Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε Χαίρετε,φανατικός θαυμαστής της σειράς,ειδικά το 2 ατέλειωτες ώρες,μου είχε ξεφύγει τελείως ότι βγήκε ήδη το 4,για άλλο game μπήκα και το είδα,το θέμα είναι πια έκδοση να αγοράσω,δεν κατανοώ ακριβώς τις διαφορές από τα 70 στα 100 ευρω, μπορεί κάποιας να με διαφωτίσει;ευχαριστώ. Την πιο φθηνή έκδοση αγοράζεις. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις 2 ακριβότερες εκδόσεις, αλλά πλέον δεν αξιζουν τα παραπάνω χρήματα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλώς τα 100 ευρώ είναι μια έκδοση που δεν τη θέλεις 😄 Αν σε ενδιαφέρουν τα "micro"-transactions και τα battle passes και τα συναφή, μπορείς να τα πληρώσεις με την ησυχία σου αργότερα. Προς το παρόν τα 70 ευρώ αρκούν. ps: level 17, άντε πότε θα έρθει το βράδυ να βάλω πάλι... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasblues21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ πολύ,70 ευρουλακια ήδη έκανα φτερά και πέταξαν προς blizzard μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε To PoE ειναι ενα free game για να παιξεις οταν βαρεθεις το Diablo και περιμενεις να βγει το επομενο. Αν πληρωνες δεν θα το επαιζε κανενας. Αδιαφορο Campaign, μετρια γραφικα, απουσια "Role Playing Game" μιας και ολοι κανουν ολα τα skills και end game gear που αν δεν πληρωσεις cosmetics εισαι με τον σκουπιδοντενεκε στο κεφαλι και το καπακι για ασπιδα. Το οτι σε αφηνει να κανεις τα παντα δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και καλο. Μονο το 2-3% των builds ειναι λειτουργικο το υπολοιπο 97% απλα χαιρεσαι που εβαλες οτι θες αλλα δεν φτανεις ποτε End game. Πλουσιο περιεχομενο; 3 Season εκανα maps κατι αντοιστοιχο του Sigil στο D4 και καμια φορα που βαριομουν εκανα "Tower Defence" και το "τρενακι". Βαρεθηκα λες και επαιζα 10 χρονια ενω επαιξα μονο 3 builds. Στο D4 εχει ενα τρομερο Campaign που στηριζεται στο Lore. Πολυ καλα Cinematic, ωραια Dark ατμοσφαιρα και γραφικαρες(για το ειδος). Το End Game θα το δουμε σε 5-6 Season ακομα ουτε η 1η δεν ετρεξε. Εχεις να κανεις Helltide, World Bosses, Dungeons, Wispers, Sigils, Legion, PvP. Μαλλον αλλο παιχνιδι επαιξες. 1) Καταρχας, τωρα το 90% αν οχι το 95% των builds ειναι viable, μεχρι και uber bosses μπορεις να φας. Θελει καταλληλο gear. 2) To campaign ειναι TUTORIAL σε αυτο το παιχνιδι, το πραγματικο παιχνιδι αρχιζει οταν το τελειωσεις. 3) "Ολοι κανουν ολα τα skills". Οχι ακριβως. Εξαρταται απ τα nodes που θες να παρεις απ το skill tree. Καποια classes ειναι πιο κοντα σε αυτα που θες καθως και τα ascendaries. Οπως εχω πει, το PoE ΔΕΝ ειναι για ολους. Ειναι κυριως για προχωρημενους και πολυ πολυ ψαγμενους. Δεν συνισταται για casual playing. Εκει 1000 φορες το Diablo 4. Kαι θα επαναλαβω κατι που ειπα πριν απο μερικες σελιδες: ο καθενας παιζει ο,τι γουσταρει, για να ευχαριστιεται 100%. Να παιζει το ειδος ακριβως που θελει, και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Να διασκεδαζεις!!! Δεν ειναι "καλυτερο" το ενα απ το αλλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα με το PoE. Δεν νομίζω οι περισσότεροι που μπαινουν στο εδώ θέμα να τους ενδιαφέρει περισσότερο το PoE απο το Diablo4. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasblues21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Απλώς τα 100 ευρώ είναι μια έκδοση που δεν τη θέλεις 😄 Αν σε ενδιαφέρουν τα "micro"-transactions και τα battle passes και τα συναφή, μπορείς να τα πληρώσεις με την ησυχία σου αργότερα. Προς το παρόν τα 70 ευρώ αρκούν. ps: level 17, άντε πότε θα έρθει το βράδυ να βάλω πάλι... Οτι δεν την θελω ειναι το μονο σιγουρο χαχαχαχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, Sartiv είπε Οπως εχω πει, το PoE ΔΕΝ ειναι για ολους. Ειναι κυριως για προχωρημενους και πολυ πολυ ψαγμενους. Δεν συνισταται για casual playing. Εκει 1000 φορες το Diablo 4. Σε μια εποχη που το 99.99999% των Gamers δεν βαζει κατω το κεφαλι του να σκεφτει και αντιγραφει Builds απο το καθε τυχαρπαστο youtuber δεν γινεται να μιλαμε για προχωρημενους και πολυ πολυ ψαγμενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Αρα εγώ που έφτιαξαν δικό μου build (rogue + flury + cold + no ultimate), σε πείσμα ενάντια στους YouTubers είμαι ψαγμένος; Μαλλον εμπειρία από τα παλιά καλά MMORPG φέρνω. Μακάρι να φτιαχτεί τέτοιο παιχνίδι ξανά. Καλό και το arpg δε λέω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dstilio είπε Αρα εγώ που έφτιαξαν δικό μου build (rogue + flury + cold + no ultimate), σε πείσμα ενάντια στους YouTubers είμαι ψαγμένος; Ασχετο του τι εισαι το θεμα ειναι να δουλευει το build. Απο κει και περα , ειτε ειναι απο YTuber ειτε οχι , μικρη σημασια εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasblues21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εδώ έχω ένα διλλημα ζωής, barbarian η necromancer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε Εδώ έχω ένα διλλημα ζωής, barbarian η necromancer; Μ' αρέσει που το σκέφτεσαι κι όλας. Necro φυσικά. Spoiler Φυσικά δεν έχουν καμμία σχέση σαν classes, απλά σιχαίνομαι warriors, barbarians κτλ σε όλα τα rpg Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από gregpec2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικό/άσχετο αλλά είναι blizzard account related , για να μπορέσω να παίξω πιτελους διάβολο, βσκ τι να παίξω, να κατέβασα πρέπει πρώτα. Ξέρετε μετά από πόσους αιώνες φεύγει το timeout και επιτέλους στέλνει η blizzard το sms code για το 2factor? Πάνε 6 ώρες και δεν λέει να έρθει sms για να μπορέσω να συνδεθώ. Αν πατήσω resend λέει ότι προσπάθησα πολλές φορές και να περιμένω. Πόσο να περιμένω? (Όχι δεν έχω authenticator/ έστειλα ticket καλό φθινόπωρο να πω? ) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, mphxths είπε Ασχετο του τι εισαι το θεμα ειναι να δουλευει το build. Απο κει και περα , ειτε ειναι απο YTuber ειτε οχι , μικρη σημασια εχει. Tελικα το εκανες το Capstone Dungeon; Kανε με αυριο invite να παμε μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά ερώτηση. Τα codex of power μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις οσες φορές θέλεις ή μετά απο την χρήση τους τα χάνεις? Γενικά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το Aspect και το codex. Τι κάνουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από cocous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, cocous είπε Παιδιά ερώτηση. Τα codex of power μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις οσες φορές θέλεις ή μετά απο την χρήση τους τα χάνεις? Γενικά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το Aspect και το codex. Τι κάνουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση