KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 μολις εγραψες οτι οι Sombra που ειδες να παιζουν καλα, προερχονται απο μεγαλυτερα ranks...
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Πουθενά δεν είπα ότι όλες οι Sombra που έχω πετύχει ήταν απο μεγαλύτερα ranks, δικο σου συμπέρασμα ειναι αυτό. Σιγα μην πετυχαίνω σε quick play ολους τους grandmaster του παιχνιδιου.... Εαν κάποιος νιώθει( μιας και οι περισσότεροι χαρακτήρες ειναι ιδιοι απο το πρώτο παιχνιδι), μια χαρά μπορει να παίξει ακόμα και Silver/Gold να ειναι.
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 οποτε πως ξεχωριζεις ποτε οι καλες Sombra προερχονται απο ανωτερα ranks και ποτε οχι; επειδη στο προηγουμενο ποστ μιλησες για stomping απο τα πιο ψηλα ranks στα μικρα, ενω τωρα λες οτι δεν ηταν ολες οι καλες Sombra απο εκει.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Γιατι πολύ απλά stom υπάρχει και στο competitive στα χαμηλότερα ranks, που εκει ειναι ολοι συγκεκριμένο rank.....
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 παλι το ιδιο εβεντ βαλανε οι αθεοφοβοι. 😆 μπινελικια στα σχολια του βιντεο. αναμενομενο. ιδιο εβεντ για χιλιοστη φορα, 2 νεα σκινς μονο, τρισκαταρατο monetization συστημα. αλλα θα τα σκασουν στην Blizzard. ετσι γκρινιαζε και ενας φιλος μου, και μαθαινω εχτες οτι πηγε και αγορασε το watchpoint πακετο. καλα τους κανουν.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Ε ρε κλάμα απο κάτω στα σχόλια που πολλοί περίμεναν τα νέα σκινς να τα πάρουν δωρεαν, μέσω κάποιου grind. Χαιρομαι που το να πληρώνουν 20 και 30ευρώ για legendary skins στο league of legends ή στο Valorant ειναι φυσιολογικό, αλλά στο OW2 ειναι παράλογο και too much(προφανώς αναφέρομαι στα καινούργια skins,οχι στα σκινς του OW1 που ειναι οντως overpriced).
sistah Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πρεπει να ειναι delusional καποιος για να πιστεψει οτι θα παρουμε free skins στο event οταν στο store πουλαει recolors για 10ε. Ο,τι μαζεψαμε απο το 1 και αντε γεια. Μονο τους νεους παικτες λυπαμαι που τους πουλαει τριετιας event skins ενω εμεις τα παιρναμε τζαμπα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από sistah 1
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Απο την άλλη βέβαια, δίνουν τώρα στο event 2 skins , 1 του Reaper κλασσικά και ένα του Winston(απο OW1 αυτο) μέσω twitch drops αλα Kiriko. Και τα skins του OW2 στο battle pass ειναι πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλα skins που βάζουν άλλα παιχνιδια στο battle pass. Στο Valorant πχ, μεσαιο δάκτυλο δίνουν στους f2p παικτες. Δινουν μολις 1 σκιν στο κάθε battle pass σε φάση τους κάνουν χάρη που το δινουν και ακόμα και τα ιδια τα σκινς του battle pass ειναι τέρμα αδιάφορα. Γενικα στο OW2 ετσι οπως ειναι τώρα, ειτε εισαι παλιός, ειτε καινούργιος παικτης, μονο το Battle pass αξιζει τα χρήματα του.
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 το θεμα ειναι σσο οι παικτες τα ακουμπανε στην Activision-Blizzard, δεν προκειται να αλλαξει κατι. εγω ηθελα τα military/tribal skins για την αυστραλεζα και την καναδεζα, αλλα ειπα οχι. μονο μια φορα θα παρω BP, οταν βγει το mythic skin της Sombra and that's it. μετα οτι μαζεψω μονο απο freebies, ουτε καν με τα challenges δεν ασχολουμαι. εδω εχω 200k legacy coins kαι δεν μπορω να παρω ουτε sprays/voice lines για τους νεους ηρωες. ρε ουστ. εντωμεταξυ, πρεπει να βρηκα νεο bug με το translocator: https://streamable.com/sdz55z small indie studio, indeed.
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Ρε παιδιά να πω και γω κάτι. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι τρέλα είναι αυτή με σκινς, κοσμετικς, σπρέι κλπ. Από το ow1 είχα μαζέψει 2κ πλασ lootboxes, αδιάφορα μου ήταν αδιάφορα μου παραμένουν. Είναι εξωφρενικό ότι υπάρχει τέτοια πρεμουρα γι αυτά τα πράγματα. Οτι σκάει κόσμος χρήματα γι αυτά ή κρίνει το παιχνίδι βάσει του πόσο κοστίζουν μου φαίνεται αστείο. Άβυσσος η ψυχή 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Edel είπε Ρε παιδιά να πω και γω κάτι. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι τρέλα είναι αυτή με σκινς, κοσμετικς, σπρέι κλπ. Γιατί σε όποιο F2P παιχνίδι και να πας: Cosmetics sell. Όπως λένε και στο Warframe: Fashionframe is the Endgame. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Edel είπε Ρε παιδιά να πω και γω κάτι. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι τρέλα είναι αυτή με σκινς, κοσμετικς, σπρέι κλπ. Από το ow1 είχα μαζέψει 2κ πλασ lootboxes, αδιάφορα μου ήταν αδιάφορα μου παραμένουν. Είναι εξωφρενικό ότι υπάρχει τέτοια πρεμουρα γι αυτά τα πράγματα. Οτι σκάει κόσμος χρήματα γι αυτά ή κρίνει το παιχνίδι βάσει του πόσο κοστίζουν μου φαίνεται αστείο. Άβυσσος η ψυχή Ask yourself why any cosmetic matters? Not just digital but in general. Why do people care about the style of their shirt? Or the color of their car? Or the brand of their shoes? Or whether their keyboard has RGB lights on it? Or what the pattern on their phone case is? Aesthetics matter. Some people just like owning things that they enjoy looking at or think are cool but more often, people feel that how their possessions look is a reflection of them and their outward identity. Cosmetics are part of how the world perceives you and is an important part of self-image. There’s a reason that fashion is such a huge industry. Skins is the same. You play a game, that character on-screen is a digital representation of you. If you care how other players perceive you, skins are an important extension of your in-game identity. That has value.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε If you care how other players perceive you, skins are an important extension of your in-game identity. That has value. Nah, αν έβλεπα skin που μου αρέσει εμένα, θα το έβαζα, δεν με ενδιαφέρει αν αρέσει σε άλλα άτομα. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ζουμι της υπόθεσης ειναι οτι δεν ειναι κάτι το παράλογο να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω απο τα σκινς συγκεκριμένα(σπρει, voice lines κλπ ειναι αδιαφορα). Οπως υπάρχουν skins ακόμα και σε single player παιχνιδια. Στυλ/γούστο/προτίμηση ειναι μέρος αυτών. Και μένα σε άλλα παιχνιδια τα σκινς μου ειναι αδιάφορα(πχ Valorant),αλλά σε άλλα μαρέσουν/ενδιαφέρουν. Ειναι και απο τα λίγα πράγματα για να ενθουσιάζεσαι σε τέτοια παιχνιδια, στα οποια παίζεις συνέχεια τους ίδιους ήρωες στις ιδιες πίστες και πλέον και στα ίδια events. 3 ώρες πριν, KilliK είπε εδω εχω 200k legacy coins kαι δεν μπορω να παρω ουτε sprays/voice lines για τους νεους ηρωες. ρε ουστ. Killik, μήπως πάλι αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε reddit/youtube παρά στο ίδιο το παιχνίδι???? Και spray μπορεις να πάρεις κανονικά με 100 legacy coins το καθένα.... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα