Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα 

Μηπως μπορει καποιος καλος ανθρωπος με χομπυ γυρω απο λογαριασμους και γνωσεις  να μου βγαλει ποσα θα πληρωσω στον επομενο λογαριασμο ΔΕΗ;

Εχω 2800 kWh

Ειμαι δικαιουχος  Κ.Ο.Τ. Β    0,045€/kWh  για  1.800 kWh

Δημος και ΕΡΤ ειναι περιπου 30e το διμηνο

Οχι τιποτε αλλο , να παρω την κρυαδα σιγα σιγα και να το χωνεψω  γιατι υποψιαζομαι οτι αν δω τον λογαριασμο αποτομα θα παθω εγκεφαλικο .

Θα αφαιρεσω και 70 ευρω απο το εναντι

Ευχαριστω

απο οτι ειδα τωρα μολις συμπεραινω οτι η εκπτωση ισχυει για τις 1800 kwh  μιας και δεν υπερβαινω το ετησιο οριο

γραφει στην ΔΕΔΔΗΕ

ββ) για υπέρβαση άνω του 10%, εφόσον η μέση τετραμηνιαία κατανάλωση σε ετήσια κυλιόμενη βάση δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που προβλέπονται για κάθε διακούχο ή για υπέρβαση έως 10% εφαρμόζεται το Κ.Ο.Τ. για την κατανάλωση εντός των οριζόμενων ορίων και το ισχύον οικιακό τιμολόγιο του Προμηθευτή για την υπερβάλλουσα κατανάλωση με τις κλίμακες της συνολικής κατανάλωσης.

Επεξ/σία από otso
νεα δεδομενα
Δημοσ.

με κοιωνικο τιμολογιο εως 1400 kwa ,2766 κwa σου στελνω να δεις τι πληρωσα γιατι εχει σχεση και η προκαταβολη

log4.jpg

Δημοσ.

Kυριε slk200gr  ευχαριστω

Λογικα καπου εκει θα ειμαι και εγω . Ο αντιστοιχος  περσινος λογαριασμος που κοιταξα ηταν  1300kwh  με μονη διαφορα οτι φετος εχει χαλασει ο ηλιακος και δεν τον εχω αλλαξει ακομα , οποτε 5 ατομα με θερμοσιφωνο  , αλλα και παλι πολλα μου φαινονται να εκαψε το θερμοσυφωνο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, otso είπε

Kυριε slk200gr  ευχαριστω

Λογικα καπου εκει θα ειμαι και εγω . Ο αντιστοιχος  περσινος λογαριασμος που κοιταξα ηταν  1300kwh  με μονη διαφορα οτι φετος εχει χαλασει ο ηλιακος και δεν τον εχω αλλαξει ακομα , οποτε 5 ατομα με θερμοσιφωνο  , αλλα και παλι πολλα μου φαινονται να εκαψε το θερμοσυφωνο.

Παρα πολλα ειναι μονο για θερμοσιφωνο,τωρα αμα το εχεις ανοιχτο ολη τη μερα τι να πω

Δημοσ.

το ιδιο και εγω ,εφυγαν τα υγρα απο τον ηλιακο και αναβα και εγω φετος θερμοσυφωνα απλα ειμαι ενα ατομο και ουτε μαγειρευω,τωρα γιατι τοσο καταναλωση δεν ξερω

Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 4:49 ΜΜ, greengr21 είπε

Παρα πολλα ειναι μονο για θερμοσιφωνο,τωρα αμα το εχεις ανοιχτο ολη τη μερα τι να πω

Οχι ρε συ ανοιχτο ολη μερα , αλλά 5 ατομα μπανιο σχεδον καθε μερα . Αλλά ακομα και ετσι πολλα ειναι , μαλλον πρεπει να συνεβαλε το κλιματιστικο αρκετα περισσοτερο απο περσι.

Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 11:57 ΠΜ, slk200gr είπε

με κοιωνικο τιμολογιο εως 1400 kwa ,2766 κwa σου στελνω να δεις τι πληρωσα γιατι εχει σχεση και η προκαταβολη

log4.jpg

SLK και κοινωνικό τιμολόγιο; πως γινεν αυτό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, karaLRS είπε

SLK και κοινωνικό τιμολόγιο; πως γινεν αυτό; 

Στις προϋποθέσεις του κοινωνικού τιμολογιου δεν αναφερει πουθενά μην εχεις slk

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Σωστά κάποιος μπορεί να είχε τότε και να πτωχεύσε τώρα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, slk200gr είπε

Kαι να δεις απο αυριο θα βγαλουν καινουριες προυποθεσεις και πρωτο πρωτο να γραφει SLK ε?χαχαχα

Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 11:57 ΠΜ, slk200gr είπε

log4.jpg

Καλησπερα... Εχεις ξεπερασει τις 2000 κιλοβατορες... Εχεις κανει  πολυ μεγαλη καταναλωση..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, slk200gr είπε

Πόσα κυβικά είναι το slk ?

Δημοσ.

1800

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εχεις ξεπερασει τις 2000 κιλοβατορες... Εχεις κανει  πολυ μεγαλη καταναλωση..

Πραγματι και απορούσα πως εγινε ,πριν 4 μερες ανακαλυψα οτι το πιεστικό μου δούλευε συνεχεια γιατι ειχε βγει ενας σωλήνας νερού και δεν έβλεπε πιεση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω καινούριο thread. Ήρθε τώρα ο λογαριασμός και λέει πως κατανάλωσα 724 kWh, μου υπολογίζει τις 150 με 0.09 και τις υπόλοιπες με 0.11. Στον προηγούμενο λογαριασμό μου είχε βγάλει 398 kWh και τις υπολόγισε όλες με 0.09. Ξέρετε γιατί έκανε τόσο μεγάλη διαφορά; (Εννοώ γιατί εκεί στις 398 τα υπολόγισε όλα με 0.09 και στις 724 μόνο τις 150 με 0.09) Οι τιμές είναι από εκκαθαριστικό σε εκκαθαριστικό.

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Για να μην ανοίγω καινούριο thread. Ήρθε τώρα ο λογαριασμός και λέει πως κατανάλωσα 724 kWh, μου υπολογίζει τις 150 με 0.09 και τις υπόλοιπες με 0.11. Στον προηγούμενο λογαριασμό μου είχε βγάλει 398 kWh και τις υπολόγισε όλες με 0.09. Ξέρετε γιατί έκανε τόσο μεγάλη διαφορά; (Εννοώ γιατί εκεί στις 398 τα υπολόγισε όλα με 0.09 και στις 724 μόνο τις 150 με 0.09) Οι τιμές είναι από εκκαθαριστικό σε εκκαθαριστικό.

Αλλαξε τιμη η κιλοβατωρα πριν κανα διμηνο για αυτο,στο υπολογιζει αναλογικα τις μερες(και μπακαλιστικα προφανως)...απο εδω και περα θα ειναι 0.11

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...