pRonOoBGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης ερωτημα μιας και δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση σε παρομοιες δημοσιευσεις. Εχω μια μηχανη την οποια σκοπευω να πουλησω. Ο αγοραστης μου ανεφερε πως θελει να μου κανει μια εξουσιοδοτηση για να παω εγω να κανω την μεταβιβαση. Καταρχας, τι δικαιολογιτικα χρειαζεται; Η μηχανη ειναι καινουργια(εντος Οκτωβρη την παρελαβα). Θα πρεπει να εχω και την δικη του ταυτοητα;(φωτοτυπια/γνησια?) Γενικα εχω μπερδευτει με αυτα που εχω διαβασει και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω. Μου ανεφερε πως θα μου βαλει τα χρηματα στην τραπεζα και επειτα θα μου κανει μια εξουσιοδωτηση. Μπορω να παω απευθειας στο υπουργειο για τη μεταβιβαση; Χρειαζεται καποιο χαρτι για φορολογικη δηλωση;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καλα εσυ αυτος αγοραζει μοτασυκλετα με εξουσιοδότηση Περίεργο όλο το σκηνικό https://www.dikaiologitika.gr/site/1993
pRonOoBGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Εντος Αθηνας μενει αλλα δεν μπορει πρωινες ωρες. Ενα ακομα θεμα που δε γνωριζω, εφοσον βαλει τα λεφτα μεσο τραπεζας, θα πρεπει να κρατησω καποιο χαρτι για φορολογια κλπ;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Τα χρηματα που εισπράττεις τα δηλωνεις στη εφορία, υπ/δηλωση είναι
agnostos13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα να επιβεβαιώσεις την πληρωμή (να δεις τα λεφτά στο λογαριασμό σου) πριν κάνεις οτιδήποτε!!! Σε φίλο μου πήγαν να του φάνε motard με ψεύτικο καταθετήριο (άσχετο που καράκ@λοφαρδίστηκε και κατάφερε να το γλυτώσει). Γενικά αν βλέπεις τύπους που βιάζονται και θέλουν να κάνουν την δουλειά το συντομότερο (και τυχαίνει να είναι βράδυ, σαββατοκύριακο κλπ) ή στέλνουν καταθετήρια από την "συνεταιριστική τράπεζα της Ροδόπης" και "θέλουν 3-4 μέρες να φανούν τα λεφτά" κόβε λάσπη... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα