Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Το ανοιχτό κράνος ηταν?τύπου jet?γιατί ικανούς σας έχω να μας πείτε ότι σκαναρει και μέσα από το κράνος.

Το κράνος ήταν προφανώς μηχανής, ανοιχτό με τα μάτια και μέρος του προσώπου εκτεθημένα. Αν δεν καταλαβαίνεις, λοιπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 

Αν από την άλλη δεν έχεις δει ποτέ κράνος στη ζωή σου, κάνε ένα search στο google.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, D.Luffy said:

Το κράνος ήταν προφανώς μηχανής, ανοιχτό με τα μάτια και μέρος του προσώπου εκτεθημένα. Αν δεν καταλαβαίνεις, λοιπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 

Αν από την άλλη δεν έχεις δει ποτέ κράνος στη ζωή σου, κάνε ένα search στο google.

hcmy-marvel-iron-man-mark-i-helmet-11-sc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

-Μπορεις να μου βρεις εστω μια αλλη ναυαρχιδα του 2019 που να πωλειται στα 1000ευρω σε Android μερια που να εχει 64GB χωρου χωρις microSD κιολας?Το Xiaomi Mi9 ναι μεν κυκλοφορησε φετος με 64GB και απουσια microSD,αλλα ζητουσε τα μισα χρηματα.

-απο ποτε το τι θεωρει ενα ατομο μεμονωμενα σημαινει οτι ειναι καλυτερο να μην το εχει καθολου για τους υπολοιπους? Και εγω πχ προσωπικα την ασυρματη φορτιση δεν την χρησιμοποιω,αλλα γνωριζω ποσο κοσμο που δουλευει σχεδον καθε μερα ετσι πολλες συσκευες τους.

-Τα 4000 του Oneplus ειναι και αυτα παρα πολυ οριακα,αλλα το 7pro ουτως ή αλλως εχει αρχικη τιμη 700ευρω και οχι 1000που ζηταει το Pixel 4XL με τον ιδιο χωρο.

-Και η Samsung στις ναυαρχιδες της δεν δινει dongle.Δινει τουλαχιστον typeC ακουστικα.Η Google ουτε ακουστικα δεν δινει.

-1000ρικο ειναι ουτως ή αλλως η τιμη του Pixel4XL 128gb

-Μια χαρα θα ηταν ο 855 αν δεν ειχε κυκλοφορησει καθολου ο 855+.

-Δεν ειναι επιλογη της γιατι δεν εχει μονοπωλειο στο Android για να βαζει/κανει οτι θελει. Και περυσι επιλογη της ηταν αυτα που εκανε με το Pixel3XL και πουλησε λιγοτερα απο το Pixel 2

https://arstechnica.com/gadgets/2019/04/google-admits-pixel-3-sales-have-fallen-year-over-year/

Τοσο σιγουρη ηταν η Samsung για το Iris Scanner της που το παρατησε και αντεγραψε τις υπολοιπες εταιρειες στο face unlock.......

800$ έχει 

Πολλοί καταργούν την microsd και αν πέσει η τιμή της μνήμη ROM θα καταργηθεί τελειως

Το ίδιο είναι 4000mAh με 6.67" vs 6.3" με 3700mAh

Δεν την ενδιαφέρει να πουλήσει συσκευές.Ποτε δεν την ενδιέφερε 

Το S8 ήταν η πρώτη συσκευή και το αντέγραψε η apple

37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εάν είχε αυτό και το ξεκλείδωσε να πάω να αγοράσω και γω ένα iPhone για δεύτερο για τη μηχανή

icon_hlmet_aflt_stim_rollover.jpg

Επεξ/σία από Deadpool 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Το S8 ήταν η πρώτη συσκευή και το αντέγραψε η apple

"Αντέγραψε" η Apple το S8 σε λιγότερο από ένα χρόνο χρησιμοποιώντας μια χαοτικά διαφορετική και πολύ πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου η οποία με την ασφάλεια της έχει αντικαταστήσει το fp ακόμα και στις τραπεζικές συναλλαγές θες να πεις πιο ολοκληρωμένα... 

Ευτυχώς που το "αντέγραψε" με αυτό τον τρόπο και τώρα σιγά σιγά ακολουθούν και οι υπόλοιποι όπως η Google.

45 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Εάν είχε αυτό και το ξεκλείδωσε να πάω να αγοράσω και γω ένα iPhone για δεύτερο για τη μηχανή

Δεν είχε αυτό όμως! Προφανώς δεν θα ξεκλειδώσει με ένα κράνος το οποίο δεν ανοίγει το visor. Ο JcD είπε ξεκάθαρα για ανοιχτό κράνος.

Η λογική του reality distortion field που έχεις υιοθετήσει θέλει ταλέντο το οποίο όμως φαίνεται ότι δεν διαθέτεις. Όλοι εδώ ξέρουμε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Η προσπάθεια σου να μας ξεγελάσεις με άκυρα επιχειρήματα εκτός τόπου και χρόνου είναι τραγική...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

"Αντέγραψε" η Apple το S8 σε λιγότερο από ένα χρόνο χρησιμοποιώντας μια χαοτικά διαφορετική και πολύ πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου η οποία με την ασφάλεια της έχει αντικαταστήσει το fp ακόμα και στις τραπεζικές συναλλαγές θες να πεις πιο ολοκληρωμένα... 

Ευτυχώς που το "αντέγραψε" με αυτό τον τρόπο και τώρα σιγά σιγά ακολουθούν και οι υπόλοιποι όπως η Google.

Το αντέγραψε όπως πολύ σωστά είπες.πρώτο το s8 οι υπόλοιποι απλά αντιγράφουν.Του χρόνου θα αντιγράψει τον in-display fingerprint sensor η το σύστημα της Google που είναι καλύτερο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Το αντέγραψε όπως πολύ σωστά είπες.πρώτο το s8 οι υπόλοιποι απλά αντιγράφουν.Του χρόνου θα αντιγράψει τον in-display fingerprint sensor η το σύστημα της Google που είναι καλύτερο

Εδώ έχεις μεγάλο λογικό χάσμα. Apple και Google δεν αντιγράφουν απλά. Πήραν μια πρόχειρη ιδέα από την Samsung και την υλοποίησαν με εξελιγμένη τεχνολογία κάνοντας την να δουλεύει γρήγορα, σωστά και πάνω απ'ολα με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία. Να λέμε και τα ψιλά γράμματα...

Τώρα αν εσύ παίρνεις ικανοποίηση που η Samsung έβγαλε πρώτη μια ιδέα με πρόχειρη υλοποίηση, μπράβο. Μη στο χαλάσω κιόλας :) 

Εγώ από την άλλη παίρνω την ικανοποίηση μου από το πόσο καλά δουλεύει το face id στην καθημερινότητα μου με τη συσκευή μου. Κερδισμένοι και οι δυο λοιπόν.

• Like 4
Δημοσ.

Για να είμαστε δίκαιοι, και δεν ξέρω και εγώ αν έχω δίκιο, πρώτη ήταν Microsoft που έβαλε τέτοιο concept στο τραπέζι. Iris unlock με υπέρυθρες. Πιο ασφαλές από το face unlock  αλλά πιο αργό και με μεγαλύτερη πιθανότητα αποτυχίας.

Τώρα δεν ξέρω αν πριν την Microsoft είχε κάνει κάποιο κάτι παρόμοιο. Να με συγχωρείτε αν είχε κάνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως στο διαδικτυο βλεπω να τρωει μεγαλο κραξιμο το Pixel πιο πολυ γιατι το βασικοτερο του ειναι οτι ειναι Android συσκευη και οχι Ios.

-64gb βασικου χωρου οταν κυριολεκτικα ολες οι αλλες Android εταιρειες προσφερουν τουλαχιστον 128

-απουσια microSD

-μπαταρια κατω απο 4000Mah για 1440p 90hz οθονη(η μικροτερη της αγορας σε σχεση με οσα αλλα κινητα εχει μπει)

-απουσια dongle απο το κουτι(βρε τι μου θυμιζει)αλλα και ακουστικων μεσα στο κουτι.Ενα καλωδιο usb και φορτιστη εχει μεσα συσκευη των 1000ευρω. Κατα τα αλλα μετα την Apple κραζουν πολλοι για το dongle.... Α και φορτιστης μολις 18W(βρε ποια εταιρεια μου θυμιζει παλι....)

-Snapdragon 855 και οχι 855+,παρολο που ειναι η τελευταια ναυαρχιδα που κυκλοφορει για φετος...

-Αν και φοραει snap855 το pixel δεν τραβαει 4κ 60fps video. Μεχρι και το pocophone περυσι με update τραβαει 4κ 60fps video,η Google δεν θελει οπως φαινεται.

-Επισης μιας και πιασαμε τις καμερες,ολοι βαλανε ultra wide καμερα στα κινητα τους,η Google βγαινει και λεει οτι δεν την ενδιαφερει τι θελει ο κοσμος/πελατες της και βαζει telephoto.

-ολες οι αλλες Android ναυαρχιδες προσφερουν και δακτυλικο μαζι με Face Unlock.Η Google για αλλη μια φορα''ξεχωριζει''και δινει μονο Face Unlock,γιατι...ετσι.

-motion gestures τα οποια στην πραξη ειναι αχρηστα/για τα ματια του κοσμου

Η μονη εταιρεια που πρεπει να χαρηκε με την ανακοινωση του Pixel πρεπει να ηταν η Oneplus.

Με λιγα λογια η Google το μονο που προσπαθει να κανει ειναι να κυκλοφορησει ενα Iphone κλωνο με Android.Ολες της οι κινησεις εδω και χρονια αυτο δειχνουν.

Συμφωνω μεχρι κεραιας 5G. Μια υπερτιμημενη ναυαρχιδα ειναι για αυτα που προσφερει και δεν υπαρχει κανενας λογος να υπερασπιζεται καποιος τα καλα του features, ακομη κι αν ξεκλειδωνε με τη σκεψη χωρις προβληματα ασφαλειας.Το αν βιαστηκαν και δεν ηταν 100% ετοιμο απο αποψη hardware δε πρεπει να μας ενδιαφερει γιατι full price ζηταει η Google. Αν θελω flagship με υποχωρησεις υπαρχουν και αλλες συσκευες με πολυ μικροτερη τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

η Samsung έβγαλε πρώτη μια ιδέα με πρόχειρη υλοποίηση,

Η πλακα ειναι οτι τα ιδια εκανε και με το ultrasonic δακτυλικο. Πρωτη πηγε και το εβαλε και ολως τυχαιως ειναι το δακτυλικο που εχει φαει το μεγαλυτερο κραξιμο

-και γιατι δεν δουλευει με τζαμακια

-και γιατι ειναι το πιο αργο

-ουτε 100% αξιοπιστο στον τροπο ξεκλειδωματος ειναι

-ακομα και το animation ξεκλειδωματος ειναι choppy/κολλαει λιγο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Επί του θέματος, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο feature θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να υλοποιηθεί:

https://www.theverge.com/2019/10/20/20924143/google-pixel-4-face-unlock-eyes-security-update-coming-months

Προφανώς η Google δεν κατάφερε να το κάνει να δουλέψει σωστά κατά την κυκλοφορία του και το παλεύει ακόμα. Τελικά προς το παρόν δεν είναι "το πιο ασφαλές" σύστημα προσώπου που έχει κατασκευαστεί και άλλα τέτοια γραφικά που διαβάζουμε από γνωστούς χρήστες εδώ πέρα...

Ας περιμένουμε μερικούς μήνες και μετά το ξανασυζητάμε.

Σιγά μην πάρει κανένα χρόνο .Υπήρχε και το εβγαλαν.Ποσο θέλει να το ξαναβάλει μια εταιρεία που πουλάει os?

Πιο πολύ για διαφημιστικό κόλπο μου κάνει.Εμαθαν όλοι για το face unlock στο νέο pixel

@JcD τι κράνος είχες τύπου jet?

premiumjet-beige.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Σιγά μην πάρει κανένα χρόνο .Υπήρχε και το εβγαλαν.Ποσο θέλει να το ξαναβάλει μια εταιρεία που πουλάει os?

Πιο πολύ για διαφημιστικό κόλπο μου κάνει.Εμαθαν όλοι για το face unlock στο νέο pixel

premiumjet-beige.jpg

Γιατί επιμένεις με το κράνος τζετ; Τι σχέση έχουν οι εικόνες που παραθέτεις με αυτό που σου λέμε; Κράνος μηχανής είχε με ανοιχτό visor. 

Εν τέλει τι ακριβώς προσπαθείς να μας αποδείξεις;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Γιατί επιμένεις με το κράνος τζετ; Τι σχέση έχουν οι εικόνες που παραθέτεις με αυτό που σου λέμε; Κράνος μηχανής είχε με ανοιχτό visor. 

Εν τέλει τι ακριβώς προσπαθείς να μας αποδείξεις;

Τίποτα απλά θέλω να δω τι κράνος είχε!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Καλύτερο φέτα και να ωριμάσει να βγει καλή παρά ελβετικό τυρι

IMG-16f48222f400cbf8836a7c578f4bfa8e-V.jpg

iOS (σύνολο 1655, 156 το 2019)

https://www.cvedetails.com/product/15556/Apple-Iphone-Os.html?vendor_id=49

Android (σύνολο 2539, 390 το 2019)

https://www.cvedetails.com/product/19997/Google-Android.html?vendor_id=1224

Στα ξαναβάζω άλλη μια, μήπως και τα εμπεδώσεις. Σου τέλειωσαν οι καραμέλες και έπιασες τα τυριά πλέον...

Και η διαφορά είναι ότι όλες οι τρύπες στο iOS έχουν κλείσει, ενώ στο Android πρέπει ο κάθε καημένος να περιμένει τον κατασκευαστή πότε θα δεήσει να του βγάλει ένα patch ή update. Αλλά ξέχασα. Η απάντησή σου είναι ότι κάθε χρόνο αλλάζεις κινητό γτ είναι πιο λογικό να σκας 500€ - 1000€ απ’το να πρέπει να βγάζει updates ο κατασκευαστής και να υποστηρίζει σωστά την συσκευή του για τουλάχιστον 3 χρόνια. Γελάει όλο το forum μαζί σου τις τελευταίες εβδομάδες...

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

premiumjet-beige.jpg

23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κράνος μηχανής είχε με ανοιχτό visor. 

Αυτό που λέει ο D.Luffy. Και που'σε, αύριο μου έρχεται το καινούργιο s10...είχα πει ότι θα πάρω άλλο ένα για να δω αν θα βγει ίδια η οθόνη, ετοιμάσου να κλείσουμε ραντεβού να σου το πετάξω στο κεφάλι 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...