Δημοφιλής ανάρτηση paparockas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δωρεαν 20GB τον μηνα με το voucher FACTORY2 ισχυει μεχρι 1 Νοεμβριου Προσοχη οποιος εχει μεγαλυτερο πακετο τον κανει downgrade στα 20GB https://windscribe.com/signup Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από paparockas 27 43
viotos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 ευχαριστω Πολυ!!! το εβαλα στον crome σαν προσθετο η πρεπει να το βαλω με εγκατασταση exel . πρωτη φορα βαζω και δεν ξερω ....
paparockas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, viotos είπε ευχαριστω Πολυ!!! το εβαλα στον crome σαν προσθετο η πρεπει να το βαλω με εγκατασταση exel . πρωτη φορα βαζω και δεν ξερω .... Ως add on στον browser πιανει μονο τα site, αν κανεις εγκατασταση μπορει να πιανει ολη την δραστηριοτητα στο pc σου, αναλογα την χρηση που θες δεν εχει σωστο και λαθος
viotos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, paparockas είπε Ως add on στον browser πιανει μονο τα site, αν κανεις εγκατασταση μπορει να πιανει ολη την δραστηριοτητα στο pc σου, αναλογα την χρηση που θες δεν εχει σωστο και λαθος ευχαριστω πολυ αρα τι ειναι καλυτερο να το κανω εγκατασταση και να το βγαλω απο τον browser??
paparockas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, viotos είπε ευχαριστω πολυ αρα τι ειναι καλυτερο να το κανω εγκατασταση και να το βγαλω απο τον browser?? Αστο ως εχει στον browser, ριξε εδω μια ματια τι δινει σε καθε περιπτωση επιγραμματικα https://windscribe.com/features Spoiler 1
viotos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, paparockas είπε Αστο ως εχει στον browser, ριξε εδω μια ματια τι δινει σε καθε περιπτωση επιγραμματικα https://windscribe.com/features Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου OK:: ευχαριστω και παλι...
tiniakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Είχα πάρει τον Μάιο του 2019 μια προσφορά παρόμοια και μου λέει τώρα Bandwidth Usage 0 / 50 GB next reset 10 November 2019 Τι πακέτο έχω;
paparockas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Είχα πάρει τον Μάιο του 2019 μια προσφορά παρόμοια και μου λέει τώρα Bandwidth Usage 0 / 50 GB next reset 10 November 2019 Τι πακέτο έχω; 50GB, την ειχα δει και εγω εκεινη την προσφορα, ειναι για 1 χρονο (δεν το ειχα ενεργοποιησει γιαυτο το λογο) καπου θα λεει ποτε ληγει λογικα ή υπολογισε το στο περιπου απο τοτε που εγινε η ενεργοποιηση Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από paparockas
dimos15 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω ts, ξερουμε αν ο συγκεκριμενος vpn ειναι αξιοπιστος? δηλαδη σβηνει ip και το history η τα πουλαει σε διαφημιστες?
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ. Αντικατέστησα το Seed4Me για το οποίο είχαν ακουστεί άσχημα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα