασια να ψαχτουν και να κανουν ενα colab με αλλα franchices που κανει το fortnite με dragonball και γινεται πανικος
panagiotis54 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 omg the patch notes! απειρες αλλαγες
KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 μπα, μπαφαρανε το damage της Sombra? nobody saw that coming.
panagiotis54 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 παιζει ασχημα η σομπρα να ξαναγινει meta βασικα....οχι επδ η ιδια πηρε καποιο ιδιαιτερα μεγαλο buff...αλλα επδ το τρωκτικο πηρε μεγαλο μπαφ. οταν ανεβαινει η μπαλα, ακολουθουν οι μπαλες του ζενιατα και η σομπρα, ταυτοχρονα μπαφ σε μπαλα και νερφ σε γιντοουμαηκερ που γινεται καουντερ απο μπαλα...την σκοτωσαν την κοπελια
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 ξεκινησε η 3η σεζον, βγηκαν και τα patch notes: https://overwatch.blizzard.com/en-us/news/patch-notes/?blzcmp=app Αναφορά σε κείμενο Developer Comments: Sombra is underperforming after her last round of changes. πεφτω απο τα συννεφα.
panagiotis54 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπαινετε εδω αν θελετε να το κανετε: https://loverwatch.gg/en-us Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από panagiotis54
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 great success Αναφορά σε κείμενο (Re)Introducing Credits and Hero Gallery Update https://overwatch.blizzard.com/en-us/news/23910163/season-2-retrospective-a-look-back-and-the-road-forward/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα