skepasti21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Hello all, Είμαι στο ψάξιμο για συσκευή γκριλιερα- τοστιερα με επαρκή ισχύ για ψήσιμο κάνα μπιφτέκι ή λουκάνικο και για πολύ τραβηγμένο σενάριο καμία μπριζόλα ,αλλά επίσης να μπορώ ψήσω κάνα τοστ-σαντουιτς. Δεν θέλω να φύγω πάνω από 60€ Τι λέτε για αυτή εδώ? Όποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Σας Ευχαριστώ.
billiboo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 απο προσωπικη εμπειρια μακρια απο τετοιες για ψησιμο κρεατος. παρε μια απλη τοστιερα και μια ηλεκτρικη ψηστιερα θα κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος 4 1
SB_1957 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, skepasti21 είπε Hello all, Είμαι στο ψάξιμο για συσκευή γκριλιερα- τοστιερα με επαρκή ισχύ για ψήσιμο κάνα μπιφτέκι ή λουκάνικο και για πολύ τραβηγμένο σενάριο καμία μπριζόλα ,αλλά επίσης να μπορώ ψήσω κάνα τοστ-σαντουιτς. Δεν θέλω να φύγω πάνω από 60€ Τι λέτε για αυτή εδώ? Όποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Σας Ευχαριστώ. Ισχύει ό,τι είπε και ο billiboo. Μια απλή τοστιέρα και μια καλή ηλεκτρική ψηστιέρα. Το δοκιμάσαμε στο παρελθόν με διάφορες επώνυμες μάρκες αλλά ήταν αποτυχία. Μπορεί να λένε ότι ψήνουν μπιφτέκια, μπριζόλες κ.λπ. αλλά μόνο για τοστ κάνουν.
Shadows Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Για κρέας δεν κάνουν.Θα αργεί πολύ και επειδή δεν θα έχουν που να τρέξουν τα ζουμια θα γίνονται σαν βραστά τα κρέατα και θα αρπάζουν εξω.Μονο για τοστ άντε κάνα λουκάνικο Φρανκφούρτης κάνουν.Αντιθετα μια φτηνή ψηστιερα θα σε βολεψει.
billiboo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Επίσης να πάρεις ψησταρια με την καπάκι και την αντίσταση από πάνω. Πολύ πιο εύκολη στο καθάρισμα και δεν καίγονται οι αντιστάσεις συνέχεια. 2
skepasti21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν αφήσω εκτός το ενδεχόμενο της μπριζόλας και να την υπολογίσω μόνο για λουκάνικα Φρανκφούρτης και κάνα κατεψυγμένο μπέργκερ, δεν θα κάνω τη δουλειά μου? Σόρρυ που επιμένω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η πιθανότητα και για τα 2 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από skepasti21
SB_1957 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν αφήσω εκτός το ενδεχόμενο της μπριζόλας και να την υπολογίσω μόνο για λουκάνικα Φρανκφούρτης και κάνα κατεψυγμένο μπέργκερ, δεν θα κάνω τη δουλειά μου? Σόρρυ που επιμένω αλλά δεν δυστυχώς δεν υπάρχει η πιθανότητα και για τα 2 https://www.skroutz.gr/c/440/tostieres/f/747341_747348/trigono-apospomenes-plakes.html?price_min=&price_max=30 https://www.skroutz.gr/c/2225/electric_barbeque/f/798734/me-kapaki.html?o=ψηστιέρα&price_max=40.001 Με τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις παίρνεις άνετα και τα δύο και θα κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου. Εμείς έχουμε μία σαν αυτή https://www.skroutz.gr/s/12512067/United-SM-2176.html από το Lidl, την φέρνει συχνά και την χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για τοστ και πολύ συχνά και για βάφλες. Και για ψησταριά να πάρεις σίγουρα με καπάκι και με αντιστάσεις πάνω.
mezger Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Απλά ενημερωτικά και εντελώς εκτός του budget σου (παίζει στα 120-200) υπάρχει αυτό το εργαλείο: Tefal optigrill Δεν το έχω δοκιμάσει και η πρώτη αντίδρασή μου όταν το είδα ήταν "θέλουν ΠΟΣΑ λεφτα για τοστιέρα?" αλλά φαίνεται από reviews να κάνει όντως δουλειά - έχει δίσκο για να τρέχουν τα ζουμιά, αισθητήρα πάχους (!) για να ξέρει πόσο θα ψήσει τη μπριζόλα κλπ κλπ. Γενικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι δε μπορείς να βασιστείς σε απλή τοστιέρα για να ψήνεις τα κρεατικά σου αλλά το παραπάνω μηχάνημα φαινεται να είναι η εξαίρεση.
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Αν όντως θες αποκλειστικά μία συσκευή, νομίζω πρέπει να ψάξεις για κάποια με όσο το δυνατόν περισσότερα Watts, αφού θες να ψήνεις και κρεατικά. Γιατί με 800W δε νομίζω ότι θα καταφέρεις να ψήσεις κάτι άλλο πέρα από τοστ.
georgeadams Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Αυτή: https://www.skroutz.gr/s/4509664/Tefal-GC3050-Ultra-Compact-600.html
mary Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, skepasti21 είπε Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν αφήσω εκτός το ενδεχόμενο της μπριζόλας και να την υπολογίσω μόνο για λουκάνικα Φρανκφούρτης και κάνα κατεψυγμένο μπέργκερ, δεν θα κάνω τη δουλειά μου? Σόρρυ που επιμένω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η πιθανότητα και για τα 2 Μην το σκεφτεσαι καν. Η φασαρια που δημιουργει απο το ψησιμο ενος μπιφτεκιου δεν αξιζει. Το 95% δεν θα εχουν αποσπωμενες πλακες, συν οτι θα γινει τρελος χαμος απο λαδιές γυρω απο το χωρο που θα εχεις τη γκριλιερα. Btw εχουμε αυτη https://www.amazon.co.uk/VonShef-Slice-Sandwich-Grill-Panini/dp/B017UOTXVU Για τοστ ειναι άριστη, για ψηστιέρα δεν αξιζει λογω των παραπανω που εγραψα.
sphinxgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Βγάζουν τα Lidl κατά καιρούς κάτι φοβερές με τη μισή τιμή απο παρόμοιες που κυκλοφορούν στην αγορά. Έχε κατά νου να βγαίνουν οι πλάκες για να καθαρίζεται (σε όλες που εχουν 50€+ γίνεται). Επίσης έχε κατα νου πως δυστυχώς πιάνουν αρκετό χώρο και αν θες τοστιέρα μόνο, θα σε βόλευε πιο φθηνή και μικρή
tyxeros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω αυτη https://www.skroutz.gr/s/5951006/Imetec-GL3000.html άψογη σε όλα , με αποσπομενες πλακες και εύκολο καθάρισμα. Εχω ψησει μπιφτεκια και μπριζολες. Η τιμη ειναι τσιμπημενη αλλα τα εχει βγαλει τα λεφτα της. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από tyxeros
skepasti21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Παίδες τελικά πήρα αυτή, και έχω να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος από την απόδοση της, ζεσταίνεται στο μπαμ,(βέβαια την έχω δοκιμάσει μόνο με λουκάνικα, έτσι και αλλιώς κρεατικά και ψάρια δεν είναι πρώτη επιλογή) ποιοτική και στιβαρή κατασκευή και μαζεμένο μέγεθος χωρίς να χάνει σε χωρητικότητα. Την συστήνω άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα