Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αγόρασα νέο pc με δικό μου τροφοδοτικό. Το πσ μου είναι 850m msi pro m2 μητρικη, ο επεξεργαστής ryzen 5 2600 η κάρτα γραφικών GTX1660 ti το τροφοδοτικό cx600m  corsair όλα καλά άρχισαν να λειτουργούν ένας φίλος με λεει δες θερμοκρασιες κ έπαθα πλάκα ο επεξεργαστής έφτανε μέχρι 100  c έκλεισα το πσ έσφιξα τις βίδες στον ανεμιστήρα γιατί  δ ήταν καλά τοποθετημενες μετά πήγα να το βάλω μπρος κ τίποτα.. Απελπισία.. Παιδιά μη μου πείτε ότι χάλασεη  μητρική? Αν αποσυνδεσω τα πάντα κ αφήσω τους ανεμιστήρες μόνο που είναι περασμένοι στο τροφοδοτικό θα καταλάβω αν χαλασε αυτό η η μητρική? Αλλά ήδη είχε θέμα αφού ανέβαζε τρελή θερμοκρασία ο επεξεργαστής. Ξέρετε κανένα καλό τεχνικό Θεσσαλονίκη γιατί από το eshop δεν είμαι ευχαριστημενη. Μια εβδομάδα έχει αναμονή τ σέρβις κ φοβάμαι μη με χρεώσουν τώρα δικό μου λάθος. Απλά έσφιξα τις βίδες κ ακουμπούσα το σίδερο στο πσ. Το eshop έκανε την συναρμολογηση κ γω έβαλα μόνο το τροφοδοτικό. Έχω βέβαια εγγύηση 3 χρόνια η 7 μέρες πέρασαν δ ξέρω βέβαια αν είναι 14 μέρες γιατί ακόμα δεν πέρασαν. Τον έχω δεύτερη εβδομάδα! 

Επεξ/σία από areti gamer
Δημοσ.

Όταν λες δεν ανοίγει εννοείς δεν μπαίνει στα windows,δεν κάνει Post ή δεν κάνει τίποτα (δηλαδή δεν γυρνάνε ούτε τα fans);

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουθενά πατάω τ κουμπί κ δ ανοίγει! 

Πέρασαν οι 7 μέρες δυστυχώς τώρα?  Το τροφοδοτικό λέτε χάλασε? 

Επεξ/σία από areti gamer
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, areti gamer είπε

Πουθενά πατάω τ κουμπί κ δ ανοίγει! 

Πέρασαν οι 7 μέρες δυστυχώς τώρα?  Το τροφοδοτικό λέτε χάλασε? 

Αφού το έστησαν αυτοί να τους το πας πίσω.Δεν είναι ανάγκη να αναφέρεις ότι έσφιξες τις βίδες πάντως.Η τροφοδοτικό ή μητρική είναι (μάλλον τροφοδοτικό).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοπελια εχεις κουμπώσει καλα να κανουν κλικ ! τα  2 καλωδια απο το τροφοδοτικο στη μητρικη η εχεις βαλει μονο το χοντρο μεγαλο με τα πολλα πινς και δεν εχει το μικρο με τα λιγα  αριστερα πανω ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τροφοδοτικό είναι δικό μου κ χθες το είχα με δύο οθόνες ναι τα έβαλα καλά τα δύο καλώδια για να ξανά δω! 

Επεξ/σία από areti gamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήγα σ αυτούς γιατί άλλο τροφοδοτικό δεν έχω, το speccy κατέβασα κ είδα τις θερμοκρασίες κ ήταν σε λειτουργία αδράνειας που να έπαιζα κ game! Το speccy το χρησιμοποίησα κ στο παλιό μου πσ είχα αλλάξει ψυχτρα κ είχα δει αλλαγή στη θερμοκρασία ! 

Όχι καλά κάνεις κ ρωτάς δύο μπριζες άλλαξα κ τοποθέτησα σωστά το εξωτερικό καλώδιο κ μέσα τα δύο καλώδια στη μητρική, έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με το παλιό μου πσ τ είχα κάνει αναβάθμιση μόνη μου  μόνο τ μητρική πλάκα δεν είχα πειράξει ποτέ. 

1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Κοπελια εχεις κουμπώσει καλα να κανουν κλικ ! τα  2 καλωδια απο το τροφοδοτικο στη μητρικη η εχεις βαλει μονο το χοντρο μεγαλο με τα πολλα πινς και δεν εχει το μικρο με τα λιγα  αριστερα πανω ;

Εβαλα κ τα δύο όταν πήρα το νέο πσ μόνη πέρασα το τροφοδοτικό μου 

Ο Θεός βοηθός σας ευχαριστώ όλους! 

Επεξ/σία από areti gamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, areti gamer είπε

Το πήγα σ αυτούς γιατί άλλο τροφοδοτικό δεν έχω, το speccy κατέβασα κ είδα τις θερμοκρασίες κ ήταν σε λειτουργία αδράνειας που να έπαιζα κ game! Το speccy το χρησιμοποίησα κ στο παλιό μου πσ είχα αλλάξει ψυχτρα κ είχα δει αλλαγή στη θερμοκρασία ! 

Όχι καλά κάνεις κ ρωτάς δύο μπριζες άλλαξα κ τοποθέτησα σωστά το εξωτερικό καλώδιο κ μέσα τα δύο καλώδια στη μητρική, έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με το παλιό μου πσ τ είχα κάνει αναβάθμιση μόνη μου  μόνο τ μητρική πλάκα δεν είχα πειράξει ποτέ. 

Εβαλα κ τα δύο όταν πήρα το νέο πσ μόνη πέρασα το τροφοδοτικό μου 

Ο Θεός βοηθός σας ευχαριστώ όλους! 

Το speccy είναι γνωστό ότι εμφανίζει λάθος θερμοκρασίες, γι'αυτό ρώτησα

Edit: Νομίζω πως δεν γίνεται σε καινούργιο PC ο CPU να φτάνει 100 βαθμούς

Επεξ/σία από kkailas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω διαβάσει κ από άλλους εδώ μέσα ότι το speccy στον ryzen 5 2600 βγάζει λάθος θερμοκρασίες. 

Νομίζω ότι καλύτερο είναι hwinfo.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...