makridis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά ήταν το diablo 3 (μετά wilson εποχή). Μέχρι και σήμερα παίζω hardcore και είναι πραγματικά ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Ανυπομονώ για το 4 αλλά και για το immortal (αν δεν είναι pay to win). 1
Alexaras1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Que sera sera είπε Και το Starcraft3 κύριε;;; Φήμες λέγανε για StarCraft FPS αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε επίσημα. Ποιός ξέρει, μπορεί να δούμε καμιά έκπληξη στη blizzcon.
blueakamah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Diablo 2 remaster? Πάτε καλά? Τότε βάλτε στην μόδα πάλι το 1024x768 βάλτε και το sofware dithering μαζί με τόσα άλλα πράγματα που έχουμε ξεχάσει τωρα πια μονο και μόνο επειδή εσείς είτε ξεμείνατε απο ιδέες είτε δεν επενδύεται σε νέα πράγματα.... Και κάτι άλλο, την επιτυχία του Diablo 2 + Lod ξεχάστε την, οχι επειδή δεν ήταν τέλειο σαν παιχνίδι, άλλα εν έτη 2019 το game play του ειναι ξεπερασμένο. Θέλουμε άλλα πράγματα τώρα πια...
Diinekis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Que sera sera είπε Και το Starcraft3 κύριε;;; Δώστου καμιά 10αριά χρόνια..
mordred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, blueakamah είπε Diablo 2 remaster? Πάτε καλά? Τότε βάλτε στην μόδα πάλι το 1024x768 βάλτε και το sofware dithering μαζί με τόσα άλλα πράγματα που έχουμε ξεχάσει τωρα πια μονο και μόνο επειδή εσείς είτε ξεμείνατε απο ιδέες είτε δεν επενδύεται σε νέα πράγματα.... Αυτό για το remastering σε video games... https://en.wikipedia.org/wiki/Remaster#Video_games Αναφορά σε κείμενο Και κάτι άλλο, την επιτυχία του Diablo 2 + Lod ξεχάστε την, οχι επειδή δεν ήταν τέλειο σαν παιχνίδι, άλλα εν έτη 2019 το game play του ειναι ξεπερασμένο. Θέλουμε άλλα πράγματα τώρα πια... That's your point of view... Νομίζω μια χαρά κρατάει παρά τα χρόνια του... 1
polaki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλοι όσοι λέτε για μάπα το Diablo 3 και έχετε καμιά 650αριά play time να σας δει γιατρός πραγματικά. Λες και δεν θα το πάρετε ΟΛΟΙ απ'την πρώτη μέρα το 4..... Προσωπικά αν και το έπαιξα μόνο καμιά 100η ώρες σε σχέση με σας τους 600άρηδες, το βρήκα παιχνιδάρα και ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Όσοι δε γκρινιάζετε για τα auction house με λεφτά, απλά θα πω δεν πέρασα ούτε απ'εξω. Πως και γιατί εσείς χαλαστήκατε τόσο πολύ κανείς δεν ξέρει... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από polaki 1
mordred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, polaki είπε Όλοι όσοι λέτε για μάπα το Diablo 3 και έχετε καμιά 650αριά play time να σας δει γιατρός πραγματικά. Λες και δεν θα το πάρετε ΟΛΟΙ απ'την πρώτη μέρα το 4..... Προσωπικά αν και το έπαιξα μόνο καμιά 100η ώρες σε σχέση με σας τους 600άρηδες, το βρήκα παιχνιδάρα και ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Όσοι δε γκρινιάζετε για τα auction house με λεφτά, απλά θα πω δεν πέρασα ούτε απ'εξω. Πως και γιατί εσείς χαλαστήκατε τόσο πολύ κανείς δεν ξέρει... Εντάξει εγώ καταλαβαίνω τη γκρίνια ως ένα σημείο (που το έλιωσα απο day 1), κι εγώ είχα κι έχω κάποιες ενστάσεις και παράπονα. Η αλήθεια είναι ότι το DIII είναι άλλο παιχνίδι μετά το RoS και ειδικότερα μετά την αλλαγή director (Wilson->Mosqueira) προς το καλύτερο. 1
X4Tz1S Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Το θέμα είναι να ανακοινώσουν πότε θα βγει το diablo immortal , όλα τα άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε". 1
Suzumebachi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Que sera sera είπε Και το Starcraft3 κύριε;;; ηταν να βγει sc fps αλλα ακυρωθηκε. 2 ώρες πριν, blueakamah είπε Diablo 2 remaster? Πάτε καλά? Τότε βάλτε στην μόδα πάλι το 1024x768 βάλτε και το sofware dithering μαζί με τόσα άλλα πράγματα που έχουμε ξεχάσει τωρα πια μονο και μόνο επειδή εσείς είτε ξεμείνατε απο ιδέες είτε δεν επενδύεται σε νέα πράγματα.... Και κάτι άλλο, την επιτυχία του Diablo 2 + Lod ξεχάστε την, οχι επειδή δεν ήταν τέλειο σαν παιχνίδι, άλλα εν έτη 2019 το game play του ειναι ξεπερασμένο. Θέλουμε άλλα πράγματα τώρα πια... Εγω δεν επαιξα ποτε το D2 και οταν το επιασα μετα απο χρονια(περσσσι δηλαδη) δε μπορουσα πλεον να το παιξω λογω γραφικων κλπκλπ... οποτε για εμενα ειναι μια καλη ευκαιρια. Οσον αφορα στο gameplay...τι διαφορετικο θα ηθελες? 14 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε Το θέμα είναι να ανακοινώσουν πότε θα βγει το diablo immortal , όλα τα άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε". Cant say if serious or trolling....
X4Tz1S Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Suzumebachi είπε ηταν να βγει sc fps αλλα ακυρωθηκε. Εγω δεν επαιξα ποτε το D2 και οταν το επιασα μετα απο χρονια(περσσσι δηλαδη) δε μπορουσα πλεον να το παιξω λογω γραφικων κλπκλπ... οποτε για εμενα ειναι μια καλη ευκαιρια. Οσον αφορα στο gameplay...τι διαφορετικο θα ηθελες? Cant say if serious or trolling.... Φυσικά και το εννοώ και δεν τρολλάρω , όλα βαίνουν προς την mobile έκδοση τους , βλέπε Fortnite , Call of Duty , PUBG , titan quest , Order of Chaos (WoW Clone) και αυτός είναι ο λόγος που βγαίνουν gaming mobiles . Αν μπορώ να έχω την δύναμη και τα games ενός ps4/pc/xbox στο κινητό , φυσικά τα θέλω διότι το κινητό μου το κουβαλάω παντού .
Suzumebachi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, X4Tz1S είπε Φυσικά και το εννοώ και δεν τρολλάρω , όλα βαίνουν προς την mobile έκδοση τους , βλέπε Fortnite , Call of Duty , PUBG , titan quest , Order of Chaos (WoW Clone) και αυτός είναι ο λόγος που βγαίνουν gaming mobiles . Αν μπορώ να έχω την δύναμη και τα games ενός ps4/pc/xbox στο κινητό , φυσικά τα θέλω διότι το κινητό μου το κουβαλάω παντού . Υπαρχουν αρκετα προβληματα ομως ως προς την ποιοτητα των controls... απο τη μια touch on screen με περιορισμενη(μικρη) οθονη VS ολοκληρο keyboard και mouse....και το μεγαλυτερο προβλημα ολων....η μπαταρια(ασε τη σταση του σωματος/σβερκος)...ειναι παιχνιδι που απαιτει ωρες...δε ξερω...
Litsman3d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1600 paragon έχω - παρατημένο εδώ και 2 χρόνια περίπου... Δε μπορώ να πώ οτί δε μου άρεσε αλλά ρε φίλε... ΔΕΝ ΕΙΧΕ PVP (ποιος θα κάνει πρώτος κλικ δεν είναι pvp) και για late game πολύ grind για τελειοποίηση... Αν και προσθέσανε ευκολίες, στη τελική βαρέθηκα... D2 έπαιζα single στο σπίτι - δε με βάζαν internet... Θυμάμε σπόρια φτιάχναμε παίχτες στο σπίτι και μετά με δισκέτες στο μόνο net στο κέντρο για pvp.. Α ρε εποχές... Μέτα έσκασε μύτη η Jamella κ' ήρθε κι ο χαμός!.. Μετά ήρθε και το internet και γίναμε πλούσιοι στο battlenet με τα hacked/bugged items και duping (θυμάστε;; GF sword?! buriza armor!? και άλλα πολλά...) πώ... μελαγχόλησα... Τέλος πάντων, θέλω να πώ το γούσταρα και το καραχόρτασα το D2. Θα προτιμούσα μια συνέχεια του story με καινούριο περιεχόμενο (chars, skills, items, maps) κι ας είναι ίδιο "μηχανικά" με το D2 (με γραφικά του σήμερα φυσικά) παρά ένα remaster/reboot. Όχι οτι δε θα δοκιμάσω.... απλά ξινίζω στην ιδέα... Α ξέχασα να προσθέσω για το immortal και γενικά για τη μεταφορά παιχνιδιών PC στη mobile πλατφόρμα... πω... αναγούλα μου έρχεται!... αφήστε το...
jimarass26 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, blueakamah είπε Diablo 2 remaster? Πάτε καλά? Τότε βάλτε στην μόδα πάλι το 1024x768 βάλτε και το sofware dithering μαζί με τόσα άλλα πράγματα που έχουμε ξεχάσει τωρα πια μονο και μόνο επειδή εσείς είτε ξεμείνατε απο ιδέες είτε δεν επενδύεται σε νέα πράγματα.... Και κάτι άλλο, την επιτυχία του Diablo 2 + Lod ξεχάστε την, οχι επειδή δεν ήταν τέλειο σαν παιχνίδι, άλλα εν έτη 2019 το game play του ειναι ξεπερασμένο. Θέλουμε άλλα πράγματα τώρα πια... Καλά, ας το βγάλουν σε remaster για υψηλή ανάλυση και με λίγο καλύτερα monster spam και αντί κόσμε. Καλύτερο game δεν θα ξαναβγεί (εύκολα) γιατί απλά όπως σε όλα τα πράγματα (μουσική, κινηματογράφος κτλ) οι ιδέες δεν είναι ανεξάντλητες. Ένα remaster με ένα expansion να κάνουν μόνο και φτάνει...
Aurumnus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Εγώ περιμένω το Live Hate που θα φάει σε λίγες μέρες για Hong Kong, D3 και D4.
mitsosG7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Litsman3d είπε 1600 paragon έχω - παρατημένο εδώ και 2 χρόνια περίπου... Δε μπορώ να πώ οτί δε μου άρεσε αλλά ρε φίλε... ΔΕΝ ΕΙΧΕ PVP (ποιος θα κάνει πρώτος κλικ δεν είναι pvp) και για late game πολύ grind για τελειοποίηση... Αν και προσθέσανε ευκολίες, στη τελική βαρέθηκα... D2 έπαιζα single στο σπίτι - δε με βάζαν internet... Θυμάμε σπόρια φτιάχναμε παίχτες στο σπίτι και μετά με δισκέτες στο μόνο net στο κέντρο για pvp.. Α ρε εποχές... Μέτα έσκασε μύτη η Jamella κ' ήρθε κι ο χαμός!.. Μετά ήρθε και το internet και γίναμε πλούσιοι στο battlenet με τα hacked/bugged items και duping (θυμάστε;; GF sword?! buriza armor!? και άλλα πολλά...) πώ... μελαγχόλησα... Τέλος πάντων, θέλω να πώ το γούσταρα και το καραχόρτασα το D2. Θα προτιμούσα μια συνέχεια του story με καινούριο περιεχόμενο (chars, skills, items, maps) κι ας είναι ίδιο "μηχανικά" με το D2 (με γραφικά του σήμερα φυσικά) παρά ένα remaster/reboot. Όχι οτι δε θα δοκιμάσω.... απλά ξινίζω στην ιδέα... Α ξέχασα να προσθέσω για το immortal και γενικά για τη μεταφορά παιχνιδιών PC στη mobile πλατφόρμα... πω... αναγούλα μου έρχεται!... αφήστε το... Δύσκολα θα βάλουν pvp ξανά στο diablo με τη μορφή που φαντάζεσαι εσύ. Δεν μπορούν να κάνουν balance ένα rpg που είναι φτιαγμένο για pve content κατά το 90% του... Η Βlizzard, κρίνοντας και από τα τελευταία expansions του WoW, προσπαθεί να ικανοποιήσει τους casual players κυρίως. Αφήνει απ'έξω ελιτίστικα στοιχεία του παιχνιδιού και τα αντικαθιστά με πράγματα που μπορούν σχεδόν όλοι να αποκτήσουν απλά παίζοντας πολλές ώρες. Όπως τα paragon που αναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα