YesOrNo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Χαιρετώ την κοινότητα. Πολύ πρωτότυπο το θέμα μου. 😊 Πριν προχωρήσω σε καταγγελία ΕΕΤΤ κλπ, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Όταν στείλεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους και σου απαντήσουν, μετά μπορείς να συνεχίσεις μέσω e-mail η θα πρέπει να ξανά στείλω μέσω φόρμας ? Γιατί με τα τηλεφωνικά παράπονα , μου είπαν ότι μόλις κλείσουμε θα λάβω SMS με reference number, το οποίο δεν έλαβα εννοείται. Ευχαριστώ όλο το community που παρέχει σημαντικές πληροφορίες για όλα τα θέματα.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ανάλογα αν το εμαιλ αποστολής δέχεται απάντηση ναι μπορείς
YesOrNo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ανάλογα αν το εμαιλ αποστολής δέχεται απάντηση ναι μπορείς Ναι θενκς λογικό αυτό, απλώς μήπως αν ξέρει κάποιος, αλλιώς να κάνω εγγράφως και να πάω σε κατάστημα.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Να σου πω εγω τα καταστηματα των παροχων δεν τα εμπιστευομαι, αλλα σου λενε αλλα τους λες και μετα αντε να βρεις ακρη Εμαιλ και παλι εμαιλ Και αυτο το επισυνάπτεις στην καταγγελία σου
YesOrNo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να σου πω εγω τα καταστηματα των παροχων δεν τα εμπιστευομαι, αλλα σου λενε αλλα τους λες και μετα αντε να βρεις ακρη Εμαιλ και παλι εμαιλ Και αυτο το επισυνάπτεις στην καταγγελία σου Συμφωνώ αλλά φαντάσου στέλνω στη φόρμα επικοινωνίας μετά μου απαντάνε με e-mail στο οποίο (μπορεί και να μην μπορώ να απαντήσω) και μετά πρέπει να ξαναστειλω με τη φόρμα επικοινωνίας. Μετά θα είναι περίπλοκο να τα επισυναψω όλα μαζί αν δεν είναι από ένα e-mail για τον ΕΕΤΤ. Δεν ξέρω αν τα γράφω κατανοητά. Έτσι και αλλιώς θα το κάνω. Απλώς μήπως κάποιος πρόσφατα είχε πάρε δώσε με τη φόρμα επικοινωνίας και μπορεί να μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα