sistah Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, psof said: O γνωστός streamer Lirik ο οποίος έχει εμπειρία απο Overwatch και από τι είδα παίζει αρκετά καλά για casual έπαιξε 6 ώρες overwatch 2 τις προάλλες solo queue και είχε συνολικά 4 νίκες με το ζόρι. 🤣 Ο Lirik δεν ειναι παραδειγμα γιατι παιζει μια φορα τον χρονο. Υπαρχουν τοσοι dedicated streamers που μπορεις να παρεις ως reference. 2 hours ago, Tetrabitos said: Ώστε χρησιμοποιούσες πιστόλι και στο OW1? 👨⚖️ I rest my case Νομιζω οτι το εξαντλησατε το θεμα με την Mercy.. Δεν swappαρεις ολη την ωρα το beam με το gun για να εισαι effective, σιγα το impact που θα εχεις αμα ριξεις 5 shots σε καποιον. Το μεγαλυτερο impact ειναι το damage boost. Ναι, αν ειναι ολα χαλαρα μπορεις να το βγαλεις ή οταν κανεις 1v1 με καποιον που σε βρηκε καπου απομονωμενο ή οταν παρεις καταλαθος nano boost. Στο gold ειναι εφικτο να ανοιξεις Valkyrie για να πας στην Widow και να την φας αλλα ειναι εξαιρεση. Σε αλλα νεα, μετα το session με τις σερι ηττες, η δευτερη μερα ηταν τελειως διαφορετικη. Ξαφνικα ολοι ηταν παιχταραδες με αποτελεσμα να εχουμε σερι νικες και division skip. Ο,τι ναναι πραγματικα... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από sistah
Tetrabitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στις 9/10/2022 στις 1:53 ΠΜ, Tetrabitos είπε Θέλει να εκμεταλλεύεσαι το κάθε δευτερόλεπτο. Μπορεί να είναι full heal η ομάδα σου, να τους πετύχετε σε μια ευθεία να ρίξεις 10 πιστόλιες, αλλάζεις σε heal αν δείς και άδειασαν οι δικοί σου, μετα στο empower, Για να τελειώνει. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι DMG boost/ blue beam όπως το λέτε το έγραψα "empower". Οπότε ξέρω τι κάνει το DMG boost και είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο μετά το heal σε κάθε Valkyrie, άντε εγώ να είμαι ο μόνος όπως ανέφερα σε όλη την blizzard που βγάζω και πιστόλι. Ήταν μια μαύρη μέρα για την συννενόηση στο forum. Εγώ φταίω. Πάμε παρακάτω. Όσο για Korea, πάντα βλέπω τους καλύτερους και προσπαθώ να καταλάβω τι κάνουν, σε όλα τα competitive games, δεν αναφέρθηκα σε καμία ομοιότητα με τα unranked παιχνίδια των καινούργιων free 2 play παικτών. Στις 10/10/2022 στις 1:57 ΠΜ, panagiotis54 είπε μια απο τα ιδια....στο ow1 τι ησουν? 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ρε μαν κοψε λιγο, οχι οτι με νοιαζει να προστατεψω τον fulgore αλλα καπου μπαστα....στο ρανκ σου που τα dps ειναι για μπατσες μπορεις να βγαλεις πιστολι και να κανεις κατι...που ομως για να εισαι και εσυ σε αυτο το ρανκ...δεν ξερεις καν ποτε πρεπει να το κανεις, και κατα πασα πιθανοτητα δεν εχεις και το mechanical skill για να το κανεις, αλλα εστω οτι μπορεις...οταν ανεβεις rank, δεν συζηταμε ξεκολα να παμε παρακατω τωρα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν μου απάντησες ποτέ τι tanked ήσουν, αφού εισια unranked και εσύ τώρα. Υπέθεσα αυτομάτως ίδια ή κάτω από μένα (silver κτλ). Τελικά;
ilos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εντάξει τα solo queue είναι όντως γκανιότα αλλά μέχρι το gold που είμαι εγώ ακόμα και κουκουρούκου να είναι το tank σου, αν δεν υπάρχει τρελή διαφορά δυναμικότητας αλλού μπορείς να νικήσεις και πάλι. Τον χρησιμοποιώ σαν σάκο του box μέχρι να κάνουμε 1-2 kills και μετά απλά κάνω flank πίσω τους με με την Moira και gg εκτός αν έχουν καμιά pro Anna.🤣 Έχω πολλά games που έχω τελειώσει first σε dps έτσι. Σε παραπάνω ranks βέβαια αυτά δε δουλεύουν αν το tank είναι γτπ θα ψοφήσει σε dt ότι και να κάνετε ή θα ψοφήσετε όλοι οι άλλοι γιατί δε θα πάρει χαμπάρι ότι φάγαμε flank από reaper/genji/sombra κλπ.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 οπως εχω πει αρκετες φορες στο τοπικ γιατι ειμαι ψωναρα και μου αρεσει να κανω brag, αλλα και ταυτοχρονα γιατι η αληθεια ειναι πως εχω και μια αισθηση ικανοποιησης απο το απoτελεσμα ειμαι low diamond otp soldier76 στo dps και low diamond rein (εδω μπορω να παιξω και αλλα heroes αλλα ο rein μου ειναι ο καλυτερος). Δεν αμφιβαλλω πως δεν ειναι δα και κανενα επιτευγμα για πολυ κοσμο εκει εξω, αλλα εμενα ο στοχος μου ηταν απο οταν μπηκα στο παιχνιδι να φτασω εδω...low to mid diamond. Εχω περασει απο ολα τα ranks ακομα και απο το bronze (εστω και για 1 βδομαδα-γιατι ετυχε να παρω το παιχνιδι 1-2 βδομαδες πριν ληξει η season) απο εκει και περα εχω υπαρξει hardstuck σε ολα τα ranks (μιλαμε για 7-8-10 seasons αναλογα το rank) μεχρι το σημερινο μου softstuck, που ομως δεν νομιζω να ξεπερασω και ποτε μου. Συμφωνω απολυτα στο "Θέλει να εκμεταλλεύεσαι το κάθε δευτερόλεπτο" αλλα ολα τα αλλα ειναι θεμα context και δεν υπαρχει ποτε στο ow κατι που ισυχει παντα στο 100% των περiπτωσεων και ειναι κατι το οποιο μπορεις να πεις μονο αν εχεις το game μπροστα σου. Και μια συμβουλη η οποια δουλεψε σε μενα, δεν εχει νοημα να βλεπεις league και νοτιοβοειοευρωπαιους κορεατες, δεν μπορεις να καταλαβεις μονος σου τι κανουν, γιατι το κανουν κτλ κτλ...το δικο σου gameplay πρεπει να δεις πρωτα απο ολα...και να δυστυχως το να δεις το δικο σου gameplay ειναι cringe και ειναι αρκετα δυσκολο, αλλα βλεπωντας τα λαθη σου μπορεις να διορθωθεις. Αν δεν μπορεις να δεις τα λαθη σου λογω της βαρεμαρας του cringe του οτιδηποτε γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι ακριβως πρεπει να αναζητησεις στα δικα σου games (προσωπικα βλεπω τωρα που μιλαμε στον εαυτο μου 10αδες λαθη, δηλ αυτη τη στιγμη ως soldier, πρεπει κυριολεκτικα να μαθω ξανα positiong και aiming αν θελω να παραμεινω σε αυτο το ρανκ ποσο μαλλον να ανεβω και αλλο, αλλα να τονισω πως δεν εβλεπα παντα αυτα τα λαθη) ή βλεπεις πολυ λιγα τοτε δεν εχεις γνωση του hero σου και του παιχνιδιου και πρεπει να δεις για αρχη αλλους να κανουν λαθη και να δεις ανθρωπους που ξερουν τι παιζει να τους λενε ποσο μεγαλα ειναι τα λαθη που κανουν και τι τους προτεινουν αυτοι οι coaches να κανουν για να διορθωθουν και μετα να δεις τον εαυτο σου μεσα απο τα λαθη που κανουν αλλοι...και μολις δεις μολις 2-3 τετοια βιντεακια θα δεις πως πρακτικα ολοι οι ανθρωποι στο ιδιο ρανκ κανουν πρακτικα τα ιδια λαθη ξανα και ξανα. σε μεγαλυτερα rank προφανως κανουν αλλα. Μερικοι Coaches που θα προτεινα μεχρι χθες που ειχαμε ow1 (υποθετω ολοι θα συνεχισουν και στο ow2) ειναι: Spilo, curley_plays, KAJOR_, ioStux Overwatch 2 Coaching, https://www.youtube.com/channel/UCcX7pakiWyBvFq15Vtb87wg σε ολους αυτους (εχουν twitch και youtube videos αναλογα) ψαχνεις για "vod reviews" και φυσικα κοιτας τον hero που θες, ναι ειναι τεραστια σε διαρκεια βιντεο, ναι ολοι αυτοι οι τυποι εχουν μικρο following base γιατι δεν εχουν το charisma και personality του emong,xqc, ml7,dafran κτλ αλλα αν καποιος θελει να βελτιωθει αυτο ειναι το βασικο content για καταναλωση. και σιγουρα οχι GameLeap Overwatch Pro Guides λεει μλκς συνεχεια, οχι Coach_Mills, ιδιο ατομο με πριν απλα αλλο account, oxi stylosa, οχι youroverwatch, οχι χαζα clickbait βιντεο πως να γινεται gm σε 3/5/10 βηματα, OXI unranked/bronze to gm guides, οχι 3λεπτα βιντεο. have fun 1
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπως και στο OW1 τον τελευταίο καιρό, δεν νομιζω οτι πολλοί ασχολούνται τόσο σοβαρά με το παιχνιδι/competitive, για να μπουν σε τέτοια διαδικασία/ανάλυση, οπως σε σχέση με άλλα δημοφιλή competitive παιχνιδια. Αρα οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας ειναι σε φάση ''quick play''και αντε κανενα competitive μια στο τοσο για τους ποντους για χρυσο οπλο. Μικρότερα σε διαρκεια παιχνιδια, γλυτώνουν και τους τσακωμους/tryhard του competitive. θυμάμαι και απο το προηγούμενο θέμα του OW1,οτι στο τέλος οι περισσότεροι έφτασαν σε σημειο να βαριουνται το παιχνιδι/να μην έχουν παρέα, και αρά να μην τους απασχολει το rank τους στο competitive πέραν τον πρώτο καιρο. Ο Stylosa για παράδειγμα ειχε πει(mid Masters rank)οτι ειχε σταματήσει να παιζει competitive τις τελευταιες 10+ περιπου season..... Και ειδικά στην περίπτωση του OW2, το τελευταίο πράγμα που απασχολει τους περισσότερους ειναι αυτη την στιγμη σε σχέση με ολα τα άλλα, το πως θα ανέβουν rank. Ειμαι σιγουρος οτι πάρα πολλοί έχουν ξενερώσει με την παρουσα εικονα και το έχουν αφήσει το OW2, για αργότερα οταν προστεθει παραπάνω περιεχόμενο. Εδω καλά καλά ακομα και το ιδιο το ranking στο παιχνιδι ήταν λάθος και τώρα το φτιάχνουν..... https://overwatch.blizzard.com/en-us/news/patch-notes/ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 1
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Να μας πουν σε κανενα 3-6μηνο ποσοι απο αυτους θα εχουν μεινει 😉
panagiotis54 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 γιατι 25 μυρια ειναι πολλοι δηλ για ενα free2play game? to fall guys ειχε μονο το σουκου 20 μυρια
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Με βάση την μουρμούρα που υπήρχε πριν και μετά το launch, δεν τους λές και λίγους, ειδικά μιας και δεν μιλάμε στην παρουσα φάση καν για OW2, αλλά για OW1.5 update ένα πράγμα.
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλεγα να παίξω λίγο scorn σήμερα, τελικά πάλι solo queues έκανα.🤣 Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες φορές που έχω 10k τόσο σε damage όσο και heals και με τρελά contest για να γυρίσει τελικά αυτό το game. Pocket healed x2 Sigma δεν υπάρχει πιο σιχαμένο πράγμα. Άντε μερικές diamond+ Dvas που τρως flanks και δε τις παίρνει κανείς χαμπάρι να βοηθήσει. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από ilos
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Να μας πουν σε κανενα 3-6μηνο ποσοι απο αυτους θα εχουν μεινει 😉 μπα, μπα. αρχισαμε παλι τις διθυραμβικες ανακοινωσεις για τους ενεργυς παικτες;. 3 χρονια που το χανε παρατησει στην τυχη του και ειχε χασει κοσμο, σταματησανε να μας δινουν νομερα παικτων. θα δουμε για ποσο καιρο ακομη θα συνεχιστουν οι ανακοινωσεις. 11 ώρες πριν, panagiotis54 είπε γιατι 25 μυρια ειναι πολλοι δηλ για ενα free2play game? to fall guys ειχε μονο το σουκου 20 μυρια οχι. το OW1 ηταν premium τιτλος και το peak του ηταν 30m παικτες. Ηταν πραγματικο φαινομενο. Το ΟW2 ειναι free oποτε τραβαει παλιους και νεους παικτες για να το δοκιμασουν τουλαχιστον. Και το παιχνιδι δεν ειναι καν σηκουελ, ενα expansion ειναι με πιο επιθετικο monetization. τωρα μιλαει ο ενθουσιασμος, η νοσταλγια, η περιεργεια, το hype, αλλα ακομη και ετσι, η αντιδραση του κοσμου δε ειναι και η πιο θετικη. Επομενως οχι μονο δεν προκειται να ξαναπιασει την παλια του δημοτικοτητα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι θα πεσει και το νουμερο που εχει. Αυτο συνεβει ηδη και με την beta, ειχε σπασει ρεκορ θεασης στο twitch αλλα την επομενη βδομαδα πατωσε. Θα ηταν ενδιαφερον να ξεραμε ποσους ενεργους παικτες ειχε πριν την πρεμιερα του OW2 και μετα απο ενα χρονο με ποσο κοσμο εμεινε, για να συμπερανουμε ποσο πραγματικα επιτυχημενο ητα το relaunch του. κατι αλλο. οι νεοι ηρωες ειναι paywalled πισω απο το premium season pass + grind. οταν ληξει η σεζον τους, το πιο πιθανο ειναι να τους πουλανε μεσα απο το shop για καποιο αντιτιμο. αυτο νομιζω δεν το εχει συνειδητοποιησει ο περισσοτερος κοσμος, οτι τους 3 νεους ηρωες τους παιζουμε τσαμπα επειδη τους "δωρισε" η Blizzard λογω της πρεμιερας, υπο αλλες συνθηκες επρεπε να τους πληρωναμε. Κατι μου λεει θα υπαρξει μεγαλη δυσαρεσκεια σε 2 μηνες απο τωρα, οταν βγει ο επομενος ηρωας.
Tetrabitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Το παράτησα ήδη. Βαρετό και ατσαλο. Πολλοί δεν πατάνε στη περιοχή να κάνουν overtime. Δεν καταλαβαίνουν γενικά ή πιστεύουν ότι θα πεθάνουν στα αλήθεια οπότε πάω πάσο! 1
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 ναι το προσεξα και εγω αυτο. φουλαρω τα τανκς με χηλ, και αυτα καθονται και κρυβονται πισω απο γωνιες, αντι να πουσαρουν για το ποιντ. η εχω reaper και περιμενουν απο πισω μου να καω επιθεση πρωτος. εντωμεταξυ νομιζω το overtime ληγει πιο αποτομα στο 2. Αν φυγεις απο το point, τελεινει αμεσως το ματς. εχω χασει πολλα τετοια με τους δικους μου να κοβουν βολτες γυρω απο το ποιντ. το προβλημα ειναι οτι οσοι εχουν καταλαβει ποσο δυνατα εχουν γινει πλεον τα τανκς, βλεπεις τις συνθεσεις τους να εχουν 2+ τανκς (στα TDM/BLITZ/open queue που παιζω κυριως), ενω η δικια μου ομαδα καθεται μονο με squishy dps. φυσικα μας ισοπεδωνουν. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Οχι βρε youtuber, μην μας χαλάς το ονειρο, πάνω που ολοι εδώ και καιρό λέμε ποσο φοβερό και πλήρες sequel ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα