Wayward Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Εχθές ξαφνικά άρχισε να “σέρνεται” ο δεύτερος σκληρός. Είναι 3ΤΒ και το χρησιμοποιώ για αποθήκευση αλλά έχω και games επάνω. Το λειτουργικό είναι σε SSD και εκεί έχω μόνο ένα-δυο παιχνίδια. Προσπαθώντας να παίξω τα παιχνίδια “κρεμούσαν” σε loading screens, κλπ, το boot είναι πολύ αργό (παρόλο που δεν μπουτάρει από αυτό), και εκείνη τη στιγμή δεν το συνδύασα πως πιθανώς να είναι ο συγκεκριμένος σκληρός. Ακόμα και να φορτώσει ένα φάκελο με φωτογραφίες αργούσε πάρα πολύ. Δοκίμασα διάφορα, αλλά τίποτα οπότε μια και είχα καιρό έριξα και ένα format. Τελικά είδα πως ό,τι δοκίμασα να τρέξω από SSD ή ένα external που έχω έτρεχε κανονικά ενώ από τον προβληματικό ούτε ένα ελαφρύ παιχνίδι δεν άνοιγε (για την ακρίβεια έδειχνε πως τρέχει, έβλεπα το process ανοιχτό αλλά τίποτα άλλο). Δεν έχω προλάβει είναι αλήθεια να τρέξω third party software για να τον τσεκάρω. Πάω για σκληρό ή μπορεί να είναι κάτι άλλο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deka013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Wayward είπε Εχθές ξαφνικά άρχισε να “σέρνεται” ο δεύτερος σκληρός. Είναι 3ΤΒ και το χρησιμοποιώ για αποθήκευση αλλά έχω και games επάνω. Το λειτουργικό είναι σε SSD και εκεί έχω μόνο ένα-δυο παιχνίδια. Προσπαθώντας να παίξω τα παιχνίδια “κρεμούσαν” σε loading screens, κλπ, το boot είναι πολύ αργό (παρόλο που δεν μπουτάρει από αυτό), και εκείνη τη στιγμή δεν το συνδύασα πως πιθανώς να είναι ο συγκεκριμένος σκληρός. Ακόμα και να φορτώσει ένα φάκελο με φωτογραφίες αργούσε πάρα πολύ. Δοκίμασα διάφορα, αλλά τίποτα οπότε μια και είχα καιρό έριξα και ένα format. Τελικά είδα πως ό,τι δοκίμασα να τρέξω από SSD ή ένα external που έχω έτρεχε κανονικά ενώ από τον προβληματικό ούτε ένα ελαφρύ παιχνίδι δεν άνοιγε (για την ακρίβεια έδειχνε πως τρέχει, έβλεπα το process ανοιχτό αλλά τίποτα άλλο). Δεν έχω προλάβει είναι αλήθεια να τρέξω third party software για να τον τσεκάρω. Πάω για σκληρό ή μπορεί να είναι κάτι άλλο? Ευχαριστώ Τρέξε ένα HD Sentinel και στους δύο δίσκους αν μπορείς,δεν χάνεις κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Deka013 είπε Τρέξε ένα HD Sentinel και στους δύο δίσκους αν μπορείς,δεν χάνεις κάτι. Ναι θα το τρέξω σήμερα απλά δεν πρόλαβα εχθές διότι έγινε αργά το βράδυ το όλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Crap... 5000+ bad sectors 😂 Τι σκληρό να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα