greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 @Fulgore Γενικά το χεις πάρει στραβά το παιχνίδι και νομίζω το κρίνεις πολύ αυστηρά γιατί κοιτάς λάθος σημεία και χάνεις τα υπόλοιπα. Αυτά που θα σου γράψω είναι λίγα πράγματα για κάποιον που έχει λιώσει 1-2 ενώ το 3 το βρήκα πολύ κακό . Το Diablo ήταν πάντα το πολύ δυνατό lore, η dark-ίλα του κόσμου που περιφέρεται ο χαρακτήρας και όχι τόσο το endgame challenge ποιος την έχει μεγαλύτερη. Αυτό με το endgame είναι θέμα υποκειμενικό. Αν κάποιος θέλει endgame challenger chase μπορεί να κοιτάξε και το PoE που εκεί μιλάμε για παιχνίδι τέρμα πολύπλοκο και με τόσο περιεχόμενο που θα πρέπει πραγματικά να μην έχεις real life για να πεις σκαρφαλώνω στη κορυφή. Το 4 τώρα σε επίπεδο lore-dark-ίλας έχει κάνει την υπέρβαση λόγω σύγχρονων γραφικών μουσικής και τμήμα σχεδιασμού. Πάρε το χρόνο σου και ζούμαρε όταν πας να μιλήσεις στο οποιονδήποτε NPC έχει side-normal-quest. Δες τις λεπτομέρειες του χωριού/πόλης που βρίσκεται ή ακόμα και μια απόμερη σπηλιά που τον βρήκες. Προσωπικά το campaign με άφησε τέρμα ευχαριστημένο. Εντυπωσιακή ιστορία, τρομερά cutscenes, και δυνατοί χαρακτήρες. Το ταξίδι από το Kyovashad προς τις επόμενες περιοχές έβλεπες καλή ροή και αλλαγή σκηνικών παράλληλα με την ιστορία, ακόμα και στις "καιρικές συνθήκες", τη μουσική ανάλογα τη περιοχή αλλά και το τρόπο ομιλίας διαλέκτου των NPC. Αν του δώσεις χρόνο να το απολαύσεις, κάνεις και αυτά που πρέπει γύρω γύρω ώστε να ανεβαίνει ομαλά ο χαρακτήρας και να συμπληρώνεις και τα renown points. Τελειώνοντας το campaign ακόμα και τα πρώτα υποχρεωτικά guide dungeons έχουν τη δυσκολία που πρέπει, εντυπωσιακά γνωστά bosses, και προφανώς η ιστορία αφήνει τυράκι για τη συνέχεια στα expansion που ανακοινώθηκαν. Τώρα μιλώντας για endgame, αν μπήκες στα T3+ dungeons και λες, α...τώρα ξεκινήσαμε το ατελείωτο farming και θεωρείς οτι αυτό ήταν, μάλλον δε το έκανες σωστό pace και σου φάνηκε η εμπειρία fast food. Και γω δε το πήγα όσο αργά ήθελα αλλά νίκησε η δίψα να λιώσω με άλλα παιδιά παρέα στο discord γιατί μετράει και η "κοινωνική τριβή" μέσα από αυτά τα games. άλλο να βλέπεις μόνος σου τα cutscenes και άλλο με καλή παρέα και σχολιασμό "πωωωω τι έγινε τώρα, τι λέει ο τάδε, ω τι του κανε κλπ κλπ." είναι σα να λες πάω σινεμά μόνος μου ή πάω σινεμά με 2-3 φιλαράκια και θα έχετε να λέτε τι είδατε μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους φρέσκα φρέσκα κατά την έξοδο. Θα έγραφα πολλά ακόμα αλλά ήδη σεντονιάσαμε. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θέλω. Μετά τα 50 lvl σου δίνει κανονικά skill points? Ήμουν 49 και οταν πήγα 50 μου είχε 2 paragon points και κανένα skill point. Γι αυτό και ρωτάω. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από cocous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 να ρωτήσω πως μπορώ να πουλήσω-αγοράσω αντικείμενα στο παιχνίδι; Δεν εννοώ την διαδικασία με το trade εντός παιχνιδιού ανάμεσα σε δυο παίχτες την ξέρω. αλλα στην πράξη που και πως γίνεται αυτό; Είμαι lvl 25 και στις πόλεις τα λίγα άτομα που συνάντω όταν πάω δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς για πωλήσεις κλπ. Μήπως η όλη διαδικασία πλέον γίνεται εκτός παιχνιδιού μέσα απο ομάδες στο FB? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, cocous said: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θέλω. Μετά τα 50 lvl σου δίνει κανονικά skill points? Ήμουν 49 και οταν πήγα 50 μου είχε 2 paragon points και κανένα skill point. Γι αυτό και ρωτάω. όχι. τα skill points είναι 50 και κάποια έξτρα που θα βρεις μέσα από rewards. 2 minutes ago, ababapanos said: να ρωτήσω πως μπορώ να πουλήσω-αγοράσω αντικείμενα στο παιχνίδι; Δεν εννοώ την διαδικασία με το trade εντός παιχνιδιού ανάμεσα σε δυο παίχτες την ξέρω. αλλα στην πράξη που και πως γίνεται αυτό; Είμαι lvl 25 και στις πόλεις τα λίγα άτομα που συνάντω όταν πάω δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς για πωλήσεις κλπ. Μήπως η όλη διαδικασία πλέον γίνεται εκτός παιχνιδιού μέσα απο ομάδες στο FB? δεν υπάρχει trading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε δεν υπάρχει trading. Τι εννοείς; Σαν διαδικασία υπάρχει και γίνεται εκτός απο τα legendary items Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε όχι. τα skill points είναι 50 και κάποια έξτρα που θα βρεις μέσα από rewards. δεν υπάρχει trading. Μιλάμε με λάβωσες τώρα. Άντε να βρεις τι να πρώτο ανεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, dstilio είπε Το ίδιο λέμε. Δεν είναι καλό σύστημα αυτό. Δεν σου γράφει που έχουν πάει. Πρέπει να ψάχνεις. 1) εξαφανίζονται χωρίς γραφικό όποτε δε ξέρεις το έγινε. Να προσθέσουν γραφικό και προειδοποίηση pop up στα αλλά μέλη. 2) δεν έχει καλό σύστημα επικοινωνίας στο πάρτυ για κονσόλες. Ένα hello και μπούρδες. Θα έπρεπε να είχε λίστα από predefined ατάκες τύπου πάω στην πόλη για inventory. Επιστρέφω, ή δεν παίζω άλλο. Ακολουθήστε με κάνω καμπάνια, κτλ. Αφού υποστηρίζει cross platform και πάρτυ είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν. 3) ανοίγεις τον χάρτη και ψάχνεις. Ας βάλουν ειδοποίηση κάτω από το όνομα του κάθε μέλους του πάρτυ αν είναι σε περιοχή μακριά σου. Αφού έχουν ονόματα οι τοποθεσίες. Κτλ κτλ. Γενικα στο 2023 έχουν υπάρξει αρκετές υλοποιήσεις που λύνουν τέτοια θέματα… Αν παιζεις με Randoms οτι και να βαλουν παντα θα εχεις προβληματα. Τα σωστα Party γινονται με φιλους και Clan, με Discord και δεν χρειαζεται να ψαχνεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Αν παιζεις με Randoms οτι και να βαλουν παντα θα εχεις προβληματα. Τα σωστα Party γινονται με φιλους και Clan, με Discord και δεν χρειαζεται να ψαχνεις τιποτα. ελα να κανουμε παρτι να μου κανεις το ταριφα για τα λιλιθ αγαλματακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, cocous είπε Μιλάμε με λάβωσες τώρα. Άντε να βρεις τι να πρώτο ανεβάσεις. 58 εχει συνολικα...πρεπει να τα σκεφτεις καλα η να δεις κανα guide για το παιχτη που παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 σαρώνει! Από που μπορούμε να το αγοράσουμε φτηνά; 70€ είναι πάρα πολλά χρήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 58 εχει συνολικα...πρεπει να τα σκεφτεις καλα η να δεις κανα guide για το παιχτη που παιζεις. Necromancer ανεβάζω. Τον έχω αρκετά καλό με τούμπανα minions. Απλά ήθελα να δω και άλλα. Με ένα συγκεκριμένο skill δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά θα τσεκαρω και αν χρειαστεί τα αλλάζω πάλι. Όμως οταν κάνεις reset τα skills points υπάρχουν κάποια τα οποία είναι ήδη βαλμένα από μόνα τους και δεν μπορείς να τα βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, cocous said: Necromancer ανεβάζω. Τον έχω αρκετά καλό με τούμπανα minions. Απλά ήθελα να δω και άλλα. Με ένα συγκεκριμένο skill δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά θα τσεκαρω και αν χρειαστεί τα αλλάζω πάλι. Όμως οταν κάνεις reset τα skills points υπάρχουν κάποια τα οποία είναι ήδη βαλμένα από μόνα τους και δεν μπορείς να τα βγάλεις. αυτά στα δίνουν τα items που φοράς. παίδες το παιχνίδι χρειάζεται και λίγο διάβασμα. έχει αρκετές σελίδες που βλέπω απορίες που είναι από τα πιο βασικά που χρειάζεται πριν πιάσεις το game. δείτε ένα βιντεάκι για beginners. δεν έχουν spoilers και θα σας βοηθήσουν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε @Fulgore Γενικά το χεις πάρει στραβά το παιχνίδι και νομίζω το κρίνεις πολύ αυστηρά γιατί κοιτάς λάθος σημεία και χάνεις τα υπόλοιπα. Δεν νομίζω ότι επειδή σου άρεσε περισσότερο εσένα το story/campaign και εστίασες τόσο πολύ σε αυτό ή τα side quests (που παραπέμπουν σε World of warcraft) και δεν θές να κριτικάρεις τα υπόλοιπα του παιχνιδιού, το έχω πάρει στραβά το παιχνίδι και το κρίνω αυστηρά και κοιτάζω λάθος σημεία. Αν κάνεις μια βολτα στο internet πέραν του τι λέμε 3-4 ατομα στο insomnia, θα δεις ότι πολλοί άλλοι είναι αυτοί που κριτικάρουν όλα αυτά τα πράγματα (άλλοι στην ιστορία,άλλοι στο combat, άλλοι στο endgame, άλλοι στο level scale, άλλοι στο looting/items κλπ). Ακόμα και σε official forumhttps://us.forums.blizzard.com/en/d4/c/pc-general-discussion/5 και στο metacritic κλασσικα χαμηλό user score(ακόμα και στις κονσόλες) Αλλοι πχ κριτικάρουν και το Social κομμάτι μεταξύ άλλων https://www.gamewatcher.com/news/diablo-4-players-express-disappointment-lack-social-features Ούτως ή άλλως το είπα και πιο πίσω, ότι περιμένω να δω τώρα με τα seasons πως θα αλλάξουν/βελτιώσουν το παιχνιδι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε @Fulgore Γενικά το χεις πάρει στραβά το παιχνίδι και νομίζω το κρίνεις πολύ αυστηρά γιατί κοιτάς λάθος σημεία και χάνεις τα υπόλοιπα. Αυτά που θα σου γράψω είναι λίγα πράγματα για κάποιον που έχει λιώσει 1-2 ενώ το 3 το βρήκα πολύ κακό . Το Diablo ήταν πάντα το πολύ δυνατό lore, η dark-ίλα του κόσμου που περιφέρεται ο χαρακτήρας και όχι τόσο το endgame challenge ποιος την έχει μεγαλύτερη. Αυτό με το endgame είναι θέμα υποκειμενικό. Αν κάποιος θέλει endgame challenger chase μπορεί να κοιτάξε και το PoE που εκεί μιλάμε για παιχνίδι τέρμα πολύπλοκο και με τόσο περιεχόμενο που θα πρέπει πραγματικά να μην έχεις real life για να πεις σκαρφαλώνω στη κορυφή. Το 4 τώρα σε επίπεδο lore-dark-ίλας έχει κάνει την υπέρβαση λόγω σύγχρονων γραφικών μουσικής και τμήμα σχεδιασμού. Πάρε το χρόνο σου και ζούμαρε όταν πας να μιλήσεις στο οποιονδήποτε NPC έχει side-normal-quest. Δες τις λεπτομέρειες του χωριού/πόλης που βρίσκεται ή ακόμα και μια απόμερη σπηλιά που τον βρήκες. Προσωπικά το campaign με άφησε τέρμα ευχαριστημένο. Εντυπωσιακή ιστορία, τρομερά cutscenes, και δυνατοί χαρακτήρες. Το ταξίδι από το Kyovashad προς τις επόμενες περιοχές έβλεπες καλή ροή και αλλαγή σκηνικών παράλληλα με την ιστορία, ακόμα και στις "καιρικές συνθήκες", τη μουσική ανάλογα τη περιοχή αλλά και το τρόπο ομιλίας διαλέκτου των NPC. Αν του δώσεις χρόνο να το απολαύσεις, κάνεις και αυτά που πρέπει γύρω γύρω ώστε να ανεβαίνει ομαλά ο χαρακτήρας και να συμπληρώνεις και τα renown points. Τελειώνοντας το campaign ακόμα και τα πρώτα υποχρεωτικά guide dungeons έχουν τη δυσκολία που πρέπει, εντυπωσιακά γνωστά bosses, και προφανώς η ιστορία αφήνει τυράκι για τη συνέχεια στα expansion που ανακοινώθηκαν. Τώρα μιλώντας για endgame, αν μπήκες στα T3+ dungeons και λες, α...τώρα ξεκινήσαμε το ατελείωτο farming και θεωρείς οτι αυτό ήταν, μάλλον δε το έκανες σωστό pace και σου φάνηκε η εμπειρία fast food. Και γω δε το πήγα όσο αργά ήθελα αλλά νίκησε η δίψα να λιώσω με άλλα παιδιά παρέα στο discord γιατί μετράει και η "κοινωνική τριβή" μέσα από αυτά τα games. άλλο να βλέπεις μόνος σου τα cutscenes και άλλο με καλή παρέα και σχολιασμό "πωωωω τι έγινε τώρα, τι λέει ο τάδε, ω τι του κανε κλπ κλπ." είναι σα να λες πάω σινεμά μόνος μου ή πάω σινεμά με 2-3 φιλαράκια και θα έχετε να λέτε τι είδατε μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους φρέσκα φρέσκα κατά την έξοδο. Θα έγραφα πολλά ακόμα αλλά ήδη σεντονιάσαμε. Μιας και όλοι γνωρίζουν πως το D2 έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever, μόνο λόγο του lore και της darkηλας του κι όχι κυρίως από το πάρα πολύ καλό για την εποχή του online Multiplayer, το limitless trading και το απίστευτο complexity στο itemization (aka άπειρο replay value). Μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Παιδιά επειδή βλέπω πολύ μικρά sprites, θέλει και μεγάλη οθόνη για να παιχτεί άνετα;Εγώ έχω 32αρα by the way. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση