MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Μετά από επικοινωνία με την Samsung, μου λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και υπάρχει ΜΟΝΟ η 2ετή εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.... Κλάφτα.... Έχεις αποδεικτικό επισκευής από τη Samsung που να φαίνεται η ημερομηνία με την περιγραφή της;
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Έχεις αποδεικτικό επισκευής από τη Samsung που να φαίνεται η ημερομηνία με την περιγραφή της; Πρέπει να ψάξω, δεν θυμάμαι εάν το έχω κρατήσει κάπου. Πάντως φαίνεται στο σύστημά τους όπως μου λένε και οι ίδιοι
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 3:39 ΜΜ, Uberalles_gr είπε Τους είπα αυτό και τηλεφωνικά και γραπτά και η απάντησή τους ήταν ότι ισχύει η 2ετη εγγύηση από την ημερομηνία της αγοράς. Πρέπει να το δείτε λίγο πιο προσεκτικά. Spoiler Άρθρο 5α Εμπορική εγγύηση 1. Κάθε πωλητής ή παραγωγός μπορεί να παρέχει εμπορική εγγύηση, η οποία συνίσταται στην ανάληψη από μέρους του κάθε μορφής υποχρέωση έναντι του καταναλωτή, επιπλέον της νόμιμης εγγύησης ----------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν για διαρκή καταναλωτικά αγαθά με εκτιμώμενη πιθανή διάρκεια ζωής άνω των δύο (2) ετών δεν παρέχεται εμπορική εγγύηση, ο πωλητής το γνωστοποιεί στον καταναλωτή με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο εγγράφως ή πάνω σε σταθερό μέσο πριν από την πώληση και ταυτόχρονα γνωστοποιεί με τον ίδιο τρόπο ότι σε κάθε περίπτωση ισχύουν τα δικαιώματά του καταναλωτή από τη διετή νόμιμη εγγύηση ---------------------------------------------------------------------------------------------- 4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εμπορική εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκειά της ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν σε αυτή ορίζεται διαφορετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα