Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : ~600

Χρήση υπολογιστή : PC για video editing (1080p) και multitasking (VMs, screen recording). Με ενδιαφέρει η δυνατότητα για αναβάθμιση, δεν με πειράζει ανά εξάμηνο να προσθέτω/αναβαθμίζω πράγματα. Απλά δεν θέλω να ξεφύγω από την αρχή στην τιμή.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Adobe Photoshop / Premiere - VMware Workstation

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λάρισα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν με ενδιαφέρει ούτε βιάζομαι.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα περαστούν Windows 10.

Έχω την κάτωθι πρόταση η οποία μου άρεσε, άλλες προτάσεις/αντιπροτάσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

AMD Ryzen 7 2700 Box

Asrock B450M-Pro4

HyperX Predator 16GB DDR4-3000MHz (HX430C15PB3K2/16)

MSI GeForce GTX 1650 4GB Ventus XS OC

Intel 660p 512GB

Corsair CX Series CX550M

Aerocool QS-240, ή κάποιο άλλο, είναι πολύ απλό.

~Σύνολο 650€ με σκοπό τις παρακάτω μελλοντικές αναβαθμίσεις:

2ο sata m.2 ssd 1-2 TB για διαχείριση αρχείων, στον nvme να έχω μόνο τα προγράμματα.
Επιπλέον 16 GB RAM ανάλογα με τη χρήση και αν δεν φτάνουν.

Για 1080p φτάνει η 1650 με 4vram.

Psu ένα 550,

Στο μέλλον ίσως να πάω στον πιο light Ryzen 7/9, χωρίς oc και άλλη κάρτα και να το κρατήσω για χρόνια.

Δημοσ.

Βάλε καλύτερη μητρική εφόσον υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να μπει R9. Κάτι σε B450 Tomahawk ή αν θες micro-ATX αυτή https://www.skroutz.gr/s/20085416/MSI-B450M-Mortar-Max.html. Κατά τα άλλα είσαι οκ αν και προσωπικά θα προτιμούσα αυτόν τον nvme https://www.skroutz.gr/s/16602097/Adata-XPG-SX8200-Pro-512GB.html.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...