thanasiskg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας , μια lg smart tv το μοντέλο δεν το ξέρω αλλά την έχω τουλάχιστον 4 χρονιά όταν την είχα πάρει έβρισκε το wifi κανονικά πλέον δεν τον βρίσκει καθόλου μήπως ξέρεις κάποιος τι μπορεί να φταίει ?
TechnoState Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Έχεις: 1.αλλάξει πάροχο, 2.μόντεμ, 3.καλωδίωση, 4.θέση στο ρούτερ, 5.κάνει αναβάθμιση λογισμικού, 6.επαναφορά εργοστασιακών, 7.αλλάξει όνομα σε κάποια απο τις εισόδους η τα προφίλ (της tv), 8.δοκιμάσει σε άλλο δίκτυο ή με 9.Ethernet (εάν έχει αυτή την δυνατότητα) ???
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 10. Κανάλι εκπομπής στο router που ειναι εξω απο το range της τηλεορασης 11. Μου εχει τυχει να φάει κολλημα η δική μου lg smart και η μονη λύση ήταν να σβήσω το αποθηκευμένο δικτυο wifi και να το περάσω πάλι
thanasiskg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 το 1,2,3,4,5 είναι όπως πρώτα.... 6,7,8,9 δεν τα έχω κάνει και θα τα δοκιμάσω ... το μόνο που έχω κάνει είναι να αλλάξω τα κανάλια στο ρουτερ
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, thanasiskg είπε το μόνο που έχω κάνει είναι να αλλάξω τα κανάλια στο ρουτερ Για δοκιμασε να το βαλεις κάπου αναμεσα στο 3 και 8 και δες τη συμπεριφορα της τηλεορασης Επισης μηπως εχεις αλλαξει τις ρυθμισεις απο το router να παιζει μονο στα 5GHz αντι για τα 2,4GHz;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα