panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω νέο συμβόλαιο στην vodafone απ ότι ρώτησα η ταχύτητα η μέγιστη στην περιοχή είναι γύρω στα 12 και επειδή πάω και σε μια σχολή με 18€ μπορούν να μου το κάνουν για 2 χρόνια το συμβόλαιο. Το πρόβλημα είναι ότι τον ιουλιο έκανα συμβόλαιο με την wind και δεν είμαι ευχαριστημενος με την ταχύτητα η οποία είναι στα 9,1 με κόβουν 3mb ποιο κάτω, από 22,90 μου το πειγαν στα 20€ τώρα, άλλα η εξυπηρέτηση τους είναι μαύρα χάλια πολύ κοροϊδία και πολλά ψέματα, αν δεν πληρωσω την ρητρα τους στην wind μπωρουν να με κηνηγησουν; και αν η vodafone ειναι αξιοπιστη και θα το τηρησει αυτο με τα 18€ για 2 χρονια που λεει
Gataros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω νέο συμβόλαιο στην vodafone απ ότι ρώτησα η ταχύτητα η μέγιστη στην περιοχή είναι γύρω στα 12 και επειδή πάω και σε μια σχολή με 18€ μπορούν να μου το κάνουν για 2 χρόνια το συμβόλαιο. Το πρόβλημα είναι ότι τον ιουλιο έκανα συμβόλαιο με την wind και δεν είμαι ευχαριστημενος με την ταχύτητα η οποία είναι στα 9,1 με κόβουν 3mb ποιο κάτω, από 22,90 μου το πειγαν στα 20€ τώρα, άλλα η εξυπηρέτηση τους είναι μαύρα χάλια πολύ κοροϊδία και πολλά ψέματα, αν δεν πληρωσω την ρητρα τους στην wind μπωρουν να με κηνηγησουν; και αν η vodafone ειναι αξιοπιστη και θα το τηρησει αυτο με τα 18€ για 2 χρονια που λεει Την υπογραφή μας πρέπει να προσ'εχουμε που την βάζουμε. Βεβαίως και θα σε κυνηγήσουν, με εξώδικο και αργότερα ίσως διαταγή πληρωμής. Θα μπεις και εσύ αργότερα στον Τειρεσία για παρόχους που έχει δημιουργηθεί και πολύ πιθανόν σε μεθεπόμενες αλλαγές παρόχου να φας κανένα άκυρ, λόγω παλιών χρεών. Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι καθώς πρόκειται για χρέος προς ιδιωτική εταιρία, δεν μπορεί η wind να περάσει την (ενδεχόμενη) οφειλή σου στην εφορία.
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Gataros είπε Την υπογραφή μας πρέπει να προσ'εχουμε που την βάζουμε. Βεβαίως και θα σε κυνηγήσουν, με εξώδικο και αργότερα ίσως διαταγή πληρωμής. Θα μπεις και εσύ αργότερα στον Τειρεσία για παρόχους που έχει δημιουργηθεί και πολύ πιθανόν σε μεθεπόμενες αλλαγές παρόχου να φας κανένα άκυρ, λόγω παλιών χρεών. Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι καθώς πρόκειται για χρέος προς ιδιωτική εταιρία, δεν μπορεί η wind να περάσει την (ενδεχόμενη) οφειλή σου στην εφορία. Δεν θα τους δώσω απολύτως τίποτα, οι ανθρωποι είναι αδιάφοροι απέναντι σε έναν νέο συνδρομητή, δεν έκαναν καμιά κίνηση για το πρόβλημα που έχω παράτησαν την γραμμή έτσι
VonLoutsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 54 minutes ago, panos0100 said: Δεν θα τους δώσω απολύτως τίποτα, οι ανθρωποι είναι αδιάφοροι απέναντι σε έναν νέο συνδρομητή, δεν έκαναν καμιά κίνηση για το πρόβλημα που έχω παράτησαν την γραμμή έτσι Δώσε προσοχή στο οτι και η Vοdafone σου λέει οτι η μέγιστη ταχύτητα στην περιοχή είναι 12Mbps. Δεν σου λέει οτι μπορείς να έχεις 12. Για να έχεις με Wind 9.1 ποντάρω οτι και στην Vodafone τόσο θα έχεις. Και στην τελική ρώτα και στην Wind αν μπορούν να σου κάνουν κάτι λόγω του οτι εισαι σε σχολή.
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Δώσε προσοχή στο οτι και η Vοdafone σου λέει οτι η μέγιστη ταχύτητα στην περιοχή είναι 12Mbps. Δεν σου λέει οτι μπορείς να έχεις 12. Για να έχεις με Wind 9.1 ποντάρω οτι και στην Vodafone τόσο θα έχεις. Και στην τελική ρώτα και στην Wind αν μπορούν να σου κάνουν κάτι λόγω του οτι εισαι σε σχολή. Η wind με συνήγορο καταναλωτή με έκοψε από 22,90 στα 20€ και για την βλάβη που είχαμε 2 μέρες όλο το τετράγωνο από τον ΟΤΕ, έκοψε λέει 85 λεπτά μόνο άλλα οι άνθρωποι κοροϊδεύουν και παίζουν ωραία το παιχνιδάκι τους, δηλαδή γιατί δεν έστειλαν τεχνικό να μετρήσει την γραμμή; λένε ότι το κάνανε να το δω όμως ότι όντως μέτρησε και είναι τόσο, από την άλλη κάθε φορά που τους έπαιρνα λέγανε στο τηλέφωνο ότι μπορούν να πάνε την γραμμή μέχρι τα 12 και είναι εφικτό άλλα το βράδυ μέσα σε 2 ώρες με έπαιρνε κάποιος τεχνικός της πλάκας και έλεγε δεν μπορεί να γίνει τίποτα και ότι δοκιμάσαμε ενώ στην ουσία πάλι τίποτα δεν κάνανε
VonLoutsos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, panos0100 said: Η wind με συνήγορο καταναλωτή με έκοψε από 22,90 στα 20€ και για την βλάβη που είχαμε 2 μέρες όλο το τετράγωνο από τον ΟΤΕ, έκοψε λέει 85 λεπτά μόνο άλλα οι άνθρωποι κοροϊδεύουν και παίζουν ωραία το παιχνιδάκι τους, δηλαδή γιατί δεν έστειλαν τεχνικό να μετρήσει την γραμμή; λένε ότι το κάνανε να το δω όμως ότι όντως μέτρησε και είναι τόσο, από την άλλη κάθε φορά που τους έπαιρνα λέγανε στο τηλέφωνο ότι μπορούν να πάνε την γραμμή μέχρι τα 12 και είναι εφικτό άλλα το βράδυ μέσα σε 2 ώρες με έπαιρνε κάποιος τεχνικός της πλάκας και έλεγε δεν μπορεί να γίνει τίποτα και ότι δοκιμάσαμε ενώ στην ουσία πάλι τίποτα δεν κάνανε Μην έχεις την εντύπωση οτι η Vodafone πάντως είναι καλύτερη, γιατί και εμένα για μόνιμο πρόβλημα μέσω ΕΕΤΤ κατάφερα να πάρω έκπτωση(έλεγαν άλλες βλακείες). Αν σου κάτσει χάλια γραμμή είτε Vodafone είσαι είτε WInd την έκατσες. Θεωρώ την Vodafone καλύτερη από Wind φυσικά αλλά από τότε που στο κομμάτι της σταθερής έγινε η αλλαγή από HOL τα πράγματα είναι χειρότερα. Μακάρι να σου δώσει 12 Mbps η Voda, απλά εγώ στο λέω να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου γιατί και αυτοί λένε οτι παπάτζα θέλεις για να πάρουν πελάτη.
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Μην έχεις την εντύπωση οτι η Vodafone πάντως είναι καλύτερη, γιατί και εμένα για μόνιμο πρόβλημα μέσω ΕΕΤΤ κατάφερα να πάρω έκπτωση(έλεγαν άλλες βλακείες). Αν σου κάτσει χάλια γραμμή είτε Vodafone είσαι είτε WInd την έκατσες. Θεωρώ την Vodafone καλύτερη από Wind φυσικά αλλά από τότε που στο κομμάτι της σταθερής έγινε η αλλαγή από HOL τα πράγματα είναι χειρότερα. Μακάρι να σου δώσει 12 Mbps η Voda, απλά εγώ στο λέω να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου γιατί και αυτοί λένε οτι παπάτζα θέλεις για να πάρουν πελάτη. Δυστηχως ρισκο θα ειναι να φυγω, και φυσικα μπωρει εκτος ταχυτητας να εχω και αποσυνδεσεις πραγμα που με την wind η γραμμη ειναι σταθερη απο τοτε που εγινε η συνδεση δεν ειχε ουτε μια αποσυνδεση ενω με την cyta ειχε αποσυνδεσεις, αλλα εκει τα παιδια παντα το εφτιαχναν το προβλημα και με ελεγαν οτι θα σου δωσουμε περισσοτερη ταχυτητα αυτοι εδω στην wind αμα χαλασει η συνδεση θα κανουν κανα χρονο να το κανουν, ευτηχως στα θετικα ειναι οτι δεν χαλασε ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα