RoadHog Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Έχω την GeForce 3 Ti200 64MB Deluxe, κάρτα ήχου την Creative PCI 128 και επεξεργαστή PII 350 με 128ΜB SDRAM 100. Με το InterVideo WinCoder (το έχει μέσα η κάρτα γραφικών) κάνω capture από το βίντεο μου. Το αρχείο που δημιουργείται στο τέλος (*.mpeg) είναι εξωφρενικά μεγάλο και δεν χωράει σε cd. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να το συμπιέσω με divx ώστε να μπορεί να χωράει σε ένα 700 cd. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 me to systima pou exeis tha sou proteina na min to kaneis!!! PII sta 350?!?!? oute methaurio den tha sou teleiosei i apokodikopoiisi. tha sou elega tin metatropi na tin kaneis se kapoion filo me taxitero epeksergasti kai na xrisimopoiiseis to gordian knot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoadHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Υπάρχει κάρτα αποκλειστικά για αυτή την δουλεία; (μεταφορά της βιντεοκασέτας στο pc). Αν υπάρχει και την βάλω θα μπορέσω να κάνω δουλεία ή με αυτό το σύστημα δεν γίνεται τίποτα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris___ Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Υπάρχει κάρτα αποκλειστικά για αυτή την δουλεία; (μεταφορά της βιντεοκασέτας στο pc). Αν υπάρχει και την βάλω θα μπορέσω να κάνω δουλεία ή με αυτό το σύστημα δεν γίνεται τίποτα; Ευχαριστώ Φίλε οι περισσότερες κάρτες video θέλουν αρκετούς πόρους για να δουλέψουν σωστά.Η μόνη κάρτα που κάνει τέλεια δουλειά είναι η av master της fast multimedia.Tην δούλευα παλιά σε Pentium 233mmx Με 64mb ram και win95. :!: To μόνο κακό είναι ότι γράφει αρχεία avi και αν θέλεις να έχεις άριστη ποιότητα υπολόγιζε περίπου 2gb τα 12 λεπτά.Τώρα την δουλεύω σε pentium 400mhz με 128ram.Eχω win98se και έχω βάλει και 3 80αριδες δίσκους ata 100 για την αποθήκευση του video.Δυστυχώς έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και καιρό .Αν βρεις κάποια στιγμή μεταχειρισμένη πάρτη και θα με θυμηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.