nikpap2000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 παιδια εχω ενα σ10 πλας στο οποιο δεν εμφανίζεται το ινσταγκραμ μοουντ μεσα απο την εφαρμογη της καμερα, επικοινωνησα με σαμσουνκ και μ ελεγαν διαφορα και οτι δηθεν δεν καταλαβαινουν για ποιο θεμα μιλαω, εχω την εφαρμογη και το κντ ειναι ενημερωμενο ομως στην επεξεργασία στις λειτουργιες καμερας δεν εμφανίζεται, καποια βοήθεια?
paris_chav Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikpap2000 είπε παιδια εχω ενα σ10 πλας στο οποιο δεν εμφανίζεται το ινσταγκραμ μοουντ μεσα απο την εφαρμογη της καμερα, επικοινωνησα με σαμσουνκ και μ ελεγαν διαφορα και οτι δηθεν δεν καταλαβαινουν για ποιο θεμα μιλαω, εχω την εφαρμογη και το κντ ειναι ενημερωμενο ομως στην επεξεργασία στις λειτουργιες καμερας δεν εμφανίζεται, καποια βοήθεια? Αν καταλαβα καλα, αυτο εννοεις οτι δεν σου βγαζει, ετσι ; Τα κινητα μας δεν κυκλοφορησαν με το instagram mode και ηρθε μετα με update. Προφανως το κινητο σου ειναι πολυ πισω σε update. Απο ποια χωρα ειναι ; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από paris_chav
nikpap2000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δε ξερω πως μπορω να ρο δω αυτο? στο ιμει δεν το δειχνει εμφανιστηκε τελικα με reinstall της εφαρμογης ευχαριστω για την απαντηση Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από nikpap2000
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Τι κανει αυτο το mode παρεμπιπτοντως?
nikpap2000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 μπαινει στην καμερα και βγαζει απο κει κατεθυειαν φωτο και σε πεταει στο ινστα στορισ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα