Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GBorb είπε

Άντε να δούμε γιατί το ΙΙΙ ήταν πατάτα κατ'εμε

ΠΑΤΑΤΑ με ωραια cut-scenes και τρειλερ. 

Το αφησα εδω και χρονια, κυριως επειδη εφευγα για διαστηματα και καθε φορα που γυρνουσα αλλαζαν και ποσα πραγματα.

Δημοσ.

Στις 3 Νοεμβριου θα κυκλοφορησει το περιοδικο και θα εχει art απο ενα παιχνιδι το οποιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομη και ενδεχομενως οταν και αν κυκλοφορησει να εχει φαει ακομη κανα δυο reboot. Τελοσπαντων η ειδηση ειναι το remaster του ΙΙ, το IV δυστυχως βλεπω να πηγαινει σε πολυ "sport" μορφη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ανακοίνωση θα είναι μόνο και μόνο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια shitstorm που προκαλέσανε εις βάρους τους: 

Blizzard bans three college Hearthstone players for Hong Kong protest sign

Η Acti-blizz βρίσκεται σε "επικοινωνιακό Κυκλώνα" βασικά, λίγο πριν την Bliiz-con...

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

Πρόσφατα ασχολήθηκα με τό diablo 3 και με ολα τα updates και expansions καλό μου φαίνεται. Diablo I δεν ειναι από θέμα δυσκολίας αλλά με αυτά που διαβάζα αριστερά-δεξιά είναι πολύ καλύτερο από ότι το περιμένα. Ειδικά αν  το παίζεις στο σαλονι σε 65" playstation 4 pro προσφέρει πολύ ευχάριστη εμπειρία. Αναμένουμε το 4 λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με μερικούς απο τους "προγράψαντες" πατάτα ήταν το παιχνίδι και αηδιαστικά τεράστιο άρμεγμα το 3,ευτυχώς το αντιλήφθηκα πολύ γρήγορα,πριν χάσω πολλές ώρες σε αυτό,οπότε κατ εμέ ας μην βιαζόμαστε και πολύ για το επόμενο,οχι πρίν  να δούμε πρώτα τι θα λέει.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Από πέρσι το περιμένω άντε να το ανακοινώσουνε και ελπίζω μην κάνουνε κάνα χρόνο να το βγάλουνε....

Δημοσ.

Οταν λοιπον βγηκε το Diablo 3 πηγα με κλειστα ματια και το αγορασα. Ημουν απολυτα βεβαιος οτι αποκλειεται να αποτυχουν , μιλαμε για το Diablo φιλε. Η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Οι τυποι ειχαν φτιαξει ενα ισομετρικο Arpg (περιπου) που θυμιζε Diablo, με σπασμενο drop system ωστε να σε ωθει να πηγαινεις στο auction house οπου με πραγματικα χρηματα αγοραζες αυτο που ηθελες και επαιρναν ενα ποσοστο επι των αγορων! Τους σιχαθηκα! Οπως και ολο το community και μετα απο πολυ κραξιμο το αλλαξαν μετα απο κανα χρονο, εναμιση. Τραγικοι, απο εμενα προσωπικα δεν προκειται να ξαναδουν ουτε μισο ευρω. Το παιχνιδι δεν ξερω καν που το εχω ενω ολα τα αυθεντικα που εχω τα εχω σε περιοπτη θεση στο ραφι μου αυτο παιζει και να το εχω χασει, χαρισει, πεταξει(;) δεν εχω ιδεα.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Inside X είπε

Μια ανακοίνωση θα είναι μόνο και μόνο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια shitstorm που προκαλέσανε εις βάρους τους: 

Blizzard bans three college Hearthstone players for Hong Kong protest sign

Η Acti-blizz βρίσκεται σε "επικοινωνιακό Κυκλώνα" βασικά, λίγο πριν την Bliiz-con...

Δεν βλέπω κάτι παράλογο στο ban tbh.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ηταν το 3 και μετα το expansion έστρωσε αρκετά, κανονικα επρεπε να βγει και αλλο expansion,

τωρα αυτοι που κλαίγονται μια ζωη θα κλαίγονται.. και επισης οι πρώτοι που θα αγορασουν το 4, κλασικα πραγματα αυτα😅

Αντε να βγει και το immortal να εχουμε κατι και για το κιν

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...