Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο τα νέα για την έλευση του IV. Η σειρά Diablo αποτελούσε πάντα για μένα μια κρυφή απόλαυση. Άπειρες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης. Στο 3 είμαι κάπου 4Κ paragon αλλά πολύ casual, δεν παίζω exp runs. Κάποιοι μιλάνε για άρμεγμα αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοούν. Μια φορά το αγοράζεις. Κάτι άλλα σχόλια για PVP, για χρυσές εποχές με cheats hacks buggs τα προσπερνάω. Είχε αρκετά ζητήματα (στο 3 αναφέρομαι) αλλά στην πλειοψηφία τους έχουν διορθωθεί και παραμένουν κάποια άλλα (bots). Κάθε season ωριμάζει και λίγο περισσότερο με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές, τώρα στο νέο season βγαίνουν 2 καινούρια σετ armor.

Η σειρά Diablo έχει σημαδέψει με ανεξίτηλο τρόπο το παιδί που κρύβω μέσα μου, θα διατηρεί για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

• Like 3
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μου κανει πραγματικη εντυπωση εαν η Blizzard στην σημερινη της κατασταση, που λειπουν ολοι οι αρχηγοι, καταφερει να βγαλει Diablo καλυτερο ή εστω ισαξιο με το Path of Exile.

Το θεωρω εξαιρετικα απιθανο, και θα εκπλαγω ευχαριστα εαν συμβει.

Δημοσ.

Θέλουμε καινούρια gameplay elements. Σιχαθήκαμε αυτό το μπρος πίσω παντου και τα remake.. Είσαι η Blizzard εχεις βγάλει παιχνιδάρες με single player, multiplayer. Εχεις beta testers, εχεις ομάδες να γράψουν σενάρια και γίνουν playtesting άμεσα και να δοκιμαστούν. Τι δεν καταλαβαίνεται? Νά λοιπόν ποια στοιχεία κατα την γνώμη μου κάνουν ενα Role Playing Game σπουδαίο!!!

• Το καλοφτιαγμένο σκηνικό
  • Η ανάπτυξη χαρακτήρα
  • Η εξερεύνηση
  • Τα quests
  • Η αφήγηση και η πλοκή
  • To co op mode και γιατι οχι cross play αναμεσα σε PC και Κονσόλες
  • Και ο αντισυμβατικός χαρακτήρας πχ να ξεκινάς γυμνός εναντίον στης κόλασης τα σκυλιά και καταλήγεις αστακός...

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη ως Gamer. Λύσεις υπάρχουν αρκεί οι εταιρίες να στραφούν στο τι έχουν φτιάξει εως τώρα, να ρωτήσουν τους χρήστες και να εφεύρουν νέες ιδέες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Για τα παιδια που λενε για το 3 οτι ειναι μια χαρα κτλ. μετα τα updates και την αλλαγη director : Δεν το ξεραμε ρε παιδες να εχουμε αγορασει κατι day 1 και να περιμενουμε 1,5 χρονο (!) για να το κανουν playable! Σοβαρευτειτε λιγο! Ειστε ο ορισμος του ανησυχου καταναλωτη... Το game ηταν εμετικο τον πρωτο χρονο! Ενα μεγαλο σπασμενο παζαρι για να βγαζει η Blizzard λεφτα απο το auction house, αν δεν σας προσβαλλει-προβληματιζει αυτο για κατι που εχετε αγορασει full price δεν ξερω τι αλλο να πω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! 

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Suzumebachi είπε

Υπαρχουν αρκετα προβληματα ομως ως προς την ποιοτητα των controls... απο τη μια touch on screen με περιορισμενη(μικρη) οθονη VS ολοκληρο keyboard και mouse....και το μεγαλυτερο προβλημα ολων....η μπαταρια(ασε τη σταση του σωματος/σβερκος)...ειναι παιχνιδι που απαιτει ωρες...δε ξερω...

σε όποιον αρέσει τόσο πολύ το diablo και θέλει να το έχει μαζί του υπάρχει και αυτή η λύση (όχι η πιο οικονομική, αλλά υπάρχει και να είναι το "κανονικό" όχι παιχνίδι κινητού ) 

https://www.skroutz.gr/s/15859251/Diablo-III-Eternal-Collection-Switch.html?keyphrase=DIABLO+3+SWITCH

Δημοσ.

Ωραια θα ηταν να βαλουν και ενα battle royale , να μπαινουμε ολοι μαζι τουμπανα και να υπαρχουν raid bosses και κακος διαβολικος χαμος. Να βαραμε αλυπητα για τα loot. ΝΑ πεφτου μετεωριτες δαιμονες και τετοια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

σε όποιον αρέσει τόσο πολύ το diablo και θέλει να το έχει μαζί του υπάρχει και αυτή η λύση (όχι η πιο οικονομική, αλλά υπάρχει και να είναι το "κανονικό" όχι παιχνίδι κινητού ) 

https://www.skroutz.gr/s/15859251/Diablo-III-Eternal-Collection-Switch.html?keyphrase=DIABLO+3+SWITCH

ναι, τη φαση κινητο δε ξερω πως σκεφτηκανν α)blizzard β)αυτοι που λενε "Αντε επιτελους να παιζουμε φορητα στο κινητο"

Εκτος αν μιλαμε για pew pew 30 λεπτων.Αλλα αυτο το πραγμα  Diablo δεν ειναι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Suzumebachi είπε

ναι, τη φαση κινητο δε ξερω πως σκεφτηκανν α)blizzard β)αυτοι που λενε "Αντε επιτελους να παιζουμε φορητα στο κινητο"

Εκτος αν μιλαμε για pew pew 30 λεπτων.Αλλα αυτο το πραγμα  Diablo δεν ειναι...

Απλά είπαν να βάλουν κι αυτοί το δάχτυλο στο μέλι του mobile gaming που έχει υποτίθεται πιο εύκολο χρήμα από το να βγάλεις ένα κανονικό και καλό παιχνίδι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsibosp είπε

Για τα παιδια που λενε για το 3 οτι ειναι μια χαρα κτλ. μετα τα updates και την αλλαγη director : Δεν το ξεραμε ρε παιδες να εχουμε αγορασει κατι day 1 και να περιμενουμε 1,5 χρονο (!) για να το κανουν playable! Σοβαρευτειτε λιγο! Ειστε ο ορισμος του ανησυχου καταναλωτη... Το game ηταν εμετικο τον πρωτο χρονο! Ενα μεγαλο σπασμενο παζαρι για να βγαζει η Blizzard λεφτα απο το auction house, αν δεν σας προσβαλλει-προβληματιζει αυτο για κατι που εχετε αγορασει full price δεν ξερω τι αλλο να πω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! 

To game ήταν μια χαρά και από την πρώτη ημέρα. Τί περιμένατε που δεν υπήρχε? Τι ακριβώς ήταν αυτό που σας ΧΑΛΑΣΕ. Δεν αναφέρομαι στο τί βελτιώθηκε εκ των υστέρων, γιατί εκ των υστέρων είναι λογικό να λες ααα αυτό μαλακία που δεν το είχαμε day 1. Η ερώτησή μου είναι συγκεκριμένη, τί ακριβώς σας ΧΑΛΑΣΕ την πρώτη μέρα που το βάλατε να παίξετε. Κάποτε κάποιο κράζανε για το ότι πρέπει λέει να είσαι μονίμως online. Ε κράξανε όσο κράξανε, το ρουφήξανε αμάσητο μετά μιας και πολλά games πλέον αυτό ζητάνε για anti-piracy. Λες και δεν είμαστε always online anyway...

Αλλά δεν ήταν PLAYABLE για 1.5 χρόνο? Δηλαδή? Γιατί ακριβώς δεν ήταν playable? Θες να πεις ότι έπαιξες ας πούμε 6-7 ώρες και είπες μπαααα μάπα το game.. ας το ξαναπιάσω σε 1.5 χρόνο με το update? 

Γιατί σας χάλασε το auction house? Εγώ ούτε απ'έξω δεν πέρασα. Δεν χρειαζόταν να πας AH για να προχωρήσεις το game, και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρειαζόταν να πληρώσεις λεφτά για το οποιοδήποτε item. Αν εσύ ήθελες να πας για να πάρεις το υπερ-item και ουσιαστικά να προχωρήσεις πιο γρήγορα το levelling, αυτό είναι δικό σου θέμα (πρόβλημα ουσιαστικά, όχι θέμα). 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2019 στις 8:12 ΜΜ, Xorxhs! είπε

Copy paste το diablo ii + LoD να κάνουν σε γραφικά σημερινά, και θα ειναι η απόλυτη επιτυχία. To Diablo III, ήταν η απόλυτη ξενέρα και το χειρότερο so far της τριλογίας.

Συμφωνώ. Απορώ γιατί δεν βασίστηκαν στο ii και το LoD και να το βελτιώσουν από άποψη gameplay και στορυ.

Στις 21/10/2019 στις 8:13 ΜΜ, D1mm1s είπε

Βασικά επιβεβαιώθηκε το remastered του Diablo II.

Ελπίζω να έχει HDR ή / και 4Κ γραφικά. Ο μηχανισμός νομίζω είναι πολύ καλός ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα.

9 ώρες πριν, polaki είπε

To game ήταν μια χαρά και από την πρώτη ημέρα. Τί περιμένατε που δεν υπήρχε? Τι ακριβώς ήταν αυτό που σας ΧΑΛΑΣΕ. Δεν αναφέρομαι στο τί βελτιώθηκε εκ των υστέρων, γιατί εκ των υστέρων είναι λογικό να λες ααα αυτό μαλακία που δεν το είχαμε day 1. Η ερώτησή μου είναι συγκεκριμένη, τί ακριβώς σας ΧΑΛΑΣΕ την πρώτη μέρα που το βάλατε να παίξετε. Κάποτε κάποιο κράζανε για το ότι πρέπει λέει να είσαι μονίμως online. Ε κράξανε όσο κράξανε, το ρουφήξανε αμάσητο μετά μιας και πολλά games πλέον αυτό ζητάνε για anti-piracy. Λες και δεν είμαστε always online anyway...

Αλλά δεν ήταν PLAYABLE για 1.5 χρόνο? Δηλαδή? Γιατί ακριβώς δεν ήταν playable? Θες να πεις ότι έπαιξες ας πούμε 6-7 ώρες και είπες μπαααα μάπα το game.. ας το ξαναπιάσω σε 1.5 χρόνο με το update? 

Γιατί σας χάλασε το auction house? Εγώ ούτε απ'έξω δεν πέρασα. Δεν χρειαζόταν να πας AH για να προχωρήσεις το game, και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρειαζόταν να πληρώσεις λεφτά για το οποιοδήποτε item. Αν εσύ ήθελες να πας για να πάρεις το υπερ-item και ουσιαστικά να προχωρήσεις πιο γρήγορα το levelling, αυτό είναι δικό σου θέμα (πρόβλημα ουσιαστικά, όχι θέμα). 

Είναι κυρίως ότι το Diablo II και το LoD ήταν τόσο καθηλωτικά που απέκτησαν φανατικό fan base. Αν το ΙΙΙ βασιζόταν περισσότερο στα assets του  LoD νομίζω κανείς δεν θα είχε παράπονο.

Στις 22/10/2019 στις 8:36 ΜΜ, asaduu είπε

Η σειρά Diablo έχει σημαδέψει με ανεξίτηλο τρόπο το παιδί που κρύβω μέσα μου, θα διατηρεί για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Και έδιωξε πολύ κόσμο από τα Κατηχητικά. Αυτό και το carmageddon.

Στις 22/10/2019 στις 9:58 ΜΜ, blueakamah είπε

Θέλουμε καινούρια gameplay elements. Σιχαθήκαμε αυτό το μπρος πίσω παντου και τα remake.. Είσαι η Blizzard εχεις βγάλει παιχνιδάρες με single player, multiplayer. Εχεις beta testers, εχεις ομάδες να γράψουν σενάρια και γίνουν playtesting άμεσα και να δοκιμαστούν. Τι δεν καταλαβαίνεται? Νά λοιπόν ποια στοιχεία κατα την γνώμη μου κάνουν ενα Role Playing Game σπουδαίο!!!

• Το καλοφτιαγμένο σκηνικό
  • Η ανάπτυξη χαρακτήρα
  • Η εξερεύνηση
  • Τα quests
  • Η αφήγηση και η πλοκή
  • To co op mode και γιατι οχι cross play αναμεσα σε PC και Κονσόλες
  • Και ο αντισυμβατικός χαρακτήρας πχ να ξεκινάς γυμνός εναντίον στης κόλασης τα σκυλιά και καταλήγεις αστακός...

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη ως Gamer. Λύσεις υπάρχουν αρκεί οι εταιρίες να στραφούν στο τι έχουν φτιάξει εως τώρα, να ρωτήσουν τους χρήστες και να εφεύρουν νέες ιδέες!!!

Ποια είναι η άποψή σου για την κάμερα; Fixed ή σε στυλ the witcher;

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Συμφωνώ. Απορώ γιατί δεν βασίστηκαν στο ii και το LoD και να το βελτιώσουν από άποψη gameplay και στορυ.

Ελπίζω να έχει HDR ή / και 4Κ γραφικά. Ο μηχανισμός νομίζω είναι πολύ καλός ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα.

Είναι κυρίως ότι το Diablo II και το LoD ήταν τόσο καθηλωτικά που απέκτησαν φανατικό fan base. Αν το ΙΙΙ βασιζόταν περισσότερο στα assets του  LoD νομίζω κανείς δεν θα είχε παράπονο.

Και έδιωξε πολύ κόσμο από τα Κατηχητικά. Αυτό και το carmageddon.

Ποια είναι η άποψή σου για την κάμερα; Fixed ή σε στυλ the witcher;

...Και οι δυο προοπτικές είναι ωραίες και προσθέτουν στην συνολική οπτική εικόνα του παιχνιδιού. Θα έλεγα όμως οτι με την κάμερα του witcher δίνεται περισσότερη έμφαση στο βάθος πεδίου, ενω με την fixed κάμερα εστιάζεις περισσότερο στις λεπτομέρειες που βρίσκονται μπροστά σου. Βασικά και οι δύο ειναι πολυ καλές για τον σκοπό που χρησιμοποιούνται. Θα ελεγα ομως οτι η fixed ταιριάζει περισσότερο σε Survival games όπώς πχ State of Decay. Ποια είναι η γνώμη σου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, polaki είπε

Φιλαρακι ουτε γω περασα απεξω απο το auction house και προφανως δεν τους εδωσα ουτε 1 ευρω παραπανω. Ολα τα drop rates ηταν σπασμενα day 1 και για παρα-παρα-παρα πολυ καιρο. Τα skill trees ειχανε πολλα θεματα και ολη η δομη του game εμπαζε απο παντου. Αμα εσυ θες ενα game που να κανεις κλικ -κλικ και να προχωρας και σε καλυπτει αυτο μπραβο σου, το Diablo ομως ειναι παραπανω απο αυτο.Unplayable ενταξει ισως και να εχεις δικιο υπερβαλλω, το τερματισα μια φορα και δεν ξανασχοληθηκα με δαυτο αρα ηταν playable, ας πουμε unenjoyable για να ειμαστε μεσα. Αν θες να δεις ποσο broken ηταν το θεμα εχουν βγει εκατονταδες βιντεο και εχουν γραφτει αλλα τοσα αρθρα. Αν σε ενδιαφερει τοσο αντε δες τα. Αν οχι οκ, ολα ηταν καλα, ηταν τελειο. Απλα το 70% των users εκραζε χωρις λογο γτ ειναι ασχετοι, στο metacritic εχει user score 4 γτ ολοι ειναι ζωα και δεν μπορουν να εκτιμησουν μια καλη προσπαθεια, αλλαξανε το μισο team και τον head director γτ εκανε τρομερη δουλεια και τον ηθελαν για αλλα project μετα απο αυτο το αριστουργημα. Αυτα.  

Επεξ/σία από tsibosp
Δημοσ.

ας έβγαινε ένα daggerfall με γραφικά έστω morrorwind και βλέπουμε αν θα ασχολούνταν κανείς με ... diablo ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...