Vigilante1319 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Αξιζει καθολου η τζαμπα το κατεβασα . Ειδα οτι επρεπε να περιμενω 800 ατομα και το εκλεισα
Tetrabitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Αξιζει καθολου η τζαμπα το κατεβασα . Ειδα οτι επρεπε να περιμενω 800 ατομα και το εκλεισα 800 δεν είναι πολλά, θα περίμενες 2-3 λεπτά.
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Εμενα στο pc γιατί με το που μπήκα είναι όλα ξεκλείδωτα; modes,χαρακτήρες κτλπ
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Πέρα του θέματος των server,τέτοιο χάλι απο πλευράς παικτών δεν έχω ξαναδει. Ούτε σε bronze/silver δεν παίζανε στο OW1 τόσο χάλια(και το καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι νέοι παίκτες λόγω των skins). Αντε να φύγει αυτός ο πρώτος μήνας να γινει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα. 1
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eκανα τα placements και βγηκα απο low diamond gold 1!! ....αρχισα να κλαιω για το ποσο μπορει να χαλασα σε 1 μερα, αρχισαν τα γεραματα κτλ κτλ...και μετα πηγα και ειδα τον kabaji...plat 2!!! οτι να'ναι! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από panagiotis54
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Είναι η αρχή ακόμα και μπορεί στο Gold να πετύχεις GM παίχτες.
Edel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πέρα του θέματος των server,τέτοιο χάλι απο πλευράς παικτών δεν έχω ξαναδει. Ούτε σε bronze/silver δεν παίζανε στο OW1 τόσο χάλια(και το καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι νέοι παίκτες λόγω των skins). Αντε να φύγει αυτός ο πρώτος μήνας να γινει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα. Έχει τόση πλέμπα που φαίνομαι παιχταράς, ότι καλύτερο
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 βλεπω και στα οφισιαλ φορουμς κοσμο να νικαει 3επι7 γκεημς και να παραμενει παλι στο ιδιο ρανκ....κατι ειναι μπροκεν και εκει
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Edel είπε Έχει τόση πλέμπα που φαίνομαι παιχταράς, ότι καλύτερο Προφανώς και αναφέρομαι σε quick play παιχνιδια. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ σε launch με θέματα day one να μπω competitive με το καλημέρα εκτος αν ήμουν youtuber/streamer που ειναι για αυτούς Free content να κράζουν την εταιρεια για τα clicks.. Μιλάω για σκηνικά μέχρι να πέσω(σαν support)σε ομάδα(δική μου ή αντίπαλη με 0 και 1 elimination(τα dps)μέχρι τελος του game στην χειρότερη. Με λίγα λόγια φτύνεις αίμα να κερδίσεις παιχνίδια για τα weekly challenges. Μην μιλήσω για ορισμένες αλλαγές που κυριολεκτικά δεν βγάζουν νόημα όπως το οτι η mei πλέον μόνο με την ulti παγώνει αντιπάλους ή οτι το παιχνιδι πλέον εχει πολύ κινηση(movement)με αποτέλεσμα ορισμένοι παλιότεροι ήρωες να ειναι χάλια βλέπε Tobjorn,Symmetra κλπ.
KilliK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 ειμαι ο μονος που παιζει χωρις να το εχω συνδεσει με τηλεφωνο; η αυτο ειναι μονο για ΗΠΑ;
sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 minutes ago, KilliK said: ειμαι ο μονος που παιζει χωρις να το εχω συνδεσει με τηλεφωνο; η αυτο ειναι μονο για ΗΠΑ; Οχι. Το πηραν πισω εν μερη, τα νεα accounts συνεχιζουν να χρειαζονται να δωσουν τον αριθμο τους.
kaklikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικοτερα το game πως σας φανηκε; Προσωπικα το χαιρομουν περισσοτερο το παλιο. Μου φανηκε καπως "αργο". Σαν main soldier νομιζω τον εχεσαν. Με χαλασε το 5v5. Ειχαμε που ειχαμε τους instalock dps με 1 healer στο γκειμ το καταντησαν να μην εχουμε κανεναν. Γενικοτερα το χεσανε αρκετα. Ισως να θελει μερικα ακομα γκειμ να πιασω τον ρυθμο του. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από kaklikos
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 ειμαι αρκετα σιγουρος πως απλα μειωσαν τα τανκ απο 2 σε 1 και δεν πειραξαν τα 2 σαπορτς...το τι γινεται στο οπεν κιου μπορεις να εχεις και 5 τανκσ αν θελει η ομαδα...
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To game τώρα έχει περισσότερη κίνηση απο πριν στα νέα maps/mode, λιγότερες ασπίδες=περισσότερο dmg που τρώει ο κόσμος. Το instalock dps με 1healer όταν εδώ και καιρό υπάρχουν οι ρόλοι, δεν ξέρω απο που προκύπτει. Γενικά gameplay wise παραμένει καλό. Το monetization/battle pass/φτωχο day one περιεχόμενο ειναι που το χαντακώνουν πολύ. Στα των χαρακτήρων,η πλειοψηφια των τωρινών έμεινε ίδια με κύρια διαφορά/προσθήκη, ένα bonus passive που έχει ο κάθε ρόλος, πχ όλα τα support έχουν πλέον hp regen αλα mercy. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα