Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Μετά από επικοινωνία με την Samsung, μου λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και υπάρχει ΜΟΝΟ η 2ετή εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς....

Κλάφτα....

Έχεις αποδεικτικό επισκευής από τη Samsung που να φαίνεται η ημερομηνία  με την περιγραφή της;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Έχεις αποδεικτικό επισκευής από τη Samsung που να φαίνεται η ημερομηνία  με την περιγραφή της;

Πρέπει να ψάξω, δεν θυμάμαι εάν το έχω κρατήσει κάπου.

Πάντως φαίνεται στο σύστημά τους όπως μου λένε και οι ίδιοι

Δημοσ.
Στις 25/10/2019 στις 3:39 ΜΜ, Uberalles_gr είπε

Τους είπα αυτό και τηλεφωνικά και γραπτά και η απάντησή τους ήταν ότι ισχύει η 2ετη εγγύηση από την ημερομηνία της αγοράς.

Πρέπει να το δείτε λίγο πιο προσεκτικά.

Spoiler

Άρθρο 5α

Εμπορική εγγύηση

1. Κάθε πωλητής ή παραγωγός μπορεί να παρέχει εμπορική εγγύηση, η οποία συνίσταται στην ανάληψη από μέρους του κάθε μορφής υποχρέωση έναντι του καταναλωτή, επιπλέον της νόμιμης εγγύησης

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Όταν για διαρκή καταναλωτικά αγαθά με εκτιμώμενη πιθανή διάρκεια ζωής άνω των δύο (2) ετών δεν παρέχεται εμπορική εγγύηση, ο πωλητής το γνωστοποιεί στον καταναλωτή με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο εγγράφως ή πάνω σε σταθερό μέσο πριν από την πώληση και ταυτόχρονα γνωστοποιεί με τον ίδιο τρόπο ότι σε κάθε περίπτωση ισχύουν τα δικαιώματά του καταναλωτή από τη διετή νόμιμη εγγύηση

----------------------------------------------------------------------------------------------

4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εμπορική εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκειά της ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν σε αυτή ορίζεται διαφορετικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...