2MikronS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δε νομιζω να εχει σχεση το partition. Εχω βαλει πολλες φορες σε καινουργια μηχανακια MBR χωρις ποτε κανενα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
botakias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης των Windows 10 Professional (64bit) σε SSD Crucial MX500 250GB και σε SSD Kingston A400 240GB η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε SSD Ultimate SU800 Adata 256GB Sata 3 ASU800SS-256GT (HS3313) Οι SSD Crucial MX500 250GB και Kingston A400 240GB έχουν επιστραφεί στους προμηθευτές για έλεγχο. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας! Με εκτίμηση, Κώστας Ντούνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimis_viper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα . Δεν έχω καταφέρει να βρω μέχρι τώρα λύση. Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός μήπως κάποιος έχει κάτι νεότερο σχετικά με τα προβλήματα αυτά? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πες hardware και μάρκα ssd και με ποια διαδικασία και πρόγραμμα δημιούργησες το usb. Εγώ πάντως έχω αρχίσει να εμπιστεύομαι του Intenso High (δεν έχω ασχοληθεί/δεν γνωρίζω για τους top perform). Μέχρι τώρα όσους έβαλα σε λάπτοπ και desktop (καμιά 10άρια) πήγαν όλα μια χαρά. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στο αρχικο installation κουμπωσε τον νεο ssd να κατεβασει driver και μετα κανε το clone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimis_viper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 870 evo ειναι ο δισκος. κουμπωθηκε σε 2 pc για την δοκιμη απλα στο 2ο pc δεν εβγαλα τον m2 που εχω επανω και εγινε παραλληλα η εγκατασταση το μηχανημα το αρχικο που το δοκιμασα με μονο τον καινουριο δισκο φορουσε εναν 850 evo. Στις 11/2/2021 στις 1:20 ΜΜ, Neo είπε Στο αρχικο installation κουμπωσε τον νεο ssd να κατεβασει driver και μετα κανε το clone. Driver για τον δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Δώσε λεπτομέρειες γιατί "ακριβώς το ίδιο πρόβλημα" δύσκολα μπορεί να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα