Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, mphxths είπε

Οντως. Εσυ που εχεις παιξει PoE , πες μας την αποψη σου. Εφτασε το D4 το PoE ή οχι ακομα ? Τι να αλλαξει για να του μοιασει ?

Εχει ΠΟΛΥ δρομο για να το φτασει. Πρωτα πρεπει να εμπλουτισει με πολλους μηχανισμους , να περασουν πολλα leagues. Ειναι πολυ αδικη η συγκριση γιατι το PoE εχει στρωσει πολυ μετα απο 10 χρονια συνεχως με expansions. Απλα το θεμα ειναι, οπως εχουν αναφερει παραπανω, οτι το D4 δεν εχει αντιγραψει επιτυχημενες συνταγες απ το PoE .

Γενικα το ΤΩΡΙΝΟ περιεχομενο του D4 ειναι πολυ πολυ πολυ πιο φτωχο σε σχεση με το PoE , ΑΛΛΑ για να εχουμε μια σωστη συγκριση πρεπει να περασουν χρονια πρωτα. Kαι το PoE στην αρχη ηταν κατι σαν τo τωρινο D4 αν οχι χειροτερο.

Απλα τωρα ενας gamer αν θελει κατι πολυ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ και ΠΟΛΥ πιο πλουσιο περιεχομενο, ας κοιταξει το PoE. Για τους casual παιχτες ομως, συνιστω σαφεστατα το D4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Aztec είπε

Για τα mobs ναι υπάρχουν dungeon που περπατάς και μοιάζουν άδεια.

Δεν ξερω που τα ειδες αυτα. Οντως εχω δει dungeons που πρωτομπαινεις και για ενα δυο δωματια , δεν υπαρχει ψυχη. Και μετα γινεται της πουτανας. Στο Τ4 , εξω περπατας στους χαρτες και γινεται του αδιαχωρητου. Υπαρχουν dungeons που οπως εγραψα και πριν , εχουν πολλα mobs. Kυκλοφορουν σαν πληροφορια ποια ειναι αυτα και οι streamers τα φαρμαρουν ανελεητα.  Στους χαρτες τα mobs packs spawn-αρουν πολυ γρηγορα. Ανοιγεις χαρτη να δεις που θα πας και ηδη εχουν βγει και σε ξαναβαρανε. Δεν ξερω που τα διαβασες αυτα που γραφεις. Ή τα γραφεις ετσι για να κραξεις... Επαιξες καναδυο ωρες και αυτο ηταν ? Ο,τι ειδες ειδες ?

Μετά πρέπει να κάνεις backtracking.

Δεν ξερω τι εννοεις με αυτο.

Όσον αφορά το resource management έτσι το ειπα εγώ και εννοώ οτι ξεμένεις απο resource και τρέχεις γυρω γυρω για να κανει regenerate και χρειαζεσαι οπωσδηποτε κάποιο μικρό redesign ωστε να μπορείς να κάνεις regenerate πιο γρηγορα .Η να δινουν ενα slot για την δυσκολη στιγμή.  Σε περιοριζει στα item αυτο γιατι ψαχνεις ουσιαστικα να βρεις item με resource cost reduction κτλ. Περιοριζει το build σου.

Εγω λεω να μας δωσουν και "god mode". Aυτο το θεμα με το "resource management" πιστεψε με το εχω φαει στην μαπα αρκετα. Αυτο τι παει να πει ? Οτι ειναι λαθος ο σχεδιασμος ? Οχι. Σημαινει , βρες τροπους να το αντιμετωπισεις. Υπαρχουν skills που ειναι resource generators. Yπαρχουν affixes στα items με mana reduction ή resource generation.  Επειδη δεν σου βγαινει εσενα το build αν πρεπει να ασχοληθεις και με αυτο το θεμα , ειναι προβλημα του παιχνιδιου ? Σοβαρα τωρα ?

5 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Εχει ΠΟΛΥ δρομο για να το φτασει.

Οσο εχει ΠΟΛΥ δρομο για να το φτασει , ειμαστε σε καλο σημειο. Αν θελω πυρηνικη φυσικη , θα ασχοληθω με το PoE. Παιχνιδι ειπαμε να παιξουμε , οχι τους μικρους επιστημονες.

Επεξ/σία από mphxths

3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Τα world bosses στο 4 πεφτουν solo ανετα ? Που το ειδες αυτο ? Ημουν σημερα σε world boss σε T4 δυσκολια και ο ψοφος πηγαινε συννεφο. Και δεν μλαμε οτι ημασταν ενας και δυο ατομα. Το οτι για τα ubers ηθελες/θελεις specialized char το λες σαν θετικο ? Αν εγω δηλ θελω να παιζω barbarian ( για το 2 μιλαω ε) , ειμαι καταδικασμενος να μην φτουραω στα ubers ? Αρα το παιχνιδι σε αναγκαζει να φτιαξεις specialized char ? Και το ειπες στα σοβαρα τωρα αυτο σαν υπερ του D2 ? 
Υποτιθεται οτι με ολους τους chars θα επρεπε να μπορεις να συμμετεχεις με μικρη ή μεγαλη επιτυχια , αναλογως ποσο καλα εχεις ντυθει ή και τι build χρησιμοποιεις σε ολα τα contents του παιχνιδιου. Α , ξεχασα , αν δεν εχεις και καμμια sorc να πλακωθεις στα teleports , δεν εχει boss runs. Καλη φαση ... #not.
"wts pala uber service"  - 2 ists !!!

Aυτα τα λες στα σοβαρα τωρα ? Εχεις παιξει καθολου το 4 ή ετσι μιλαμε ? Ειμαι κοντα 70 και δεν θεωρω οτι εχω bis items. Ουτε καν. Περασε χτες απο διπλα μου ενας 100αρης , που ηταν τιγκα στα unique / ancestral items ... αυτος μπορει να ισχυριστει οτι ειναι ντυμενος με bis items ... αλλα αυτο δεν ισχυει για ολους. Τα items που πεφτουν ειναι χαοτικα , απο αποψη stats/attributes. Eιμαι frost sorc και εχω 2 unique staves για fire sorc. Τι να σου πω , για το build μου drops λεμε ...
Οσο για το "φορας συγκεκριμενα items για καθε build" , δεν το καταλαβα. Αυτο δεν ισχυει γενικα ? 

Με twist. Τα nightmare dungeons εχουν modifiers. Ok δεν ειναι κατι καινουργιο σαν εμπνευση , το εχω δει και σε αλλα παιχνιδια , αλλα δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο στα (g)rifts. Οποτε περα απο την κλασικη δυσκολια του αυξημενου επιπεδου , εχεις να αντιμετωπισεις και τα modifiers.

Δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται στο D2 εδω και πολλα χρονια ε ? Μπορεις να βρεις τα παντα με online trading. Υπαρχουν σελιδες για αυτον τον σκοπο. Υπαρχει το "lobby" μεσα στο παιχνιδι που αφου αποκρυπτογραφησεις το ονομα του καθε παιχνιδιου που εχουν φτιαξει αλλοι , μπαινεις και trade-αρεις διχως αυριο. Ναι καποτε , καποια items δεν θα τα εβρισκες ποτε που λεει ο λογος. Αυτο δεν ισχυει πια. Για αυτο ειπα οτι εχει καταντησει το D2 ενα online market place. Εχει χασει την ουσια του. Και παρολα αυτα , ο κοσμος καθεται εκει και trade-αρει. Φυσικα να μην του αρεσει το 4 που αναγκαστικα πρεπει να ... παιξει και λιγο !!

Τι να απαντήσω, δεν έχεις επαφή ούτε με το D2, ούτε με το D4 στο οποιο είσαι 70 και απολαμβάνεις το leveling όπως λες και κάθεσαι μιλάς για world bosses πως ταχαμ είναι δύσκολα. Σου λέω αυτά που λένε οι 90+. Προφανώς δεν παίζω, άλλα από ότι φαίνεται καταλαβαίνω καλύτερα το τι παίζεται από εσάς που το παίζετε.

Πάνε 90 όπως λες, κι έλα ξανάγραψε πόσο challenging είναι αυτά που αναφέρεις.

Ubers δεν έχεις φάει όπως φαίνεται. Το ότι θες specialized χαρακτήρα για ubers, δείχνει την δυσκολία αυτού κι όχι δεν είναι μονο 1 χαρακτήρας που τρώει ubers, άλλα δεν έχει νόημα να εξηγώ, μιας και δεν ξέρεις.

Τα items πέφτουν συγκεκριμένα για τον χαρακτήρα σου εννοούσα, όχι για το build, όπως και στο 3.

Επίσης δεν χρειάζεσαι sorc για teleport, αλλα πάλι τι κάθομαι κι εξηγώ.

Εφόσον μπορείς να βρείς τα πάντα στο D2 με το trade, έλα κανε trade και βάλε BiS σε 1 χαρακτήρα, θέλω πολύ να δω πόσο θα σου πάρει... θα μας μάθεις και το traderie.com :)

3 ώρες πριν, mphxths είπε

Απλα μπες T4 και φαρμαρε. Το XP ειναι γελοιωδως πολυ λογω διαφορας level. (64 vs 70+ που ειναι τα mobs)

Ναι αυτο εκανα. Και η διαφορα με τα Ancestral ειναι τεραστια. Αλλαξα απλα το focus και πηρα ~700 power.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Sugizo είπε

δεν έχεις επαφή ούτε με το D2, ούτε με το D4

Προφανώς δεν παίζω

Eσυ που δεν παιζεις και δεν εχεις την παραμικρη επαφη με το παιχνιδι , λες οτι εγω που παιζω δεν εχω επαφη. Ενω εσυ καταλαβαινεις τι γινεται στο παιχνιδι που δεν παιζεις επειδη ...

Σου λέω αυτά που λένε οι 90+

Καταλαβαινουμε τι βαρυτητα εχουν τα λεγομενα σου. Μου ειπε καποιος που του ειπε ο μπατζανακης του οτι ο αδελφος του κουμπαρου του που ειναι lvl 90 , οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο. Και μπηκες στο θεμα του D4 να υποστηριξεις την αποψη αυτου και ουτε καν την δικη σου , που δεν εχεις και πως θα μπορουσες αλλωστε αφου δεν εχεις την παραμικρη επαφη με το παιχνιδι. Κλασικος νεοελληνας. Μεινε μακρυα και απο τις καλπες καλου κακου.

για world bosses πως ταχαμ είναι δύσκολα.

Τα world bosses δεν ειναι δυσκολα. Με την εννοια οτι σου δινει ενα timer κοντα στα 15mins για να το φας. Αμα ληξει ο χρονος δεν ξερω τι γινεται. Συνηθως το τρως πολυ νωριτερα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πεφτει ξυλο. Αυτο δεν σημαινει οτι αμα πας ξεβρακωτος και απλα πεθαινεις γυρνας ξαναπεθαινεις ξαναγυρνας κ.ο.κ , οτι θα το φας μεσα στα 15λεπτα. Τι να σου λεω ομως... αλλο να το βλεπεις και αλλο να στο λεω. χαχαχα

Ubers δεν έχεις φάει όπως φαίνεται.

Οπως φαινεται. Χαχα εχω και uber pala. Με αναγκασε το παιχνιδι.

Το ότι θες specialized χαρακτήρα για ubers, δείχνει την δυσκολία αυτού

Οχι , δεν δειχνει την δυσκολια αυτου , αλλα τα εξιδικευμενα πραγματα που ζηταει. Για αυτο τα ubers ειναι για συγκεκριμενα classes. Και ετσι σε εξαναγκαζει να εχεις τα συγκεκριμενα classes για τα ubers , αν δεν θες να μεινεις εκτος του "endgame content". Ή απλα νοικιαζεις τις υπηρεσιες απο καποιον αλλον ε ? Τι το εχουμε το online gaming αν δεν το εκμεταλλευτουμε ε? χαχα ... τραγικα πραγματα.

Τα items πέφτουν συγκεκριμένα για τον χαρακτήρα σου εννοούσα, όχι για το build, όπως και στο 3.

Στο 3 , πεφτανε items για ολα τα classes καποτε , και επεσε κλαμμα τρελο. Μετα το αλλαξαν αυτο και επεφταν κυριως για το class που επαιζες. Το ιδιο συμβαινει και στο 4. Πεφτουν και κατι ξεμπαρκα για αλλα classes αλλα δεν ειναι πολλα. Με λίγα λογια δεν ξερουμε τι θελουμε. Παρολα , επειδη πεφτουν για το class που παιζεις δεν παει να πει οτι κανουν και για το build που εχεις στο μυαλο σου. Αυτονοητα πραγματα για οποιον εχει την παραμικρη επαφη με τετοια παιχνιδια.

Εφόσον μπορείς να βρείς τα πάντα στο D2 με το trade, έλα κανε trade και βάλε BiS σε 1 χαρακτήρα, θέλω πολύ να δω πόσο θα σου πάρει... θα μας μάθεις και το traderie.com

Εσυ λες δηλ οτι δεν μπορεις να τα βρεις ολα με το trade ? Μπηκες στο traderie.com δηλ και δεν βρηκες κατι που εψαχνες ? Σοβαρα τωρα ? Εχω sorc που σολαρει hell για τα boss runs , εχω pala για ubers , εχω amazon για τα υπολοιπα. Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με το D2R και να κανω fine tuning στα items. Εχει χασει την ουσια του το παιχνιδι με το trading. Ασχοληθηκα καποτε με traderie και να κοιταω το χρηματιστηριο αξιων "ist" , ενταξει καλα ηταν , βαρεθηκα. Δεν εχει ουσια πια. 

Μαθε να κρινεις και να αξιολογεις κατι εφοσον το δεις εσυ ο ιδιος και οχι τι σου ειπαν αλλοι. 

23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι αυτο εκανα. Και η διαφορα με τα Ancestral ειναι τεραστια. Αλλαξα απλα το focus και πηρα ~700 power.

Ναι , τα ancestral ειναι το επομενο επιπεδο στα αντικειμενα. Οποτε οτι rare ancestral πεφτει μαζευε το και τσεκαρε τα stats. Αν βολευουν , το πλακωνεις στα upgrades/sockets/passives και τα σχετικα και εισαι κομπλε.

Επεξ/σία από mphxths

29 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν ξερω που τα ειδες αυτα. Οντως εχω δει dungeons που πρωτομπαινεις και για ενα δυο δωματια , δεν υπαρχει ψυχη. Και μετα γινεται της πουτανας. Στο Τ4 , εξω περπατας στους χαρτες και γινεται του αδιαχωρητου. Υπαρχουν dungeons που οπως εγραψα και πριν , εχουν πολλα mobs. Kυκλοφορουν σαν πληροφορια ποια ειναι αυτα και οι streamers τα φαρμαρουν ανελεητα.  Στους χαρτες τα mobs packs spawn-αρουν πολυ γρηγορα. Ανοιγεις χαρτη να δεις που θα πας και ηδη εχουν βγει και σε ξαναβαρανε. Δεν ξερω που τα διαβασες αυτα που γραφεις. Ή τα γραφεις ετσι για να κραξεις... Επαιξες καναδυο ωρες και αυτο ηταν ? Ο,τι ειδες ειδες ?

πως με καταλαβες οτι επαιξα δυο ωρες λολ 70 λεβελ ειμαι σε tier 4 απο level 60 . Ε ναι εχω ξεκινήσει και φαρμάρω όπως κανουν οι streamer διαφορετικά ειναι πολύ χάσιμο χρόνου .Πριν ολοκληρωσω το dungeon το κανω reset και ξαναμπαίνω. Ποιος ασχολειται με τα mobs στον χάρτη ? μονο εμποδια ειναι 

1 λεπτό πριν, Aztec είπε

Ε ναι εχω ξεκινήσει και φαρμάρω

Τι φαρμαρεις ? Τα αδεια τα dungeons ? ;) Ειδες που εκραξες απλα για να κραξεις ? Ειδες 1-2-3-5 ψιλοαδεια dungeons , στα πρωτα δωματια τους και εβγαλες το συμπερασμα οτι τα dungeons στο D4 ειναι κατα κυριο λογο ... αδεια. 

2 λεπτά πριν, Aztec είπε

Ποιος ασχολειται με τα mobs στον χάρτη ?

Κανεις , αλλα υπαρχουν σημεια που ειναι τιγκα. Προφανως τα dungeons ειναι πιο βελτιστος τροπος να φαρμαρεις. Ειδικα τα nightmare...

Πέτυχα αυτούς εδώ μαζί με τον Balrog αλλά κρύβονται πίσω από τα όρια του χάρτη και δεν μπορώ να πλησιάσω/χτυπήσω. Υπάρχει κάποιο κόλπο ή είναι απλά bug;

111.jpg.090f447ef9494c3adb29ebac59e9e4e3.jpg

7 λεπτά πριν, mphxths είπε

Eσυ που δεν παιζεις και δεν εχεις την παραμικρη επαφη με το παιχνιδι , λες οτι εγω που παιζω δεν εχω επαφη. Ενω εσυ καταλαβαινεις τι γινεται στο παιχνιδι που δεν παιζεις επειδη ...

Καταλαβαινουμε τι βαρυτητα εχουν τα λεγομενα σου. Μου ειπε καποιος που του ειπε ο μπατζανακης του οτι ο αδελφος του κουμπαρου του που ειναι lvl 90 , οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο. Και μπηκες στο θεμα του D4 να υποστηριξεις την αποψη αυτου και ουτε καν την δικη σου , που δεν εχεις και πως θα μπορουσες αλλωστε αφου δεν εχεις την παραμικρη επαφη με το παιχνιδι. Κλασικος νεοελληνας. Μεινε μακρυα και απο τις καλπες καλου κακου.

Τα world bosses δεν ειναι δυσκολα. Με την εννοια οτι σου δινει ενα timer κοντα στα 15mins για να το φας. Αμα ληξει ο χρονος δεν ξερω τι γινεται. Συνηθως το τρως πολυ νωριτερα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πεφτει ξυλο. Αυτο δεν σημαινει οτι αμα πας ξεβρακωτος και απλα πεθαινεις γυρνας ξαναπεθαινεις ξαναγυρνας κ.ο.κ , οτι θα το φας μεσα στα 15λεπτα. Τι να σου λεω ομως... αλλο να το βλεπεις και αλλο να στο λεω. χαχαχα

Οπως φαινεται. Χαχα εχω και uber pala. Με αναγκασε το παιχνιδι.

Οχι , δεν δειχνει την δυσκολια αυτου , αλλα τα εξιδικευμενα πραγματα που ζηταει. Για αυτο τα ubers ειναι για συγκεκριμενα classes. Και ετσι σε εξαναγκαζει να εχεις τα συγκεκριμενα classes για τα ubers , αν δεν θες να μεινεις εκτος του "endgame content". Ή απλα νοικιαζεις τις υπηρεσιες απο καποιον αλλον ε ? Τι το εχουμε το online gaming αν δεν το εκμεταλλευτουμε ε? χαχα ... τραγικα πραγματα.

Στο 3 , πεφτανε items για ολα τα classes καποτε , και επεσε κλαμμα τρελο. Μετα το αλλαξαν αυτο και επεφταν κυριως για το class που επαιζες. Το ιδιο συμβαινει και στο 4. Πεφτουν και κατι ξεμπαρκα για αλλα classes αλλα δεν ειναι πολλα. Με λίγα λογια δεν ξερουμε τι θελουμε. Παρολα , επειδη πεφτουν για το class που παιζεις δεν παει να πει οτι κανουν και για το build που εχεις στο μυαλο σου. Αυτονοητα πραγματα για οποιον εχει την παραμικρη επαφη με τετοια παιχνιδια.

Εσυ λες δηλ οτι δεν μπορεις να τα βρεις ολα με το trade ? Μπηκες στο traderie.com δηλ και δεν βρηκες κατι που εψαχνες ? Σοβαρα τωρα ? Εχω sorc που σολαρει hell για τα boss runs , εχω pala για ubers , εχω amazon για τα υπολοιπα. Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με το D2R και να κανω fine tuning στα items. Εχει χασει την ουσια του το παιχνιδι με το trading. Ασχοληθηκα καποτε με traderie και να κοιταω το χρηματιστηριο αξιων "ist" , ενταξει καλα ηταν , βαρεθηκα. Δεν εχει ουσια πια. 

Μαθε να κρινεις και να αξιολογεις κατι εφοσον το δεις εσυ ο ιδιος και οχι τι σου ειπαν αλλοι. 

Ναι , τα ancestral ειναι το επομενο επιπεδο στα αντικειμενα. Οποτε οτι rare ancestral πεφτει μαζευε το και τσεκαρε τα stats. Αν βολευουν , το πλακωνεις στα upgrades/sockets/passives και τα σχετικα και εισαι κομπλε.

Δηλαδή, εσυ που παίζεις και από τα λεγόμενα σου δεν έχεις επαφή με το τι γίνεται μετά, "ξέρεις". Αλλά εγώ που δεν παίζω αλλά έχω δει ότι βίντεο κυκλοφορεί για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, "δεν ξέρω". Μάλιστα.

Μακακες είναι όλοι αυτοί που παίζουν τις τριπλάσιες ώρες από εσένα και κάνουν theorycrafting.

Σου εξηγώ τα αυτονόητα και δεν καταλαβαίνεις αλλά είμαι εγώ ο άσχετος.

Δηλαδη αυτό που έπαιξα στην beta για 25 level είναι τελείως διαφορετικό από το υπόλοιπο παιχνίδι; Πρέπει να δώσω 70 για να δω και το υπόλοιπο της μούφας.. για να το λες, μάλλον έτσι θα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Αλλά εγώ που δεν παίζω αλλά έχω δει ότι βίντεο κυκλοφορεί για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, "δεν ξέρω". Μάλιστα.

Λες να ξερω να οδηγω μονοθεσιο , επειδη εχω δει πολλους αγωνες φορμουλα 1 ? χαχαχα σοβαρα το ειπες τωρα ?

Μακακες είναι όλοι αυτοί που παίζουν τις τριπλάσιες ώρες από εσένα και κάνουν theorycrafting.

Οχι δεν ειναι. Ειναι νομος της φυσης. Αν παιζει καποιος τριπλασιες ωρες απο εμενα , ειναι αυτοματως διανοια και ειδικος. Ρε την πρωτη μερα , σταματησα να παιζω , πατησα ενα stream να δω τι κανει ο σουπερ ντουπερ streamer που παιζει τριπλασιες ωρες απο εμενα και κανει theorycrafting και ηταν 5-6 levels πισω απο εμενα. Ασε που μου γινατε ολοι theorycrafters !! χαχα

Δηλαδη αυτό που έπαιξα στην beta για 25 level είναι τελείως διαφορετικό από το υπόλοιπο παιχνίδι;

Ειδες ΟΛΟ το campaign ? Ειδες Τ3 / Τ4 δυσκολιες και το τι γινεται εκει ? Ειδες nightmare dungeons ? Capstone dungeons ? Ειμαι σιγουρος οτι τα ειδες ολα , μην ξοδεψεις τα 70 ευρω. 

7 λεπτά πριν, sjtak είπε

Υπάρχει κάποιο κόλπο ή είναι απλά bug;

Ε μαλλον κανα bug αν δεν μπορεις να τα χτυπησεις.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1

8 λεπτά πριν, dstilio είπε

Πολύ κάρβουνο…

Εγω lvl43 μόλις εγκατέλειψα τη δεύτερη προσπάθεια να βγάλω μόνος μου ένα stronghold στο world tier 2.

Ειναι λιγο μανικι τα strongholds αν δεν εισαι καλα ντυμενος για το level σου. Αν θες βοηθεια πες μας εδω ή στο discord. 

7 λεπτά πριν, mphxths είπε

Λες να ξερω να οδηγω μονοθεσιο , επειδη εχω δει πολλους αγωνες φορμουλα 1 ? χαχαχα σοβαρα το ειπες τωρα ?

Οχι δεν ειναι. Ειναι νομος της φυσης. Αν παιζει καποιος τριπλασιες ωρες απο εμενα , ειναι αυτοματως διανοια και ειδικος. Ρε την πρωτη μερα , σταματησα να παιζω , πατησα ενα stream να δω τι κανει ο σουπερ ντουπερ streamer που παιζει τριπλασιες ωρες απο εμενα και κανει theorycrafting και ηταν 5-6 levels πισω απο εμενα. Ασε που μου γινατε ολοι theorycrafters !! χαχα

Ειδες ΟΛΟ το campaign ? Ειδες Τ3 / Τ4 δυσκολιες και το τι γινεται εκει ? Ειδες nightmare dungeons ? Capstone dungeons ? Ειμαι σιγουρος οτι τα ειδες ολα , μην ξοδεψεις τα 70 ευρω. 

Ε μαλλον κανα bug αν δεν μπορεις να τα χτυπησεις.

Το παράδειγμα είναι τόσο σχετικό όσο σχετικός εισαι κι εσυ με τα arpg.

Μπορείς να ξοδέψεις εκατοντάδες ώρες σε ένα παιχνίδι και να εισαι άσχετος (όπως εσυ στο D2) και κάποιος άλλως που ξέρει όλο το theorycrafting από πίσω να παίξει 5 ωριτσες και να καταλάβει όλο το Game.

Κι εδώ είναι η διαφορά.

Δεν νομίζω να έχει νόημα να συνεχίσω να σχολιάζω (εσένα προσωπικά), μιας και δεν το έχεις απλά δεν θες να το παραδεχτείς.

Το κουράζετε πολύ το θέμα, το παιχνίδι είναι κάψιμο μέχρι να πας 100(Αν προλάβεις πριν βγεί το season) να πετσοκόβεις τα πάντα και στο νέο season ξανά από την αρχή με άλλο class λογικά και repeat. Ενδιάμεσα σε αυτό τα εξτραδάκια σε story content, κάνα νέο event, κάνα νέο, world boss κλπ.

Σε όποιον αρέσει το παραπάνω αγοράζει και παίζει, αλλιώς προσπερνάει. Γενικά αν δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο δε νομίζω ότι αξίζει αγορά.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...